AST_KRK Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 byłem dzisiaj na zakupach i przy okazji odwiedziłem dział samochowdowy, a tam miła niespodzianka 5 szt za 7 zł 30x35 nawet mięciutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizislawek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Panie gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Bonarka Kraków, ale ta promocja to chyba obowiązuje we wszystkich sklepach auchan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 8 Marca 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 troszkę cienkie są te z auchan ale rzeczywiscie delikatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 e36ace, do prac z lakierem ja bym ich raczej nie używał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 to zależy jak się trafi, na święta była promocja i po ok 3 zł kupiłem naprawdę świetne ściereczki do polerowania, jak będę miał czas to wstawię zdjęcia. Zresztą są również inne pakowane po 3 szt w kartonik i jestem z nich bardzo zadowolony, nie widzę różnicy pomiędzy nimi a eurow, świetnie chłoną wodę polecam a te co teraz kupiłem też są ok i do kokpitu jak znalazł, szkoda przepłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Jak tanie i dobre to only Urban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 w carrefourze 3 fibry całkiem miękkie "domova" za 4zł, a 5 (z taką do szyb) za 8 czy 9. kraków plaza, ale pewnie wszędzie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 10 Marca 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 e36ace, do prac z lakierem ja bym ich raczej nie używał.... użyłem ich do spolerowania resztek wosku i wydawały mi się w miarę ok swirli dodatkowych nie zauważyłem ale proszę oświeć mnie bo jeszcze mało wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 e36ace, jeśli byłeś/jesteś zadowolony z ich użycia i nie widzisz niepokojących efektów, używaj śmiało Mnie osobiście nie odpowiada ich gramatura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 10 Marca 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 wg mnie są ok może dlatego że nie używałem fibr z wyższej półki. Tak swoją drogą ile kosztuje fibra którą byś polecał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Szukam MF o takiej samej długości włókien (krótkie) po obu stronach: http://showcarshine.pl/1280-cobra-gold- ... -40cm.html http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... x40cm.html http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... 0x40-.html wszystkie w/w do takich się zaliczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damin Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Cobra i Monster Shine mają po jednej stronie długie włókno, po drugiej krótkie. Z Crystaldetail nie miałem styczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Hmmm ja mam tego Monster Shine'a i jak trzymałem go w ręku to wydawało mi się że ma krótkie włosia z obu stron jakiś partner niech się wypowie, ale IMO ma krótkie włosie po obu stronach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damin Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nieprecyzyjnie się wyraziłem. Nie tyle może ma długie włókno, co jedna strona ma dłuższe włókno od drugiej strony fibry. Co nie zmienia faktu, że Cobra i Monster Shine nie mają włókna o takiej samej długości. Macałem przed chwilą obie fibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Probowalem wielu budżetowych fibr i zawsze wracam do URBAN MICRO MAGIC. Za ta cene najlepsze tylko strasznie farbuja. ale jakosc i cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 używał ktoś może MF od Temachem, a dokładniej chodzi mi o te: http://temachem.sklep.pl/opis/2665795/s ... x40cm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Dosyć dobre mikrofibry, w tej cenie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Czy któryś z kolegów forum używał może w produktów Topdrive z oferty tesco, dokładnie chodzi mi o aplikator http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDe ... 3011905669 oraz ściereczkę http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDe ... 3011905706 , podobno ma 13500 mikrowłókien na 1 cm2. Jakie są wasze opinie na ich temach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 17 Marca 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 do nakładania dressingów nadaje się do pracy z lakierem raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AST_KRK Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 czyli aplikator taki sobie , do wosków się nie nadaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A produkty z Reala pokroju 5 Mikrofibr za 10zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 17 Marca 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 daj foto ja kupiłem w markecie 5 fibr za 7 zł i jestem zadowolony po wypróbowaniu kilku sam będziesz wiedział która się nada dużo jest takich które nie nadają się do niczego nie chłoną wody do lakieru zbyt agresywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 czyli aplikator taki sobie , do wosków się nie nadaję za to do mazideł na deskę rozdzielczą-rewelka za tę kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 AST_KRK, TESCOwa fibra strasznie farbuje. Docieram nią dressingi na oponach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi