Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Nie wiem czy coś pokrętnie zrozumiałem czy nie więc wolę zapytać bo szukajka nie chce mi pomagać jakoś dzisiaj małpa wstrętna. :D

Zauważyłem chyba w 2 tematach jak ktoś przed korektą maszyną najpierw papierkiem robił matowienie lakieru. Po co to było ?? U Justyny w temacie też to było robione ale Ona świeżo malowała więc to inna sprawa.

A w tych poprzednich przypadkach po co to było ? :o

Może coś przeoczyłem więc nakierujcie mnie bo nie daje mi to spokoju.

Opublikowano
Spłycenie najgłębszych rys albo usunięcie morki, zacieku itp ;)

Do usunięcia defektów lakieru, których nie usuniesz tylko pastą.

Dzięki. ;)

Opublikowano

u którego z Partnerów forum mogę dostać etykiety samoprzylepne (najlepiej przezroczyste) na butelki z nazwą danego środka :?: o ile pamieć mnie nie myli kiedyś były w SCS

Opublikowano
Nada się to na felgi, które mają lekkie otarcia ?

pasta z nadruku wygląda na przeznaczoną do lakieru, więc jeśli i twoje felgi mają lakier, to... sam sobie odpowiedz na pytanie

Opublikowano

Chciałbym po zimie użyć zmywacza silikonowego. Jaki polecacie? Czy rozcieńczać go? Czy jest bezpieczny dla lakieru bez rozcieńczania?

Opublikowano

Używa ktoś może produktów firmy Daerg, np Amor do plastików i tapicerki( 1 litr to 10 zł),albo

Sonax Profiline do plastików. Jakieś opinie, doświadczenia?

Opublikowano

Jaką wartość może przedstawiać naturalna Ircha?

Chyba z cielaka, bo znalazłem mały worek w którym mam jakieś 0,5m x 1m

Babcia powiedziała, że zawsze się tym szyby do sucha wycierało :-]

Opublikowano

chyba obecnie u nikogo... sam mysle nad jakas etykieta ale jeszcze graficznie pomyslu nie mam a wydrukowac to juz latwiej chyba bedzie :D

Opublikowano

daniel.ch7, nie wiem czy są u partnerów, ale wydrukuj sobie naklejki. Tanio i łatwo. Tylko musisz sobie kupić odpowiedni "papier".

• Moderator
Opublikowano
Tanio i łatwo. Tylko musisz sobie kupić odpowiedni "papier"

i drukarkę, bo to wydrukujesz na zwykłej nie będzie raczej zbyt trwałe ;)

Te ze zdjęcia są z Crystaldetail, ale jak wiadomo zakończyli działalność...

ale nie umarli :) - można napisać do danielsa :-]

Opublikowano
napisałem, ale niestety cisza

Daniel b. zajęty więc spokojnie jak będzie miał chwilę to na pewno odpisze ;)

Opublikowano

daniel.ch7, ja na drukarce laserowej wydrukowałem nazwy środków na zwykłym papierze. Wymiary około 4x6 cm. Następnie na całość, dałem taśmę przezroczystą, szerokość 5 cm i nakleiłem na butelkę.

Tak to wygląda. Na razie trzyma się około pół roku i ani myśli schodzić, odklejać żółknąć etc.

dsc09421fg.jpg

dsc09420m.jpg

Opublikowano

lajcik1, dzięki, w ostateczności będę musiał kombinować w tym kierunku. Jednak mam nadzieję, ze uda się załatwić te oferowane kiedyś w Crystaldetail, jak dla mnie wyglądają :good::good::good:8-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.