Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Daniel ja mam w pracy drukarkę etykiet przylepnych taką 3079202756

Więc jak nie chcesz tego w setkach to mogę ci druknąć czarne na srebrnej taśmie potem jakoś pocztą bym ci to wysłał ewentualnie, jak ci pasują to one mają szerokość 24mm

Opublikowano
Daniel ja mam w pracy drukarkę etykiet przylepnych taką Obrazek

Więc jak nie chcesz tego w setkach to mogę ci druknąć czarne na srebrnej taśmie potem jakoś pocztą bym ci to wysłał ewentualnie, jak ci pasują to one mają szerokość 24mm

dzięki, też w pracy mam coś takiego i w ostateczności będę musiał sobie druknąć ;)

Opublikowano

Koledzy czym sobie poradzić z takim zabrudzeniem na feldze? Czterokrotna aplikacja Tenzi Prixa nie wiele zmieniła. Czy Iron sobie z tym poradzi? Ogólnie są to głębokie wżery.

Może jakiegoś Blue Gela albo Aluxa?

Dzięki

dsc09408r.jpg

Opublikowano

iivo, 4xPRIX + szczoteczka nie wiele zmieniła w tej kwestii :(

Pewnie w ostateczności wypróbuje właśnie jakiś kwasowy środek, ale wolałbym się wstrzymać z tak drastycznymi środkami :) Może coś innego da radę

Opublikowano
Daniel ja mam w pracy drukarkę etykiet przylepnych taką Obrazek

Więc jak nie chcesz tego w setkach to mogę ci druknąć czarne na srebrnej taśmie potem

jakoś pocztą bym ci to wysłał ewentualnie, jak ci pasują to one mają szerokość 24mm

Na allegro można dorwać takie wytłaczarki etykiet ;) i to nawet za rozsądną cenę

http://allegro.pl/listing/listing.php?string=dymo

Opublikowano

koledzy czy pasta lekkościerna typu Menzerna 2500,w zależności od pada,będzie inaczej "ciąć" ?na twardym więcej,na miękkim mniej itd.,czy siła cięcia ta sama a tylko "kłopotów" sobie narobię?

i czy Menzerna 2500 to "to samo" co Scholl S17 ?

Opublikowano
Koledzy czym sobie poradzić z takim zabrudzeniem na feldze? Czterokrotna aplikacja Tenzi Prixa nie wiele zmieniła. Czy Iron sobie z tym poradzi? Ogólnie są to głębokie wżery.

Może jakiegoś Blue Gela albo Aluxa?

Dzięki

Daj znać czy dało rade, bo tez mam takie wżery

Opublikowano

michoo_, jeśli nikt nie podpowie jakiegoś niekwasowego środka to zamówię Blue Gela i dam znać.

Najciekawsze jest to, że felgi są po jednym sezonie i tylko na jednej się taki wżer zrobił :(

Opublikowano

Mielony, świetnie odżywia uszczelki i inne elementy gumowe np. pióra wycieraczek przestają "skrzypieć" itp. Po około godzinie od aplikacji docieram glicerynę fibrą. Ogólnie polecam bo koszt żaden :good:

Opublikowano

lajcik1, prix wcale nie jest taki mocny :P , spróbuj tym aluxem albo jakimś innym kwasowym środkiem i będziesz zadowolony :-]:mrgreen:

Opublikowano

iivo, wiem, że nie jest mocny ale aplikowany czterokrotnie powinien zrobić robotę :) Zamawiam Blue Gela i dam znać czy pomogło.

Dzięki wszystkim

Opublikowano
iivo, wiem, że nie jest mocny ale aplikowany czterokrotnie powinien zrobić robotę

ale często nie daje sobie rady ;) wiem bo sam go używam :-]

Opublikowano

Jakie kosmetyki można rozrabiać w wodzie destylowanej? Wiem że IPA, APC, CarPro Perl ale co dalej?

Opublikowano

Większość środków do felg, szyb, QD itp... Jak jest taka możliwość producent zawsze informuje o tym na opakowaniu ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.