baleno Opublikowano 7 Września Zgłoś Opublikowano 7 Września @analyzator Wybacz ale nie wiem o czym piszesz za mało jestem w temacie. Możesz tak bardziej Łopatologicznie napisać co mam zrobić , z góry przepraszam
analyzator Opublikowano 7 Września Zgłoś Opublikowano 7 Września @baleno nie ma sensu stosować drogich produktów na lakier kiepskim stanie. Co do zasady. Wyszukaj sobie dekontaminacja chemiczna lakieru Czyszczenie lakieru cleaner No i polerowanie ale zakładam że e nie jesteś gotowy Pewnie na joutube coś wyskoczy
baleno Opublikowano 7 Września Zgłoś Opublikowano 7 Września @analyzator coś takiego znalazłem https://k2.com.pl/blog/co-to-jest-dekontaminacja/ odnośnie dekontaminacji , Cleaner - to mogę go umyć alkoholem IPA , akurat z tym alkoholem mam do czynienia Polerowanie ? Masz na myśli szlifierka "polerka " ? Jeśli tak to tego nie zrobię wszystkie pozostałe tak.
MMCzysci Opublikowano 7 Września Zgłoś Opublikowano 7 Września Klasyk tego forum "IPA to nie cleaner." Jeżeli nie masz polerki i nie planujesz zakupu, to cleanera możesz użyć ręcznie.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1
baleno Opublikowano Poniedziałek o 08:22 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 08:22 Ok Panowie to wytłumaczyć mi ktoś w kilku krokach , tak domowo bez sprzętu elektrycznego jak mogę przygotować te lakier. Co kupić żeby nie zrujnowało portfela
MMCzysci Opublikowano Poniedziałek o 10:57 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 10:57 Wszystko jest na forum. Poczytaj o procesie dekontaminacji.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1
analyzator Opublikowano Poniedziałek o 15:12 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 15:12 @baleno https://kosmetykaaut.pl/topic/15589-ww-i-zimowe-zmagania-bh-dsw-i-finis-fusso-carchem38-aw-desirable/#comments Na stronie K2 spoko to opisali. Glinka opcja ale auto będzie dalej szorstkie po dekonie. W kolejnym kroku cleaner - wspomniany dodo jak się przyłożysz coś wypolerujesz. Potem wosk. Tyle. 1
Rekomendowane odpowiedzi