Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to zależy jak się trafi, na święta była promocja i po ok 3 zł kupiłem naprawdę świetne ściereczki do polerowania, jak będę miał czas to wstawię zdjęcia. Zresztą są również inne pakowane po 3 szt w kartonik i jestem z nich bardzo zadowolony, nie widzę różnicy pomiędzy nimi a eurow, świetnie chłoną wodę :) polecam a te co teraz kupiłem też są ok i do kokpitu jak znalazł, szkoda przepłacać

Opublikowano

w carrefourze 3 fibry całkiem miękkie "domova" za 4zł, a 5 (z taką do szyb) za 8 czy 9. kraków plaza, ale pewnie wszędzie to samo.

• Dystrybutor
Opublikowano
e36ace, do prac z lakierem ja bym ich raczej nie używał.... :roll:
:o użyłem ich do spolerowania resztek wosku i wydawały mi się w miarę ok swirli dodatkowych nie zauważyłem ale proszę oświeć mnie bo jeszcze mało wiem
  • Dystrybutor
Opublikowano

wg mnie są ok może dlatego że nie używałem fibr z wyższej półki. Tak swoją drogą ile kosztuje fibra którą byś polecał?

Opublikowano

Hmmm ja mam tego Monster Shine'a i jak trzymałem go w ręku to wydawało mi się że ma krótkie włosia z obu stron :idea:

jakiś partner niech się wypowie, ale IMO ma krótkie włosie po obu stronach

Opublikowano

Nieprecyzyjnie się wyraziłem. Nie tyle może ma długie włókno, co jedna strona ma dłuższe włókno od drugiej strony fibry. Co nie zmienia faktu, że Cobra i Monster Shine nie mają włókna o takiej samej długości. Macałem przed chwilą obie fibry 8-)

Opublikowano

Probowalem wielu budżetowych fibr i zawsze wracam do URBAN MICRO MAGIC. Za ta cene najlepsze tylko strasznie farbuja. :thumbdown: ale jakosc i cena :good:

• Dystrybutor
Opublikowano

daj foto ja kupiłem w markecie 5 fibr za 7 zł i jestem zadowolony po wypróbowaniu kilku sam będziesz wiedział która się nada dużo jest takich które nie nadają się do niczego nie chłoną wody do lakieru zbyt agresywne

Opublikowano
czyli aplikator taki sobie , do wosków się nie nadaję

za to do mazideł na deskę rozdzielczą-rewelka za tę kasę