C0rvette Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 GiGgS, piotto0, ten hammerite to jakiś specjalny? bo u mnie w sklepie tylko srebrne są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Zwykły hammerite, ja w brico kupowałem http://www.hammerite.pl/product/hammeri ... ze-polysk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jeżeli chciałbym pomalować foliatecem to trzeba zdejmować zaciski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Po zdjęciu ich jest lepszy dostęp do wszystkich zakamarków, ale nie jest to konieczne. Wszystko zależy od efektu jaki chcesz uzyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Czysto teoretyczne pytanie. Jak na zaciskach radziłaby sobie emalia chlorokauczukowa, w podobnej cenie co hammerite ale ma więcej kolorów do wyboru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Pewnie radziłaby sobie identycznie jak Hammerite, ale nie testowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panicz88 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Jeśli chodzi o to ja farba to ja polecam Hammerite u mnie spisuje się ponad 2 sezony i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwdomu Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Też ostatnio pomalowałem zaciski farbą Hammerite i efekt całkiem fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ładnie jaki to kolor? Niebieski czy ciemnoniebieski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwdomu Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Niebieski połysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Hammerite złoty połysk albo grafitowy połysk malował ktoś i chciałby się podzielić efektami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Zaciski pomalowane farba foliatec, zaangażowałem w to moja druga połówkę: Podczas malowania ja ogarnąłem elegancko felgi: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Fajnie wyszło [OK HAND SIGN] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Wyszło zacnie. Musze pokazać tę fotę mojej połówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario448 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Wyszło super Do mnie właśnie jedzie Foliatec w kolorze "Elephant Grey" i tez będę zabierał się za malowanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cendra Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Za tydzień chciałbym odświeżyć zaciski i bębny hamulcowe w mojej Skodzie. Raczej zastosuję coś typu Hammerite nakładane pędzlem, nie będę miał zdjętych zacisków ani bębnów. Zastanawiam się nad kolorem, srebrny, czarny czy poszaleć z kolorem? Jak ma się ogólna zasada jasne auto to srebrny zacisk a ciemne auto to czarny zacisk, do lakieru czerwonego? Nie wiem czy to jasny czy ciemny kolor Oczywiście bęben w kolorze odpada, fabrycznie jest szary, ale chyba teraz zdecyduje się na czarny (najlepszy byłby mat). Zacisk: Bęben: Całość: W sumie to podoba mi się taka koncencja a'la VRS, taka naklejka na czarnym zacisku chyba też by dobrze wyglądała? Chociaż tak teraz myślę, że to bez sensu jak mam felgi z VW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertix Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Kolejny cieszący oko mod, malowałem ze względu na to, że zaciski trochę zaśniedziały, plus wżarł się w nie smar miedziany który wyglądał jak rdza. Efekt spoko, malowane zestawem Foliatec z allegro, kolor czarny bo miało być bez festynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Ładnie wyszło, u mnie po hammerite wygląda to podobnie. Tarczy nie malujesz też na czarno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertix Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Ładnie wyszło, u mnie po hammerite wygląda to podobnie. Tarczy nie malujesz też na czarno? Co masz na myśli mówiąć o malowaniu tarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Chodzilo pewnie o piaste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czejzee Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Polecam to: Mega trwałe, mega dokładne. Na upartego nie trzeba zdejmować felg. Robiłem już w dwóch autach. Perfekcja, efekt przypomina ten fabryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Co masz na myśli mówiąć o malowaniu tarczy? Na fotkach na tel. wyglądało jakby tarcze (nad śrubami) nie były niczym maźnięte Teraz widzę że czymś wcześniej malowałeś na czarno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vertix Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Co masz na myśli mówiąć o malowaniu tarczy? Na fotkach na tel. wyglądało jakby tarcze (nad śrubami) nie były niczym maźnięte Teraz widzę że czymś wcześniej malowałeś na czarno. Przednie tarcze sa fabryczne, nie malowane, natomiast tylne byly wymieniane i byly fabrycznie pomalowane na czarno Miłe zaskoczenie że TRW maluje nawet tarczę żeby ładnie wyglądała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luke Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Miłe zaskoczenie że TRW maluje nawet tarczę żeby ładnie wyglądała. Serio? Nieźle, nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi