julian Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 hołli szit! no no, powrót do korzeni forumowego testingu, jestem za jestem ciekaw MSDS-a tego dyngsu...
SzaKal Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Sonax posiada również płynny wosk. Również polecam jedyny hydrowosk który nie smuży szyb i leży prawie miesiąc.
Marian_K Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 To po co w takim razie wosk??? Jak to dobrze że nie popłynąłem w jakiegoś CR tylko kupiłem drugą parę złotych kabli do głośników
jukojuko Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Niewykluczone, ale wątpie z resztą początkowy zamysł był taki żeby w miejsce FG dać Glasura, był już nawet przygotowany ale zmieniliśmy koncepcję żeby dać tylko quick detailery Szkoda, można było maskę podzielić na 4 części . A sam na oko jak oceniasz krople i odpychanie vs glasur?
Moderator krd Opublikowano 24 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 A sam na oko jak oceniasz krople i odpychanie vs glasur? Na oko to chlop w szpitalu umarl. Porownamy z Glasurem, spokojnie
Sabat Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 To po co w takim razie wosk??? pytanie jak najbardziej na miejscu piszecie że np Lavę ożywił, a może zastąpił? Po co kombinować jak można takim Sonaxem raz na miesiąc auto przejechać..
soll Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zymol upadnie, SV toże .......
tukolarz Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 jestem ciekaw MSDS-a tego dyngsu... Proszę: MSDS Skład: -AQUA -ALKANE -ALKYLSILICONE RESIN -DIMETHICONE -ACRYLIC POLYMER -TRIETHANOLAMINE -PERFUME -ALKANE SULFONATE -METHYLISOTHIAZOLINONE -BENZISOTHIAZOLINONE
Marian_K Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Evo - Ty już lepiej nic więcej nie testuj, bo dla niektórych cały świat stanie na głowie i zaobserwujemy wzrost frustracji i agresji na forum
gruby_RS Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Evo - Ty już lepiej nic więcej nie testuj, bo dla niektórych cały świat stanie na głowie to raz, a dwa - fabryka musi jakoś zaplanować produkcje...ja się nie znam, ale butelki, etykiety, owijki do palet etc to chyba trzeba zamawiać z wyprzedzeniem...
djtomas Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 a jakie zużycie tego Sonaxa na takiego Leona?
daniels Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Skład: -AQUA -ALKANE -ALKYLSILICONE RESIN -DIMETHICONE -ACRYLIC POLYMER -TRIETHANOLAMINE -PERFUME -ALKANE SULFONATE -METHYLISOTHIAZOLINONE -BENZISOTHIAZOLINONE 5 lat studiów małego chemika mówi mi że jednej z tych substancji musi być dosyć sporo
Sucre Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Czarny koń/ hit sprzedaży sezonu 2013. Chyba trzeba będzie zanabyć razem z einsetz'em. Mieszanka wybuchowa Tak na poważnie to nie spodziewałem się tak ogromnej różnicy między sonaxem a relodem. Na filmikach pięknie to wygląda.
Administrator Evo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 a jakie zużycie tego Sonaxa na takiego Leona? Takie samo jak wszystkich innych quick detailerów, czyli małe.
Administrator AreK Opublikowano 25 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zastanawiam się czy temu Sonax'owi bliżej do QD czy może produktom w stylu CG V7 Hybrid?
Marian_K Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 A mnie ciekawi jeszcze zachowanie tego specyfiku na szybach. Tzn. czy wycieraczki będą lepiej pracowały czy gorzej, czy będzie mgiełka, a może zadziała jak niewidzialna wycieraczka? Jakby któryś z "mieszaczy" psiknął na szybki to byłbym wdzięczny;)
maq Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 "Kończący się" Crystal Rock: Po 30 sekundach: Trzeba będzie całą paletę zamówić.
maya Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Nie wierzę w to co widzę Jeszcze się okaże że potem auto kurzu nie łapie w ogóle to już będzie masakra.
Carire Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 maq, kozak przy jakiej temp nakładałeś?
Carire Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 maq, i były jakieś problemy podczas aplikacji? w sensie z docieraniem go?
maq Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Carire, żadnych, po jednym przetarciu mf pięknie odparował. Muszę dodać, że wilgotność była niska więc to też mogło mieć wpływ na dobre działanie.
bucki Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Juz dawno pisałem o tym produkcie tutaj na forum i polecałem go .
Administrator Evo Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tzn. czy wycieraczki będą lepiej pracowały czy gorzej, czy będzie mgiełka, a może zadziała jak niewidzialna wycieraczka? Jakby któryś z "mieszaczy" psiknął na szybki to byłbym wdzięczny;) Ja psikałem na 4 miesięczne G1 które dalej jest jak nowe, więc nie było żadnej zmiany czy poprawy ale wycieraczki nie pracowały gorzej
Rekomendowane odpowiedzi