Eidos71 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Mariuszowi (SHOWCARSHINE) rośnie poważna konkurencja...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwol Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 już jedna była (wd_car) i szybko padła... nie oszukujmy się - stacjonarny sklep to jedno (tutaj przy okazji stacji paliw i sklepu z olejami) ale promocja tego na forach to już druga kwestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobart Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 ja kupowałem osobiscie w tym sklepie.Specjalnie dla mnie sprowadzili reczniki Sonax oraz KS palikatory http://galonoleje.pl/sklep/479-sonax-sc ... 16241.html Na allegro zapewne tez znajdziesz No żesz &^%$# ostatnio brałem od nich olej i mogło wszystko przyjść w jednej paczce. Powiedz jak wypada ten ręcznik jakościowo w porównaniu do białego flexipads? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonthyc Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Powiedz jak wypada ten ręcznik jakościowo w porównaniu do białego flexipads? Czytałem gdzieś, że te ściereczki są jakościowo praktycznie identyczne jak czerwone topdrive z tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobart Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Będę się za nimi rozglądał na stacjach to pomacam i ocenię. W ostateczności mam niedaleko sklep na Bemowie gdzie gość ma je od ręki to podjadę i sprawdzę jak wychodzą w dotyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwol Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 na orlenie ten sonax 19.90 zł , w galon oleje 7zł mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 ja kupowałem osobiscie w tym sklepie.Specjalnie dla mnie sprowadzili reczniki Sonax oraz KS palikatory http://galonoleje.pl/sklep/479-sonax-sc ... 16241.html Na allegro zapewne tez znajdziesz No żesz &^%$# ostatnio brałem od nich olej i mogło wszystko przyjść w jednej paczce. Powiedz jak wypada ten ręcznik jakościowo w porównaniu do białego flexipads? Używałem ich do polerko po clenarze i wosku i bardzo dobrze mi sie nimi pracowało. Lepszej jakosci niz takie z auchana niz tesco Cena bardzo dobra po 13zł Najlepsze to ze we wtorek byłem przed majówka i nie mieli ich ale jak powiedzialem ze byłbym chetny jeszcze tymi recznikami i KS aplikatorami to na srode na 18 juz były jak jechałem na majówke i zabrałem Powiem szczerze ze mi i dla kumpla szczeka opadła jak własciciel mówi " Wie pan co, jak tak bardzo potrzebne to na jutro beda juz " I było ! Więc podejscie do klienta zajebiste Eidos71 być może, jedynie się dowiedziałem ze zmieniaja lokal i w nowym będa mieli wiecej towaru więc cos na rzeczy jest.Ale kiedy itp to nie wiem. Plus dla nichi bo maja stacjie oleje itp i nie bazuja tylko na kosmetykach.[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonthyc Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 A czy ktoś miał do czynienia ze ściereczką uniwersalną od Jana Niezbędnego? Jest u mnie coś takiego w kosmetycznym za 6 czy 7zł http://janniezbedny.pl/produkty/scierec ... niwersalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Mam te Sonaxy od 3 lat i do polerowania lakieru po cleanerze, wosku są chyba za twarde. Przynajmniej ja się nie odważyłem nimi tego robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy1234 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 gdzie znajde w lokalnych sklepach jakieś w miare dobre i tanie mikrofibry? Sklepu jak Auchan nie mam w pobliżu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 ja dziś widziałem na Orlenie czerwone fibry Sonaxa, poszukaj u siebie może tez maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jeżeli nie będą mieli to mogą zamówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek.markowski Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 ja dziś widziałem na Orlenie czerwone fibry Sonaxa, poszukaj u siebie może tez maja dzięki @tommy normalnie bym pewnie nie wrócił na nie uwagi, a po Twoim poście się rozejrzałem po tankowaniu i mam te firberki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1985 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Przy najbliższym tankowaniu też się za nimi rozejrzę, bo bo tej pory nie zwracałem uwagi thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris18404 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Te czerwonr sonax nadaja sie do polerowania wycieranua Cherry glaze czyli AIO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobart Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Pracował ktoś z Was z tymi szmatkami? http://sklep.waxclusive.pl/mikrofibry/5 ... 40x40.html Jutro się wybieram zakupić parę sztuk z przeznaczeniem do polerowania glaze czy wosku. Sprzedawca twierdził, że ich jakość jest nawet lepsza od białego flexipads, jestem ciekaw jak to rzeczywiście wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dzisiaj zakupiłem taką oto szczotkę z micro fibry , jest dość ubita , jeszcze nie mam dla niej zastosowania , cena bardzo przystępna - 3 f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortezo87 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Dzisiaj zakupiłem taką oto szczotkę z micro fibry , jest dość ubita , jeszcze nie mam dla niej zastosowania , cena bardzo przystępna - 3 f Ale fajna, gdzie kupiłeś? Ja bym taką używał do felg (5ramienne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Dobry pomysł , kupiłem w Angli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario83 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ja polecam mikrofibry od Gosia jest duża bardzo gruba i miękka a i ma brzegi obszyte fajną delikatną nitką. Właśnie takie. http://olx.pl/oferta/scierka-mikrofibra ... 2VLIH.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 kobart, jeśli Pan Paweł z Waxclusive mówi, że coś jest lepsze od innego produktu to wierz mu na słowo. Ostatnio miałem problem z dobraniem fibr dla siebie a on pomógł mi wzorowo - każdy produkt był wart zainwestowanych pieniedzy! Niestety z białą fibrą Sonaxa nie miałem jeszcze do czynienia, aczkolwiek też przykuła moją uwagę i pewnie dodam ją do koszyka przy najbliższym zamówieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris18404 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Czy ktoś używał mikrofibry firmy "Anna Zaradna"- jest to coś podobnego do Jana Niezbędnego. Kosztuje 9,90zł. http://allegro.pl/anna-zaradna-mikrofib ... 45753.html - takie cos... Polecacie, zda sie do polerowania i przecierania Cherry Glaze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Czemu szukasz wynalazków zamiast kupić jakąś polecana mikrofibrę za niewiele większą cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris18404 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 bo mam ja na miejscu, i nie musze placic za przesylke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Polecam wszystkim zajść do sklepów z chemią domową. Za fajne pieniądze można znaleźć dobrej jakości fibry (a że mam też i markowe to mogę sobie porównywać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi