Kondzior Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Crockett84, No tak, racja Dzięki za otrzeźwienie umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christo Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Shiny Garage Nie orientujesz sie czy te wiadra mają jakąs miarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drakkein Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 christo, niestety nie używałem więc Ci nie powiem... ale patrząc po zdjęciach to chyba nie posiadają miarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalskyYOOO Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Niesmiało zapytam, miał ktoś składane wiaderko Megsa? mam ograniczoną przestrzeń na składowanie gratów do samochodu(komórka lokatorska w bloku) a zaraz dojdzie fura kosmetyków więc każdy centymetr się liczy Występuje samoczynne składanie kiedy jest zalane na full? Czy jakiś separator do niego pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie dostałem dzisiaj wiadra w castoramie. Były same takie zwykłe czarne, niskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 KapselK, najczęściej stoją one przy kasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 kita33, kurde... Będę musiał przy okazji zajechać tam jeszcze raz. Sprawdzałem na www to wyświetliło, że te wiadra są dostępne, a kurcze pytałem się pracowników i dokładnie opisałem to nie wiedzieli o które chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 W Stargardzie też kiedyś patrzyłem za takimi i były tylko małe. A czy próbował ktoś zmyć rozpuszczalnikiem itp. ten napis ? Ciekawostka dla ludzi z Łodzi: http://olx.pl/oferta/sprzedam-wiadra-wi ... 67fb7e52d1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekrk Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 KapselK, najczęściej stoją one przy kasach Chyba zawsze tam stoją, sam osobiście w 3 w jakich byłem w KRK to zawsze przy kasach leżały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firemantom Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ludziska, to nawet wiadra muszą być do mycia jakieś specjalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 firemantom, nie muszą być specjalne - ważne aby były dwa pamietam relację na forum gdzie były grane "dwa garnki" i też było dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A czy ktoś z Was posiada składane wiaderko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efbiaye Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 To ja może na przywitanie podzielę się swoim znaleziskiem, bo też trochę się nałaziłem Jeśli było to sorry. W praktikerze natrafiłem na "pojemnik fermentacyjny" idealnie dopasowany do potrzeb. Pojemność: 20 l Wysokość: 34 cm Średnica wieczka: ok. 31 Średnica dna: ok. 27,5 cm Wiaderko półtransparentne, w kolorze mlecznym, w zestawie posiada pokrywkę, z gumowymi kapslami do odpowietrzania lub zupełnej izolacji. Koszt 29,99 zł / sztukę. Link do tego cuda: https://www.praktiker.pl/produkt,117477,183/pojemnik-fermentacyjny-20l-biowin.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Wygląda spoko a czy wejdzie klasyczny Grit Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efbiaye Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Czy wejdzie klasyczny - nie znam jego średnicy więc nie wiem. Podałem średnicę wewnętrzną mierzoną na dnie - jak ktoś zna średnicę GD, to jest to czysta matematyka. Ja zrobiłem sobie "customowego" z koszyczka do cebuli znalezionym w Juli, który w najszerszym punkcie ma ok. 26,5 cm. Zatem mam niewielki luz na bokach, ale dobrze go dociążyłem i spełnia swoją funkcję jak powinien. Wygląda spoko a czy wejdzie klasyczny Grit Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopersky Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Czy ktoś posiada wiadro z ShowCarShine+grit guard ? Za cenę 95 zł wypadałoby aby było porządne,ale czy jest?Wszystko jest dobrze spasowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Wiadra polecam z Leroy Merlin. 15l, koszt jakies 10zl sztuka, przezroczyste i duze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXKrystianXx Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Są dostępne wiadra z Good Stuff, "mycie" i "płukanie"... cena około 55zł za jedno Możecie mi wyjaśnić, dlaczego wiadro do mycia padów z Meguiar's kosztuje "aż" tyle Może ktoś ma i się pochwali co tam jest takiego szczególnego? Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trololo Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Ale to za wiadro z separatorem, samo 27 wiec cena moim zdaniem spoko. Ktos juz ma te wiadro, bo za bardzo nie ma gdzie go pomacac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotramg Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ja też polecam wiadro 15 l (podziałka do 12 l) z Leroy Merlin. Pokrywkę kupuje się oddzielnie. W sumie chyba 10 zł. Mam 2 sztuki. Wiozłem ostatnio pełne wody na bezdotyk i są świetne. Mój patent: Kupiłem grit guard Meguairs, ale niestety wchodzi na kilka cm, jak pisałi koledzy wyżej. Wiadro zwęża się ku dołowi. Wydałem prawie 50 zł na żółtego grit guard i smutno było, więc wyciąłem brzeszczotem 1 zewnętrzny okrąg i teraz pasuje doskonale ! Wygładziłem też papierem ściernym ostre kanty po piłowaniu. Nie bójcie się wiader, kupcie jakie Wam pasuje, a siatkę można przyciąć o 1-2 okręgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverIN Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 649642 Kupiłem grit guard Meguairs, ale niestety wchodzi na kilka cm, jak pisałi koledzy wyżej. W wiadrze z Castoramy nie ma tego problemu, da się wcisnąć do dna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Czyli wiadro z Castoramy pomieście GG 26.5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 649642 Kupiłem grit guard Meguairs, ale niestety wchodzi na kilka cm, jak pisałi koledzy wyżej. W wiadrze z Castoramy nie ma tego problemu, da się wcisnąć do dna +1[/size] . Ja tak samo mam wiadro z Castoramy i grit wchodzi bez problemu do samego dna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 649642 Kupiłem grit guard Meguairs, ale niestety wchodzi na kilka cm, jak pisałi koledzy wyżej. W wiadrze z Castoramy nie ma tego problemu, da się wcisnąć do dna +1[/size] . Ja tak samo mam wiadro z Castoramy i grit wchodzi bez problemu do samego dna Ja kupiłem Gridguard 26.5 i do dna brakuje 3 cm niestety. Pytanie czy będzie działał czy musi dotknąć dna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Mam takiego samego grita. Myśle ze nie powinno być problemu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi