da_marcus Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Armor All mozna kupić w Inter Cars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Real muszę się wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 A jak z tematem bezpieczności tego produktu pod kątem zawartości silikonu? Bo niektórym może to bardzo przeszkadzać Tzn? Rozwiń proszę myśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 kropelki po myjce ciśnieniowej 3 mycia i powłoka idealna jak w dniu aplikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Znowu chcecie forum wywrócić do góry nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 A ten, gdzie można dostać saszetki 20ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 od kogo dostałem jest napisane w pierwszym poście,jednak produkt jest tak wydajny że żal nie kupić pełnego opakowania i mieć go na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 U mnie w Realu był ale już brak ktoś wykupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon220 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Panowie a według was jest to wiarygodne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Niezła ściema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dlaczego zaraz sciema ? Przecież kilku kolegów pisało że mniej łapie syf . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dlaczego zaraz sciema ? Przecież kilku kolegów pisało że mniej łapie syf . Wcale nie musi być ściema, bardzo możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 uwierzcie że to nie ściema ojca brudne auto tylko myjką opłukuję i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Przetestuje to brudzenie na dniach, chociaż aplikacja w okolicach 3 stopni robiła swoje i wcale się tak bajecznie nie aplikowało po ciemniaku na srebrnym kolorze ale ze spostrzeżeń na szybko to pięknie nabłyszcza plasticzki zewnętrzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Pisząc "ściema" miałem na myśli bardziej porównanie do "Megsa" niż waszego nowego bohatera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 ciekaw jestem jak z ochroną przed ptasimi bombami - jeżeli przed tym ochroni, to ochroni przed wszystkim na colli i fk1000 gówniany deszcz nie robi wrażenia i to jest dla mnie wyznacznik dobrego wosku (wosk=ochrona wg mnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniouchy Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 U mnie ptasie G leżało na dachu dwa dni, na szczęście były to pochmurne dni i nic się nie wżarło, jak tylko mogłem (uczelnia 9-19 , brak czasu) pojechałem na bezdotyk żeby spłukać do świństwo, jakież było moje zdziwienie jak po dojechaniu na bezdotyk zostały już praktycznie same kontury tej "niespodzianki" po prostu chyba musiało to to zdmuchnąć w czasie drogi. Już jak ją tylko zauważyłem pierwszego dnia to coś mi nie pasowało bo tak jakby odstawała od lakieru, nie przywarła w całości. Więc musiałem już tylko opłukać resztkę i o dziwo w tym miejscu nie pojawiła się "mini tafelka" tak jak to ptasie kupy potrafią zwykle nadwyrężyć LSP PS. Ale mi się wywód o G zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dwa dni leżała sobie "ptasia bomba" na lakierze i nie było pod ręką butelki wody żeby to zmyć i czekałeś aż 2 dni na bezdotyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 24 Lutego 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Co w tym niezwykłego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniouchy Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 powallaNo , niestety, a ludwika i metalowego czyścika znowuż mama mi nie chciała pożyczyć z kuchni... Na szczęście widać, że Armor All Shield dał rade a że to było pierwsze mycie a ochrona jest na 10, to aż tak się nie bałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Co w tym niezwykłego ? Fakt nie pomyślałem że coś co dla mnie jest "niezwykłe" , dla kogoś innego to może być "norma" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Na szczęście widać, że Armor All Shield dał rade a że to było pierwsze mycie a ochrona jest na 10, to aż tak się nie bałem Ty tak na serio traktujesz etykietkę i to co producent o wytrzymałości pisze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Co w tym niezwykłego ? - to że jeździł dwa dni z gównem na aucie , zamiast zwykłym QD usunąć. - to że osoby czytające te forum mają " we krwi " poczucie estetyki i czystości auta i raczej nie dopuszczają do takich sytuacji ps. inna sprawa , że mogło auto stać a właściciel wyjechał na kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 ja 1,5 miesiąca teraz auta nie myłem a Wy tu o dwudniowej kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Nie no masakra... nie do pomyślenia jeździć dwa dni z ptasią kupą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi