kedar Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 kedar, preparat sam w sobie jest bezbarwny, więc nie można go określić czernidłem. Efektem jego zastosowania jest zintensyfikowanie koloru tworzywa, ale z pewnością nie zmieni on jego barwy A możecie coś powiedzieć o aplikacji i trwałości na tworzywach śliskich? Na Corsę B jak znalazł, porowate zderzaki itp.,ale u mnie tworzywa są śliskie. Pomęczę się jeszcze trochę z Kochchem i albo Trim albo obklejanie folią.
sobota Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A ja mam pytanie o wydajność tego specyfiku - Disco 3 ma bardzo dużo plastików nielakierowanych (szare porowate i czarne gładkie) i zastanawiam się czy buteleczka wystarczy... Sam efekt zastosowania robi wrażenie i chętnie bym wypróbował
DS_Tomek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A ja mam pytanie o wydajność tego specyfiku - Disco 3 ma bardzo dużo plastików nielakierowanych (szare porowate i czarne gładkie) i zastanawiam się czy buteleczka wystarczy... Sam efekt zastosowania robi wrażenie i chętnie bym wypróbował Wystarczy.
HubertRinkon Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 po 15000 km ..... oczywiście znów poszła powłoka Wg mnie nie ma lepszego produktu na rynku ( przynajmniej ja się nie spotkałem )
MatthewG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Te plastiki na zdjęciu są brudne czy tak wypłowiałe? Czy to jest to miejscowe "słabnięcie"?
HubertRinkon Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Miejscowe słabnięcie , to ciemniejsze na pierwszym zdjęciu przetarte mokrą fibrą . Powiedzmy ze przez te 13-14 k km było idealne bez sygnałów że coś się kończy .
MatthewG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 I nagle się skończyło, tak? Plastiki były aż tak wypłowiałe? Mam na myśli tu te białe plamy. Wrzucasz na forda tez? Tam paka plastiku czy jakaś masa?
SpiderS Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No właśnie co wpłynęło na obecny wypłowiały i mało ciekawy stan plastików? Przed powłoką też się tak prezentowały ?
MatthewG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 SpiderS, właśnie o to mi chodzi. Wyglądają wręcz dramatycznie jak na standardy volvo
HubertRinkon Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Przed wyglądały dużo lepiej . Powiedziałbym normalnie . Teraz po aplikacji gyeon znów są idealne
MatthewG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No właśnie, ale po aplikacji, a bez niej
SpiderS Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dalej nie wiem jak wyglądały przed jakąkolwiek powłoką ....
HubertRinkon Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Przed wyglądały jak normalne plastiki bez dresingu . Po gyeon i15 k kmwyglądają tak jak na zdjęciach . (Czyli fatalnie) Na zdjęciach po wyglądają dużo gorzej jak bez ingerencji .Teraz znów leży świeża powłoka i są idealne
MatthewG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No właśnie. Wydaje mi się, że zmierzamy do tego samego, zniszczył tworzywa na tym aucie.. Bo przecież nie chodzi o to żeby go aplikować bez końca aż do śmierci. Ciekawe czy jeszcze ktoś wrzuci update jak i jemu umrze..
SpiderS Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Bardzo mnie wciągnął ten temat i jestem mega zaskoczony wpływem powłoki na strukturę i barwę tworzywa. Ma ktoś podobne problemy ?
MatthewG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Może jeszcze komuś udało się go już zabić bo tylko wtedy będzie można się przekonać o efektach. Ja wstrzymuję się z aplikacją/testem.
rickson Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja wstrzymuję się z aplikacją/testem. Bo jeszcze okaże się że działa?
MatthewG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 rickson, jestem postrzegany jako anty-G Nie bo okażę się, że psuję.
rickson Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 No to działaj, po to są takie testy U mnie na dwóch autach narazie działa.
MatthewG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Tylko, że teraz się boję Nie chciałbym żeby to spotkało te biedne plasticzki na moim aucie.. Żeby było jasne, ja nie twierdzę, że ten produkt nie działa. Ja jestem ciekaw co się dzieje z tworzywem ja już umrze. Mam kilka firmówek do wyboru, ale tej która robi najwięcej km mi szkoda Chyba, że na chlapacze wrzucę. O dziwo BlackWow nakładany na szybko pomimo jakichś proszków i km wytrzymał zadziwiająco długo na przednim zderzaku, na innych elementach było już gorzej bo tam bardziej obrywał. Coś wymyślę Chyba już nawet wiem co
rickson Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Może coś w stylu http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=11267
MatthewG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Podobny pomysł przeszedł mi przez głowę już jakiś czas temu, pamiętałem właśnie Twój test Jak tylko wystarczy czasu i chęci to może w przyszłą niedzielę ruszę z dwoma testami tego produktu.
rickson Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ok, zdjęcia z testu zgasły ale dziś wygląda to tak
HubertRinkon Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Tutaj jest test na którym widać jak wyglądały plastiki na volvo przed aplikacją http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=17983
Rekomendowane odpowiedzi