fireman Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 kaskra1, coś więcej, pełna nazwa produktu?
kaskra1 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nie jest dostępna z tego co widziałem w Polsce Nazwa "soft99 h-7 glass coating" [ Dodano: 4 Sierpień 2014, 10:36 ] Aha takie coś znalazłem
fireman Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nie jest i prawdopodobnie nie będzie dostępna, bo polityka Gzox jest taka, że powłoki tylko w studio mają być dostępne, tylko rusek sprzedaje na ebay'u. Daj znać co jakiś czas jak się zachowuje
grabek246 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 panowie szukam powłoki. główną cechą musi być łatwość aplikacji. myślałem nad geyonem lub nanolexem. doradzcie coś
grabek246 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 jak wypada w porównaniu z cq uk np?
Administrator Evo Opublikowano 27 Września 2014 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 Jak dla mnie dużo łatwiejsze.
Eidos71 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 Łatwość aplikacji = UNC-R Chyba przeciwnie...? Nie stosowałem tej powłoki, ale wszyscy dystrybutorzy podają, że: "... UNC-R jest bardzo trudna w aplikacji i powinna być nakładana jedynie przez profesjonalistów...". Chyba, że chodzi o UNC v2...?
grabek246 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 czy laik taki jak ja da radę położyć CQ? czy od razu bawić się w gtechniq c1?
SzaKal Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 Max Protect UNC-R nie jest ciężkie w aplikacji, po prostu trzeba się sprężać przy ścieraniu nadmiaru bo szybko odparowuje.
comando Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 A która powłoka nadaje największą szklistość? Największe wrażenie zrobiło na mnie zdjęcie które masz w avatarze SzaKal, Alle wiadomo że zdjęcia potrafią przekłamywać. To chyba było opti coat v2 ?
DDominikk Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 Co myślicie na temat Carbon Collective ORACLE Paint Coating ? Według producenta bardzo łatwa w aplikacji, temperatura w której może być aplikowana to już od 5 stopni, same zalety... a jak jest w praktyce?
ShiningCar Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 DDominikk, powłokę testujmy już prawie 3 miesiąc i się sprawdza. Aplikacja jest bardzo prosta, ścieranie również, ogólnie - efektownie i szkliście. Oracle można aplikować także na plastiki zewnętrzne. Myślę, że niebawem na KA pojawi się test tej powłoki. Obserwację można również prowadzić na naszym fb
grabek246 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 ShiningCar, szkoda że podczas dni otwartych nie zaprezentowałes jak to wygląda na żywo
ShiningCar Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 grabek246, w sobotę temat przewodni był troszkę inny. Jeśli będziesz zainteresowany i czas pozwoli to jestem otwarty na prezentację
DDominikk Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 ShiningCar, właśnie podziwiam fotki na fb, wygląda świetnie, przy najbliższej okazji zawitam do sklepu i chyba się skuszę
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Września 2014 Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 W kategorii prosta aplikacji : warto wymienić Migliore Strata Coating (aplikacja i polerowanie banalne). co do właściwości (twardość, trwałość itp) to jeszcze za wcześnie na wnioski (obserwacje trwają, szkoda tylko że na aucie które wyjeżdża w weekend i to nie każdy ale za to lakier czysta czerń i do tego nie za twarda )
Jacek360 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2014 Ostatnio miałem okazje aplikować C1 i było to naprawdę banalne. Nie mam porównania do innych powłok ale polerownie było jak po dobrym woreczkowym wosku.
JM63 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2014 Jacek360, Spróbuj PA Cosmic
Piotrek_K Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 Niestety, PA Cosmic podobno trzyma nie dłużej niż średniej jakości wosk - na niemieckich forach, po testach, bardzo go zjechali. Cosmica na Invincible mam aktualnie na jednym aucie, więc czas pokaże co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi