donpablook Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 szybkie pytanie (bo jestem narazie zielony, ale czytam forum i sie doksztalcam) czy Chemical Guys Black Light to mniejwiecej to samo co POORBOYS BLACK HOLE ? i czy ktos porownywal ? ktore lepsze ? cena wyglada nastepujaco CG ok 130 zł vs. PB ok 60 zł , więc różnica dość spora prosze o opinie
Tery Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Ten nowy IronX Lemon Scent różni się czymś od poprzedniego? Czy tylko zapach nowy? Który ładniejszy?
pankarol Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Koledzy pomozcie. Potrzebuje czegos co doczysci elementy plastikowe i gumowe na zewnatrz. Sa to glownie pozostalosci po polerowaniu mechanicznym. Lakiernik nie zabezpieczyl/zamaskowal niczego i teraz mam sporo balaganu. Chodzi glownie o uszczelki zewnatrzne, plastikowe czesci zderzakow i lustra. Kazda podpowiedz na wage zlota. Z gory dzieki.
Administrator AreK Opublikowano 24 Września 2014 Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 masło orzechowe
impex Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Hej, obszywał ktos moze podgrzewaną kierownice? Da sie to zrobić bez uszkodzenia maty grzewczej czy tam czegoś co jest pod skorą?
kubik Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 A to nie jest przypadkiem pręt zatopiony głębiej?
impex Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Tego to nie wiem.Znalazlem gdzies jakis stary temat to gadali, ze java desing posiada jakas maszyne do sciagania skory z takiej kierownicy, a inni fachowcy tego nie mają i nie chcą sie podjąć.Pytam bo co jakiś czas pojawia się taki rarytas do mojego modelu i zastanawiam się czy sobie zamienić.Szkoda, ze kazda jest mocno dojechana.
Yasiek Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 impex, jak miałem Astrę z tą cudowną opcją to niestety nikt z trójmiejskich tapicerów nie podjął się obszycia tego czymkolwiek...
pankarol Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 magiczna gąbka Kiedys probowalem na sucho. Zdarlem cala gabke a ze zderzakow nie zeszlo. W golfe mk3 plastiki zderzakow sa chropowate, w kropki jakby. Nie wiem, moze nie na sucho...? masło orzechowe Serio czy jaja...?
daniel87 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Serio czy jaja...? serio...
pankarol Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Serio czy jaja...? serio... Jakies konkretne?
impex Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 impex, jak miałem Astrę z tą cudowną opcją to niestety nikt z trójmiejskich tapicerów nie podjął się obszycia tego czymkolwiek... Czyli moge zapomniec o kupnie uzywanej podgrzewanej kierownicy?
Geniusz Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 impex, napisali ze Java obszywa takie, zadzwoń do nich i dopytaj się
impex Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 W sumie zadzwonić mozna, ale domyslam sie ile taka zabawa moze kosztowac hehe.
Geniusz Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 samo obszycie kiedyś na maila dostałem info to nie był jakiś kosmos ale nie wiem czy jak chodzi o podgrzewane czy nie będzie inaczej
donpablook Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 szybkie pytanie (bo jestem narazie zielony, ale czytam forum i sie doksztalcam) czy Chemical Guys Black Light to mniejwiecej to samo co POORBOYS BLACK HOLE ? i czy ktos porownywal ? ktore lepsze ? cena wyglada nastepujaco CG ok 130 zł vs. PB ok 60 zł , więc różnica dość spora prosze o opinie nikt nic nie podpowie ?
Kubz Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 szybkie pytanie (bo jestem narazie zielony, ale czytam forum i sie doksztalcam) czy Chemical Guys Black Light to mniejwiecej to samo co POORBOYS BLACK HOLE ? i czy ktos porownywal ? ktore lepsze ? cena wyglada nastepujaco CG ok 130 zł vs. PB ok 60 zł , więc różnica dość spora prosze o opinie nikt nic nie podpowie ? Podpowie, szukaj na forum i poczytaj opisy tych produktów w sklepach. Serio, to nie boli, a wszystkiego się dowiesz.
donpablook Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 szybkie pytanie (bo jestem narazie zielony, ale czytam forum i sie doksztalcam) czy Chemical Guys Black Light to mniejwiecej to samo co POORBOYS BLACK HOLE ? i czy ktos porownywal ? ktore lepsze ? cena wyglada nastepujaco CG ok 130 zł vs. PB ok 60 zł , więc różnica dość spora prosze o opinie nikt nic nie podpowie ? Podpowie, szukaj na forum i poczytaj opisy tych produktów w sklepach. Serio, to nie boli, a wszystkiego się dowiesz. dzieki, czytalem i na forum to co znalazlem i na opisach w sklepach, CG Oczyszcza lakier, maskuje defekty, hologramy, usuwa cienką warstwę utlenionego lakieru i pozostawia bardzo głęboki, gładki i trwały połysk. Produkt zapewania także trwałe zabezpieczenie, choć nie wyklucza pokrycia woskiem. Lakier po zastosowaniu Black Light pozostaje ekstremalnie gładki i charakteryzuje sie świetnymi właściwościami antystatycznymi. PB Black Hole Glaze to niesamowita, łatwa w użyciu politura przeznaczona do ciemnych lakierów samochodowych, która delikatnie oczyszcza lakierowane powierzchnie i maskuje defekty. Pozostawia gładką, lustrzaną taflę lakieru i połysk godny najlepszego show samochodowego. Przygotowuje powierzchnię na zabezpieczenie powłoką ochronną w postaci sealantu lub wosku. Poorboy’s Black Hole Glaze jest mistrzem iluzji „mokrego lakieru”. Ukrywa powstające w skutek codziennego użytkowania ryski, tak widoczne na ciemnym lakierze. więc dla mnie to to samo, jezeli sie myle prosze o korekte, czy ktos stosowal oba i moze powiedziec ktore lepsze do czarnego lakieru ze zlotym ziarnem ?
jaypablo Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 Cel: Zabezpieczenie srebrnego lakieru w BMW E46 przed zimą i nadanie świeżości, lekkiego blasku Produkty do wyboru: IPA + Soft99 Fusso IPA + POORBOY'S WORLD EX-P 473ml POORBOY'S WORLD White Diamond Show Glaze 473ml + POORBOY'S WORLD EX-P 473ml IPA + Colli #476 Jaką kombinacje wybrać.
obcy1234 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 witam, czy dobrze zrobie jeśli wyczyszcze szybe za pomocą Cleanera a późnieją IPA, bo chce nałożyć 4nano premium vision, ale nie mam żadnych innych środków do mycia szyb. Czy wystarczy sama IPA?
Justyna Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 lepiej z cleanerem. Sama IPA nie doczyści szyby
marszo Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 Jak jesteśmy przy szybach to czy ta kolejność jest ok? płyn megsa->FG400(na rotacji)->AG CGP(na rotacji)->IPA->niewidzialna wycieraczka.
woof Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 Cel: Zabezpieczenie srebrnego lakieru w BMW E46 przed zimą i nadanie świeżości, lekkiego blasku Produkty do wyboru: IPA + Soft99 Fusso IPA + POORBOY'S WORLD EX-P 473ml POORBOY'S WORLD White Diamond Show Glaze 473ml + POORBOY'S WORLD EX-P 473ml IPA + Colli #476 Jaką kombinacje wybrać. 1 albo 4
jaypablo Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 woof wybieram Soft99 ze względu na krycie drobnych rysek. Tylko pod jaką nazwą go znajdę dla jasnych, srebrnych lakierów? Może to Soft99 King of Gloss White & Pearl? Ale w nazwie nie ma fusso.
Rekomendowane odpowiedzi