proton789 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Norauto ciemno granatowa mikrofibra za 7,99 - świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar3 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 MF Gosia kupiłem właśnie w Czyżowicach w sklepie budowlano-ogrodniczym - oddalonym kilka km od dystrybutora Całkiem fajna, dopóki nie poznałem Jana Niezbędnego Ale do prac różnych nadaje się bdb. oglądałem jakiegoś Jana N. w Sellgrosie, cena ~8zł zdaje się ale wrażenia nie zrobił na mnie, cienki jakiś taki i lichy przy Gosi no chyba, że to była jakaś inna wersja dzisiaj wspomagałem się Gosią przy osuszaniu auta i kurcze chyba sobie jeszcze jedną dokupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 w netto sa 2mikrofibry za 3ziko - idealne to przecierania środka czy lakieru z kurzu podobne do tych co są w gratisach u Mariusza tylko metki trzeba się pozbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 mar3, JN do podłóg miałem na myśli, ten na pewno nie jest cieńszy od Gosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystaldetail Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 a czy ktos sprawdzal nasze microfibry (niebieskie) ? http://www.crystaldetail.pl/crystaldeta ... h-p-1.html grube i "miesiste"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 crystaldetail, oczywiście, nie raz wspominałem o nich a forum, u mnie rewelacyjne do QD ! Ale ale ... ostatnio równie dobrze spisuję się Dodo Juice Extra Soft Buffing Cloth, rzekł bym, że do QD stworzona Podobna do Eurow, nieco mniejsza, chudsza, nie pyli i świetnie mi się z nią pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystaldetail Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Tworku - ladnie sie prezentuje ale jak sam widzisz, mowimy juz o mikrofibrach, a nie mikrofibropodobnym czyms co jest miekkie i chude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Tomasz to tylko pozory, jest bardzo dobra, wziąłem ją z ciekawości, 18 zł to nie wiele, okazała się strzałem w 10, nie mniej jednak wasze fibry nie idą w odstawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystaldetail Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 no mam nadzieje inaczej musialbym Cie znalezc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar3 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 mar3, JN do podłóg miałem na myśli, ten na pewno nie jest cieńszy od Gosi A na pewno myślimy o tej samej Gosi xxl? ile kosztuje ten JN do podłóg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 mar3, Janek do podłóg średnio koło 12zł kosztuje, ten właściwy ma kolor pomarańczowy lub łososiowy , jedna strona jest gładka a druga bardziej puszysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar3 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 mar3, Janek do podłóg średnio koło 12zł kosztuje, ten właściwy ma kolor pomarańczowy lub łososiowy , jedna strona jest gładka a druga bardziej puszysta. kurcze, to musiałem jakiegoś innego oglądać bo kosztował ~8zł i był lichy - czytaj podobny do fibry do szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 a czy ktos sprawdzal nasze microfibry (niebieskie) ? http://www.crystaldetail.pl/crystaldeta ... h-p-1.html grube i "miesiste"... dobre sa dziady ;D 5szt na stanie i rozne zadania spelniaja dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ja polecam te z temachemu eurow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ja polecam te z temachemu eurow http://temachem.sklep.pl/opis/2333266/s ... x40cm.html Miałem w dłoni, są bardzo dobre, "mięsiste" 380g/m2, w tej cenie nie ma lepszej mikrofibry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 dokladnie tylko ja kupielm http://temachem.sklep.pl/opis/2407739/s ... sztuk.html i jak bede cos znow tam zamawial kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okti Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Czy mikrofibra CHEMICAL GUYS SHAGGY nadaje się do pracy z QD? Kupując ją miałem taki zamiar, ale jak ją wziąłem do ręki to mikrofibry, ani mikrowłókien mi kompletnie nie przypomina, prędzej jakiś puszek, polarek, czy szmate... Eurow przy niej to luksus. Podpowie ktoś, czy nadaje się to wogóle do polerowania QD? Kilka zdjęć i porównanie właśnie do Eurowa. O taką chodzi: http://showcarshine.pl/311-chemical-guy ... fibra.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlasCola Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Wracając do mikrofibry "GOSIA" prezentowanej wcześniej jest świetna przy osuszaniu auta, znalazłem ją w hurtowni ze środkami czyszczącymi do domu za 7,99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Okti jedna i druga do qd nadaje sie srednio...obie zostawiaja kłaki, mazy itp...polecam z tanszych rozwiazan przy osuszaniu auta dodac qd i docierac zwyklym flufferem nie ogarniam fibr eurowa a konkretnie shaq-a mam je bo sa fajne puchate ale zastosowania dla nich jak narazie nie znalazlem poza posłaniem pod głowe psa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 jak raz w życiu używałem QD to super mi się pracowało MF Crystaldetail, nic nie mazało, wystarczająco chłonna taka tam reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 nic nie mazało Jakiego QD używałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Reglaze Wiadomo, pierwszy przejazd -rozprowadzenie i potem drugi przejazd już na gotowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 W zasadzie pisano juz o bardzo szerokim zastosowaniu naszych fibr ale nikt nie napisał jak sie przydaja podczas korekty, osobiscie to moj faworyt, co do samego qd to znalazlem fibre ktora jest wrecz idealna, niestety jest dopiero po 3 praniach wiec ciezko cos jeszcze powiedziec.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 ja polecam z temachemu eurow tanie i idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha-ł Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 krzysiek555, jeśli o tych piszesz http://temachem.sklep.pl/opis/2333266/s ... x40cm.html , to fakt bardzo dobre w tej cenie. Ktoś używał tych i może coś powiedzieć http://temachem.sklep.pl/opis/2314900/t ... x40cm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi