Marco Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 No spokojnie... Od Temachem np. całkiem porządne fibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A ja dziś kupiłem sobie kawał fajnej ściereczki... Microbira by Jan Niezbędny wymiary 50x60 cm cena 12,99 PLN, super wchłania wodę. Fotkę mikrofibry w zbliżeniu pyknę jak wyschnie bo właśnie ją uprałem.. tutaj fotka jeśli kogoś interesują jej wymiary w rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 No ale to JN - szmata do podlogi zdaje sie, omawiana jakis czas temu - Auchan 9.5pln w MAkro obecnie w promocji 8.7pln. PS Kupilem 2 - jedna do auta, druga zonie dalem, normalnie wracam do domu a ona do mnie ze mnie bardzo kocha, ze jej taka szmatke dalem i podloga lsni jak nowa i sie nie nameczyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 no bo jan jest niezbędny;) i szmaty ma bardzo dobre, jedyne obok zielonych sonusów, które nie porysowały ma nawet najbardziej wrażliwych lakierów(mówię o zielonych JN) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 No ale to JN - szmata do podlogi a no patrz, nie doczytałem na opakowaniu.. dokładnie: Ścierka z mikrofibry do podłogi ale na lakierze też się sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Co prawda nie 2 zł szt,ale za 5.30 zł bodajże i 3 szt. Właśnie z Tesco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 kojak, w sobotę kupiłem 2 opakowania tych MF. Potrzebowałem szmatek na szybko, napewno przydadzą się jako APT, do profili w drzwiach albo do osuszania felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roko Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 kojak, w sobotę kupiłem 2 opakowania tych MF. Potrzebowałem szmatek na szybko, napewno przydadzą się jako APT, do profili w drzwiach albo do osuszania felg Jakie wymiary maja te fibry:?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darorock Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Co prawda nie 2 zł szt,ale za 5.30 zł bodajże i 3 szt. Właśnie z Tesco. Obrazek Używałem ich do polerowania po woskowaniu i nie miałem zastrzeżeń. Ale to było dawno temu, zanim mi oczy to forum otworzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallus Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Też mam takie z Tesco do wnętrza i brudnej roboty :-) Dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Roko, wymiary tych MF to 32x32cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ja w sumie nimi narazie myłem szyby i ścierałem kurze,do po woskowaniu używałem innych,ale wydaje mi się,że te też nie byłyby złe. Roko, 32cm x 32cm [ Dodano: 16 Marzec 2010, 22:07 ] Dokładnie. Za długo mi zeszło napisanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 ponawiam pytanko nowicjusza: używacie tego jana tylko do suszenia czy też do polerki? bo sam sobie takiego kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 16 Marca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 smalec, jeśli chcesz używać do dwóch rzeczy, to musisz kupić dwie,bo polerować mokrą po osuszania MF raczej nie polecam Ta ścierka ma dwie strony, moim zdaniem tą stroną z krótszym włosiem można spokojnie polerwać, ale IMO troche nie wygodnie,dla mnie jest za duża do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 no ja wiem, że do dwóch rzeczy oddzielnie tylko ciekawi mnie jakich mikrofibr powinno się raczej do suszenia używać a jakich bardziej do polerowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 U temachem są tanie mikrofibry... Może ktoś kupił i może się wypowiedzieć na ten temat.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 U temachem są tanie mikrofibry... Może ktoś kupił i może się wypowiedzieć na ten temat.? Kupiłem ale jeszcze nie używałem. Wizualnie i w dotyku bardzo fajne(niebieskie). Ale ponoć delikatnie farbują w praniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Ja używałem niebieskiej od Techmachem i dobrze sobie radziła ze zdejmowaniem wosku. A co farbowania nie wiem. Bo wrzuciłem też Jana Niezbednego i on zrobił farbowanko. Pare fotek Temachem niebieska Temachem żółta Troche porównań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Ja tam dostane ze 3-4 mikrofibry od all4auto, bo za każdy produkt 1 szt... A z tego co narazie ustaliłem to kupuje u nich jeszcze conajmniej z 4-5 rzeczy, teraz posiadam 2 jedną w stanie do lakieru, a druga pozostaje po dzisiejszym myciu do opon... Mam ją od roku, więc nie ma się co dziwić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinrock Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Nie polecam czerwonych mikrofibr Sonaxa Farbują jak diabli, po 1 praniu w 45C rękawica megsa zrobiłą się lekko różowa, a żółte aplikatory wyszły pomarańczowe.... Za to polecam produkty od temachem, chociaż w Łodzi na rynku znalazłem pana który sprzedaje mikrofibry słonecznej kuchni po 2zł i jestem z nich bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 mikrofibry słonecznej kuchni po 2zł i jestem z nich bardzo zadowolony Na Alellgro są po 2.99zł (opakowanie 2szt) może ktoś widział je taniej bo potrzebuje 100 opakowań Albo MF 32x32cm 40x40cm w cenie za 200szt do 300zł Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Na marginesie Jan Niezbedny do podlogi farbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 to jak może ktoś się wypowiedzieć na temat Concept CAP-4 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 A czy moze ktos wstawic foto jak wyglada opakowanie Jana Niezbednego- scierka do podłogi ? Bo chce wiedziec za czym wypatrywac w sklepach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 22 Marca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Granatowy foliowy worek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi