snap Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 daniels napisał/a:nie ogarniam fibr eurowa a konkretnie shaq-a mam je bo sa fajne puchate ale zastosowania dla nich jak narazie nie znalazlem poza posłaniem pod głowe psa I jak tu się czegoś konkretnego dowiedzieć... moge sie podpisac pod tym obiema rekami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli_7 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 dają rade jako duster do kurzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Eurow Shag Weave mam 2 szt. i jakos mnie nie rozczarowaly jak za te pieniadze ;D chyba ze moje sa jakies inne woski Colli, FK, Reda dobrze sie nimi polerowalo bez jakis problemow. Do przecierek z kurzu tez sie nadaja. QD tez jakies chyba tym polerowalem fakt to nie to samo co fibry z wyzszej polki ale do nizszej dawaly rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Panowie i Panie, co sądzicie o fibrach firmy Cobra Gold Plush? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 mam parę cobra gold plush jr. i bardzo sobie chwale - wzglednie tania i dobra stosunek jakosc/cena jest BDB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tery Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Wczoraj zamówilem Cobre Gold Plush wiec jak dzisiaj paczka dojdzie w weekend sobie ją przetestuje. Warta uwagi jest też chyba mikrofibra Monello, ale jest już trochę droższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cineK Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 a testowaliście może fibry dodo i moglibyście coś powiedzieć o tych poniżej? Bo ja po zakupie Dodo Juice Extra Soft (czerwona) mam ochote na jeszcze jakaś do polerowania wosku i zastanawiam się nad tymi: - Dodo Juice Buffing and Polishing - Dodo Juice Fantastic Fur - Dodo Juice Supernatural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 cineK, do docierania wosku taki cus sobie spraw http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... 40x40.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 cineK, Dodo Juice Extra Soft bardzo fajna, dla mnie idealna do QD, dobrze lezy w dloni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 a czy te dodo juice nie różnia się tylko kolorami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 a czy te dodo juice nie różnia się tylko kolorami ? Nie, na zdjęciach powyżej każda z mikrofibr ma inną strukturę. Żółta (mam nadzieję, że dobrze widać) - podobna do Cobry Niebieska - przypomina trochę Eurow Shag i Dri-u-Kwik (DUK-200) Biała - większa (40x40) od Extra Soft, wydaje mi się, że gramatura też jest inna na korzyść Supernatural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cineK Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 więc Adamie najdelikatniejsza z nich to Supernatural ? Chyba wezme wszystkie trzy na testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Tak, najdelikatniejsza z nich jest SuperN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragandbones Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Nie wiem jak inne, ale czerwona mikrofibra Dodo Juice z powodzeniem mogłaby zastępować podróżną poduszkę - taki pluszak trochę mała wymiarowo, ale bardzo ciekawa cena. Ja polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 ShiningCar którą z nich do jakiego celu najlepiej używać ? już wiadamo że czerwona z QD robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 maya, żółtą można śmiało stosować do cleanerów/politur, docierania wosków Niebieska - woski/QD (choć przy niektórych z racji dłuższego włosia lubi się ciągnąć) Biała - to taka lepsza w mojej ocenie wersja Extra Soft (czerwona) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Potrzebuję tańszych MF do docierania resztek z pasty przy polerowaniu, używa ktoś Monster Shine Mikrofibra APT BLUE 40/40cm ?jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 k24, mam takie i nie zauważyłem, żeby zrobiły krzywdę po korekcie. Byle siłowo nie jechać, ale to się tyczy każdej fibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 k24, http://www.pielegnowacauto.pl/microfibr ... 40x40.html -> nad tymi się zastanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 k24, Sprawdź te: KLIK and KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 My używamy albo Urbana albo tego zielonego Flexipads (bliźniaczy do tego z linku Jacka). Możemy polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deska80 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 W Pepco sa mikrofibry 50x60 za 4.99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 W Pepco sa mikrofibry 50x60 za 4.99 Taa, kupiłem kilka paczek tych MF. Do przecierania wnęk, silnika itp nadają się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupszczelisty Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja zakupiłem Cobry i są już po pierwszym użyciu i praniu, jestem z nich zadowolony, jak się dalej będą spisywać to się okaże. Cobry są obszyte miękkim obszyciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi