Piotrek Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Część zdjęć wstawiałem już w inny temacie, ale, nie każdy musi przeglądać całe forum więc wstawiam jako aktualizację. Wczoraj wszystkie plastiki umyłem SG Red Devilem 1:10. Na Gyeonie nie zrobiło to żadnego wrażenia, wodę odpycha jak wcześniej, czarne jest czarne.
g.pajak Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Domel, jak chcesz, to możesz sobie zobaczyć na żywo jak wygląda TRIM u mnie na tych paru plastikach Dokładnie jak u Piotrka - przejechane 14 tys. km od nałożenia
MatthewG Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Rzeczywiście wygląda to bardzo dobrze. To jeszcze mocniej muszę się zastanowić na jakim aucie zrobić ten test
Moderator Domel Opublikowano 3 Maja 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Domel, jak chcesz, to możesz sobie zobaczyć na żywo jak wygląda TRIM u mnie na tych paru plastikach Dokładnie jak u Piotrka - przejechane 14 tys. km od nałożenia Ok. obczaimy na spocie
Piotrek Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Nadal nie wygląda, żeby Gyeon się gdzieś wybierał. Od razu mówię, że trochę przykurzony i tylko po bezdotyku, więc jakies water spoty, zacieki mogą być.
Gajek Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Czy da radę zmyć Trima?? Dzisiaj robiłem nim plastiki, ale troszkę przetarłem black piano na słupach i zapomniałem to zetrzeć i teraz mam pomazane.
MatthewG Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2014 Z chropowatego plastiku nie, gładki lakier korekta.
Gajek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 MatthewG, dzieki. Na szczescie to gladki plastik.
Piotrek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 MatthewG, Położyłeś już TRIMa ?
_jedrek_ Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 kurde jak widze bordowego seja to mam mysli zeby do niego powrocic. Ten lakier na tym srajtku robi mega robote
Piotrek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 _jedrek_, W pełnym słońcu bardzo fajnie wygląda. Sam zresztą wiesz, bo miałeś dwa razy ten kolor.
MatthewG Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2014 piotr13, jeszcze nie a czemu pytasz? Jak tylko będę miał czas to będzie coś ciekawego
Piotrek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 MatthewG, Jestem ciekawy Twoich odczuć, no i testu.
MatthewG Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jak tylko będzie czas Słowo przy zakupie dałem, że test będzie więc słowa dotrzymam Tylko mnie nie hejtuj jak nie będzie pochwał Zobaczymy.
Miś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Przyznam szczerze, że jestem pod dużym wrażeniem tego produktu ale mam pytanko czy można go położyć tylko na niemalowane tworzywo? Mam dyfuzor z lakierowaną listwą i też przydałoby się jej coś w prezencie... dyfuzor kombi
Piotrek Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Miś, TRIM jest tylko do nielakierowanych plastików i kloszy lamp.
Piotrek Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Żeby nie było, że test umarł śmiercią naturalna. Już ponad 10 miesięcy, a on się nigdzie nie wybiera ( tak wiem, kratki nie domyte, ale miałem mało czasu )
Piotrek Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2014 3 dni temu minął rok od nałożenia Gyeona, więc jest i aktualizacja. Zgadzając się na test miałem mieszane uczucia co do produktu. Przez rok te plasitki bez dressingu ? Nie wierzyłem. Zwracam jednak honor, Gyeon daje radę. Na dzień dzisiejszy, trochę osłabł, widać, że nie jest już nowy, ale dla przeciętnego Kowalskiego i tak wygląda bardzo dobrze. Produkt jak najbardziej godny polecenia. Z dniem dzisiejszym kończę test, obiecałem aktualizacje przez rok i słowa dotrzymałem. Jeszcze raz podziękowania dla Tomka z DS Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytania, skargi , reklamację to śmiało
Piotrek Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 Czemu nikt nie krzyczy, że zapomniałem o przebiegu ? Początek: 91 456 km Koniec: 96 492 km 96492-91456= 5036 kilometrów
dunga Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 piotr13, czyta, czyta. Ale wakacje sa wiec cisza na forum. Z mojej strony dzięki za test, żeby nie to że za dużo mam tych smarowideł do plastiku to już bym go zakupił.
DS_Tomek Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 piotr13, bardzo serdecznie Ci dziękuję ! To bez dwóch zdań jeden z najlepszych testów na KA (pod względem konsekwencji w update'ach, częstotliwości uaktualnień i udokumentowania postępów). Dzięki takim testom nowi użytkownicy otrzymują bardzo rzetelne informacje o konkretnych produktach i mogą świadomie planować wydatki.
Artih Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2014 W pełni zgadzam się z opinią DS_Tomek na temat testu Już wiem co pójdzie na plastiki na mojej lubej
Piotrek Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2014 Artih, DS_Tomek, dunga, Dziękuje. Miło mi.
LZ Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2014 Rewelacja a jak z wydajnością? Na ile wystarczy 30ml produktu? Ostatnio nie mam zbyt wiele czasu na zabawy przy autach i po zobaczeniu tego testu poważnie zastanawiam się nad tym czy nie odsprzedać niedawno zakupioneg Kocha, kupić Gyeon i mieć spokój na długi czas
rickson Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2014 Na pierwszej stronie jest odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi