powalla Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2018 Oj jak się zarzekali że do końca roku już nikt nic nie kupuje , że ostatnie posty w "pokaż swój arsenał" piszą , a tu dobry rabat i ... PS: żeby nie było , to sam parę rzeczy kupiłem i jak będą mieli jutro otwarte(remanenty?) , to odbiorę osobiście
Administrator AreK Opublikowano 1 Stycznia 2018 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zakupy rowniez zrobione. Jak przejść obojętnie koło takich cen.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 1 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2018 I ja sie załapalem .
Michał82 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2018 A ja zapomniałem. Odkładałem, odkładałem na wczoraj i w końcu nie złożyłem zamówienia. A było na DJ -30%
Emig Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2018 Przyznawać mi się kto kupił sobie s75 na promocji?
PiterG Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2018 Widze, ze nie tylko ja czekam na zamowienie Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Moderator BiałyGTi Opublikowano 2 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 Podajcie ile szt
zibi-M Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 To teraz będziemy dłużej czekać na paczkę bo zanim ogarną tyle pakowania
audicoupe Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 E nie jest źle chłopaki się starają jak nie wiem co już ma info że pakują👍
PiterG Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 Moja paczka czeka juz w paczkomacie na odbior Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Moderator BiałyGTi Opublikowano 2 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 Moja juz w domku. Zapakowana starannie pakował Adam
PiterG Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 Mialem jechac po swoja i podrzucic zonie telefon bo zapomnila ale po jego "zepsuciu" tak sie wku... ze paczke odbiore poznym wieczorem jak ochlone. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Kozaa Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ja musiałem się obejść smakiem, bo spore zakupy zrobiłem w MrC miesiąc temu. Ale przynajmniej wpadły nagrody z konkursu na FB.
Michał82 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2018 @MrCleaner przewidujecie w najbliższym czasie promo na produkty DJ? Odkładałem na ostatnią chwilę zakup Red Mist`a a mieliśmy od rana trochę "przygód" i wypadło mi z głowy Niestety mało gdzie jest to dostępne w sprzedaży.
Przem@S Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 17 godzin temu, BiałyGTi napisał: Moja juz w domku. Zapakowana starannie pakował Adam Też wczoraj odebrałem i u mnie też Adam pakował . Czy to ten Słodowy? Prima Amigo w dobrej cenie złapane
Moderator BiałyGTi Opublikowano 3 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 2 minuty temu, Przem@S napisał: u mnie też Adam pakował . @Fitte kolejny plus dla ciebie za pakowanie 1
wifi944 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 mam pytanie czemu nie ma u was już firmy angelwax ;/
Moderator Domel Opublikowano 3 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 57 minut temu, wifi944 napisał: mam pytanie czemu nie ma u was już firmy angelwax ;/ też o to pytałem kilka miesiecy temu. Z tego co wiadomo dystybucja sie skonczyła ?
wifi944 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 1 minutę temu, Domel napisał: też o to pytałem kilka miesiecy temu. Z tego co wiadomo dystybucja sie skonczyła ? lipa jedna z fajniejszych firm ;///
Moderator Domel Opublikowano 3 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 5 minut temu, wifi944 napisał: lipa jedna z fajniejszych firm ;/// ano, sam się zdziwiłem kiedy chciałem kupić AngelWax Elixir.....
wifi944 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 1 minutę temu, Domel napisał: ano, sam się zdziwiłem kiedy chciałem kupić AngelWax Elixir..... a ja szampon ;/
Moderator Domel Opublikowano 3 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 9 minut temu, wifi944 napisał: a ja szampon ;/ są jeszcze sklepy w PL które maja resztki magazynowe, trzeba tylko poszperać....
Eidos71 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2018 @MrCleaner - jest problem z realizacją przez Was mojego zamówienia. Wysłałem info na Waszego firmowego maila, oraz PW. Pomyślcie, jak to rozwiązać...
Rekomendowane odpowiedzi