Piotrek Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 Evo, To raczej nie jest ślad po 50/50 bo taśmą oklejałem na równo ze znaczkiem, a to jest bardziej przesunięte w prawo. Nie zwróciłem na to uwagi. Pójdę potem zrobić jeszcze raz zdjęcie. Na obie raczej tyle samo. EDIT: Jak mówiłem wstawiam zdjęcie: Według mnie tak wyszło tylko na tamtym zdjęciu. Nie wiem dlaczego.
Administrator Evo Opublikowano 29 Lipca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2013 tak wyszło tylko na tamtym zdjęciu Przecież na tym co wkleiłeś widać to tak samo wyraźnie,jaśniejszy pasek gdzie masz "4" na rejestracji No nic, może taki plastik.
MatthewG Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Z innej beczki, a co na lakierze?
krzysiek555 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Hmm ciekawe czy bedzie duzej siedzial niz Polytrol
Moderator Domel Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jak prac te 4 sciereczki ? Czy nie robic tego wcale ? Swietny test. Pozostaje czekac na wyniki trwalosci
rickson Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jak prac te 4 sciereczki ? Czy nie robic tego wcale ? Ja wrzucam do pralki z resztą ścier i gąbek
Piotrek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Nikt nic nie pisze, to pozwole sobię zaktualizować. Gyeon nie wygląda jak by się gdzieś wybierał. Grany był proszek i ostatni program. Osuszył się sam w drodze powrotnej. Wygląd ok, odpychanie wody też. Posmarowałem też uszczelki po tym jaki efekt dało to u innego z użytkowników. Jak dla mnie super efekt, tak pewnie wyglądały w 2001 w Tychach.
kamilgt Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 piotr13, Odpychanie wody jak w nowym ?
Piotrek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2013 kamilgt, Tak, zachowuje się jak aplikowany wczoraj. Zrzut wody jest natychmiastowy. Osusza się tak samo jak lakier, mimo, że nie jest śliski. Od 40 kropelki zaczynają uciekać z lusterek.
Piotrek Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siedzi i chyba nie zamierza zejść prędko. Ostatnio lud domagał się kropelek, to są i kropelki.
DS_Tomek Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 piotr13, kropelki swoją drogą, ale stopień zaczernienia jest imponujący wg foto ! Wiem doskonale jak wyglądają zderzaki w "zwykłym" SC - względem Twojego jest przepaść. Dzisiaj myłem jeden z moich obiektów testowych, na których jest duuuuuużo Q²TRIM aplikowanego w kwietniu, trochę męczonego różną chemią - aż miło było spojrzeć jak ten produkt działa
Piotrek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 stopień zaczernienia jest imponujący wg foto Oj nie tylko według foto. Na żywo jest szał. Diagnosta na przeglądzie się pytał się co z nimi robię, że tak wyglądają.
DS_Tomek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2013 stopień zaczernienia jest imponujący wg foto Oj nie tylko według foto. Na żywo jest szał. Diagnosta na przeglądzie się pytał się co z nimi robię, że tak wyglądają. Super, naprawdę wygląda to imponująco !
Piotrek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Jutro mija miesiąc od aplikacji, a On sobie nic z tego nie robi. Polecam oczywiście w HD.
DS_Maciek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Tak w ramach ciekawostki - 6 miesięczny TRIM
Moderator Domel Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Trim wygląda na świetny preparat. Strasznie mnie kusi aby raz na "zawsze" (albo przynajmniej sezon) poczernić te kilka moich listew i zdobień i się nimi nie przejmować. Przykurzony ale zabezpieczony panel można bez obaw przecierać QD ?
DS_Maciek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ja przecieram PB SG i nic złego się nie dzieje
Piotrek Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Siedzi jak zły, nie wygląda jak by się gdzieś wybierał. Producent powinien reklamować go sloganem: " Zapomnisz, że masz nie lakierowane elementy".
Piotrek Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2013 Siedzi jak zły, nie wygląda jak by się gdzieś wybierał. Producent powinien reklamować go sloganem: " Zapomnisz, że masz nie lakierowane elementy".
DS_Tomek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 A poza czarnymi plastikami (naprawdę dobrze to moim zdaniem wygląda) widać nowe felgi od Sportinga
DS_Tomek Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 A poza czarnymi plastikami (naprawdę dobrze to moim zdaniem wygląda) widać nowe felgi od Sportinga
Rekomendowane odpowiedzi