qob Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 GG musi siegnąć dna, w przeciwnym razie ruch wirowy podnosi piasek i GG nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Ktoś ma sposób jak z wiaderek Leroy Merlin usunąć te napisy? Próbowałem zmywaczem do paznokci oraz Vasco Tixotrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 To jakis wstyd miec wiadro z Leroya ze chcesz usunac napisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 To już zakrawa o voodoo Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Po prostu lubię mieć w swoim stylu. Chcę zrobić własną naklejkę 'wash' , 'rinse' i słabo by to wygladało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemcio Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Pomaluj na biało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałES Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Posiada ktoś wiadro z gg od TK ?? Kosztuje 59,90 i zastanawiam się czy wszystko jest ładnie spasowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witajcie Czy 10l wody z szamponem starcza wam do umycia auta-duże kombi i te 8l, 2l nie liczę bo nikt poważny nie zbiera wody z szamponem z samego dna wiadra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi022 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 WitajcieCzy 10l wody z szamponem starcza wam do umycia auta-duże kombi i te 8l, 2l nie liczę bo nikt poważny nie zbiera wody z szamponem z samego dna wiadra. Mi starcza spokojnie. sfinansowane z 500+ Dodane po 4 sekundach: WitajcieCzy 10l wody z szamponem starcza wam do umycia auta-duże kombi i te 8l, 2l nie liczę bo nikt poważny nie zbiera wody z szamponem z samego dna wiadra. Mi starcza spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi022 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 WitajcieCzy 10l wody z szamponem starcza wam do umycia auta-duże kombi i te 8l, 2l nie liczę bo nikt poważny nie zbiera wody z szamponem z samego dna wiadra. Mi starcza spokojnie. Dodane po 12 minutach 19 sekundach: Wybacz blad ja mam 15l wiadro ale nigdy do pelna nie mam nalane wiec 10 smialo powinno starczyc sfinansowane z 500+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi022 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Wybacz blad ja mam 15l wiadro ale nigdy do pelna nie mam nalane wiec 10 smialo powinno starczyc sfinansowane z 500+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 GoodStuff ma fajne wiaderka z GG i gdybym potrzebował 20L to z chęcią bym je zakupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek78 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Też używam GoodStuff z Grit Guardem, 19,2 l pojemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekmzks Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Panowie a ja mam pytanie. Jak to w ogóle działa? Czy to chodzi tylko, albo i aż o to, że wiadro na dole podzielone jest na 4 części, dzięki czemu woda nie wiruje i brud się nie unosi? W teorii wygląda to pięknie, ale czy tak naprawdę brud mimo wszystko i tak nie będzie sobie pływał w wodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibiza Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Panowie a ja mam pytanie. Jak to w ogóle działa? Czy to chodzi tylko, albo i aż o to, że wiadro na dole podzielone jest na 4 części, dzięki czemu woda nie wiruje i brud się nie unosi? W teorii wygląda to pięknie, ale czy tak naprawdę brud mimo wszystko i tak nie będzie sobie pływał w wodzie? Zobacz sobie np to ( czas od 10.22 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekmzks Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Ulala, w takim razie w sobote do Leroy Merlin po wiadro i trzeba zamawiać grit guarda! Dzięki za link, fajny kanał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemcio Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Równie dobrze działa koszyczek od cebulek i wklejony od dołu na termogluta krzyżak z plexi -- koszt całkowity 2,5pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekmzks Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ale weź tu dopasuj szerokość koszyczka z szerokością wiadra tak żeby koszyczek dotykał dna w wiadrze i krawędzi wiadra Ktoś może posiada nazwę i cenę tych wiader z Leroy Merlin żebym wiedział co brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipppo Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Tydzień temu kupowałem 2x takie (http://www.leroymerlin.pl/narzedzia-bud ... ,l709.html). Do tego przykrywki - razem wyszło niecałe 20zł. Tylko sprawdź dostępność przez stronę bo się zdziwiłem jak w LM Arkadia nie było ani jednego a w LM Białołęka ponad 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Niesmiało zapytam, miał ktoś składane wiaderko Megsa? mam ograniczoną przestrzeń na składowanie gratów do samochodu(komórka lokatorska w bloku) a zaraz dojdzie fura kosmetyków więc każdy centymetr się liczy Występuje samoczynne składanie kiedy jest zalane na full? Czy jakiś separator do niego pasuje? Pozwolę sobie zapytać o to samo bo odpowiedzi nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalskyYOOO Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Pozwolę sobie odpowiedzieć na swoje własne pytanie Zanabyłem ów wiadero pewien czasu temu, fajne kompaktowe, wszedzie sie miesci, pełne bez problemu trzyma pion, eleganckie etui. Separatora nie próbowałem wkładać ale wątpię żeby się mieścił. Polecam uzywać jako wiadro z roztworem wody i szamponu, do płukania średnio się nadaje bo ciężko syf wypłukać z samego wiadra. Po kilkunastu użyciach nie składa się tak idealnie jak na samym początku ale nie jest to duży problem. Jako zamiennik na awaryjne nabieranie wody(co już raz mi się przydało kiedy wóz się przegrzał) sprawuje się idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Widziałem że pasuje do niego Scratch Shield i myślę od takiej kombinacji do zabierania na bezdotyk. Myslisz że się nada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalskyYOOO Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Do płukania rękawicy mimo wszystko nie polecam, za dużo zagięć ze ścianek na dnie i zakamarków, ciężko je wypłukać kiedy już się idealnie nie składa, dużo syfu zostaje w środku, trzeba by za każdym razem brać je do domu na mycie. Do samej wody i szamponu jak sam używałem jak najbardziej, do separatora wziąłbym jakiś plastik z castoramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scghost Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 ostatnio kupilem wiadro 15L z leroy merlin + pokrywka w sumie za 10zl, nawet podzialka jest +moj wlasny grit guard za 6zl ktory wchodzi idealnie, btw., gg nie musi dolegac idealnie do scianek wiadra juz to tu opisywalem wiec jak ktos nie widzial viewtopic.php?p=663477#p663477 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Ma ktoś może porównanie wiader castorama, obi, leroy merlin? Chodzi mi o wiadra 15l mianowicie mam 2 wiadra 15l z castoramy i myję myję i nagle mam zagadkę które jest które? I wpadłem na pomysł by jedno było z castoramy a 2 dokupić z obi lub lm. Tylko tu pytanie czy wymiarowo pasują do siebie bo nie chcę mieć sytuacji że nie wstawię jednego w drugie bo pojawia się problem z przechowywaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi