Piotrek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 manio49, Miałem zwykłe Tungsram, a zmieniłem na Tungsram Megalight +90. Tylko się trochę boję czy mnie na Pan na SKP nie opieprzy. Przy lampach na śrubkach był zawiązany taki jakby sznureczek, wywaliłem go, może ktoś sobie kiedyś domorośle ustawiał te światła Podjadę jutro, może mnie nie zjedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 piotr13 ja jeżdże z takimi żarówkami już od jakiegoś czasu i nigdy nie było problemu na SKP ani na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 manio49, Miałem zwykłe Tungsram, a zmieniłem na Tungsram Megalight +90. Tylko się trochę boję czy mnie na Pan na SKP nie opieprzy. Przy lampach na śrubkach był zawiązany taki jakby sznureczek, wywaliłem go, może ktoś sobie kiedyś domorośle ustawiał te światła Podjadę jutro, może mnie nie zjedzą. Okej. Ale ustalmy jedno - nie ma prawa zabrać Ci dowodu ;P Ale do istoty wracając - nie baw się w regulację, tungsramy są ładnie wykonane i trzymają geometrię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Miałem Tungsramy +90 i dosyć szybko się przepaliły . Ale jakość światła była bardzo ok. Jeszcze mam takie pytanie- do czego służą szampony z woskiem? Jak myłem na "goły" lakier to żadnego efektu wosku nie było widać. Czy ma za zadanie regenerować powłokę woskową czy to tylko pic na wodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Tak Dzięki Ja używam jej też do APC. Dziś czyściłem auto wewnątrz VP Interior APC i pieni super Wiele fajniejsza robota jak dla mnie z tą pianowniczką Szkoda mi trochę 10zł, żeby zobaczyć czy RedDevil jej nie zje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 manio49, Nie ma prawa. czarekcw, H4 miałeś ? Słyszałem dużo opinii, że wytrzymują długo nawet coś koło 2 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 piotr13, H7, H4 to właśnie trochę inna bajka z wytrzymałością żarówek choć podobno Osram Night Breaker (H4) stosunkowo szybko pada. Miałem bodajże +50 Tungsram (H4) i było spoko. Obecnie mam Uniteca Xenon Mega White (H7) i dają radę- aż sam się dziwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Noszę się z zamiarem zakupu wosku w spreyu myślałem o Duragloss Aquawax 951. Będzie to dobry wybór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 hsv dobry,ale nie na te porę roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Noszę się z zamiarem zakupu wosku w spreyu myślałem o Duragloss Aquawax 951.Będzie to dobry wybór ? Dobry, tak jak napisał skiba na cieplejsze dni. Fajnie się go nakłada, nie maże się i efekt też jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Orientuje sie ktos skad wziac kod lakieru, ktory lezy na felgach? Jest to ori srebrny lakier na felgach keskin kt1. Pisac od razu do producenta? Chodzi o to, ze ori lakier jest w bdb stanie, jednak gdzieniegdzie sa odpryski po kamieniach, ktore chcialbym uzupelnic, jednak nie chce dobierac lakieru 'na oko'. Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 13 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Noszę się z zamiarem zakupu wosku w spreyu myślałem o Duragloss Aquawax 951.Będzie to dobry wybór ? Bierz QD Sonaxa i nie narzekaj. W odpowiednim dziale masz testy i video aktualizacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Panowie Scholl S17+ jako one-step lepiej na padzie pomarańczowym czy zółtym flexi a może wafel soft touch będzie najlepszy chodź to bardziej mi pasuje na finish niż na one step Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 13 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Panowie Scholl S17+ jako one-step lepiej na padzie pomarańczowym czy zółtym flexi a może wafel soft touch będzie najlepszy chodź to bardziej mi pasuje na finish niż na one step Dla mnie idealny pad do niego do zolty 3M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Noszę się z zamiarem zakupu wosku w spreyu myślałem o Duragloss Aquawax 951.Będzie to dobry wybór ? Bierz QD Sonaxa i nie narzekaj. W odpowiednim dziale masz testy i video aktualizacje. dokladnie tak zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Aivars, nie mam pomysłu na to skad wziąć kod lakieru, ale może mieszalnia Ci dobierze odpowiedni? No chyba, że zapytasz Nowickich, bo jakby nie było robią zaprawki - może Ci podpowiedzą skąd to wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 zolty 3M w sumie tego żółtka można uznać za pada mocno uniwersalnego. Pytanie: Potrzebuję bezzapachowych środków do pielęgnacji skór: cleaner i odżywka. Znamy coś takiego? środek bardziej do codziennej pielęgnacji aniżeli do odszczurzania, od razu mówię, że szarego mydła czy magicznej gąbeczki wolę użyć do innych celów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Pavlik, colourlocki jak dla mnie są kompletnie bezzapachowe Soft clean + lv protector/versiegelung powinny być dla Ciebie idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mam znajomego, który ma alergię na detergenty itp. na chwilę obecną skórę przemywają wodą chyba jedynym rozwiązaniem będzie wykonanie testu na żywym organiźmie. Dzięki...wcześniej jednak spróbujemy z produktami Polishangel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 w realu są kosmetyki moje auto po 8 zł. warto coś takiego kupić do felg? wujek gugiel wyrzucił taką wypowiedź Evo w 3 części krótkich pytań gdzieś sprzed 2 lat Moje auto ma killerski środek do felg,baaaaardzo mocny. znaczy dobry, czy znaczy cioś w stylu "uwaga bo niszczy wszystko wokół"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof410199 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mam pytanie. Chcę po zimie przejechać całe auto menzerna 4000. Czy wcześniej powienienem samochód wyglinkować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mam pytanie. Chcę po zimie przejechać całe auto menzerna 4000. Czy wcześniej powienienem samochód wyglinkować? Tak,odsmalić,wyglinkować i ew. deironizacje strzelić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 13 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mam pytanie. Chcę po zimie przejechać całe auto menzerna 4000. Czy wcześniej powienienem samochód wyglinkować? Tak,odsmalić,wyglinkować i ew. deironizacje strzelić i tak najlepiej, przed każdym smalcowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek__82 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Czy można zrobić ręczną polerkę UC przed położeniem powłoki, czy raczej przy takim sposobie polerki nie myśleć o powłoce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarrciN Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 w realu są kosmetyki moje auto po 8 zł. warto coś takiego kupić do felg? ten środek do felg od Moje Auto to jest całkiem niezły kwasowy killer, także jak masz felgi od odszczurzenia to możesz spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi