Gardor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 704014 a po aplikacji VL czuć poziomki czy coś takiego w każdym razie nie jest źle s dobrze działa Ty tam czujesz poziomki? Przecież to tak okropnie śmierdzi że nie wyobrażam sobię prace z tym produktem w zamkniętym pomieszczeniu. No ale robote robi dobrą
Gesiu_15 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 [ref]Gardor[/ref], nom czuć czuć ale po aplikacji w butli wali jak każdy deironizer
Kepacz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Czy takie felgi mogę traktować Tugą/Rotonem? Chodzi mi o tę zewnętrzną część, która przypomina szlifowane aluminium. Podejrzewam, że całość jest przykryta lakierem, ale kto wie...
dejwid92 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Tuga zielona ma neutralne ph więc nic się nie będzie działo.
coco Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Kepacz Mam podobne felgi u siebie, leje tuge aż miło i nic się nie dzieje. Neutralne pH "robi" swoje śmiało możesz używać nic się nie stanie.
Gesiu_15 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 [ref]Kepacz[/ref], Tuga, Vampire liquid spokojnie możesz używać
Fredi88 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 704839 Podejrzewam, że całość jest przykryta lakierem, ale kto wie... Tak, to polerowane alu "przykryte" klarem. Jak koledzy wyżej pisali śmiało można deironizerami traktować.
Michał126 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Nie polerowane tylko frezowane.
Christmas Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Panowie, na felgach pozostały czarne kropki i nie wiem czym je usunąć. Tuga, prickbort oraz glinka nie dają rady. Co to za osad i ewentualnie jak go usunąć? http://i.imgur.com/EQ4MiQ8.jpg http://i.imgur.com/p1tKFIF.jpg
m1chal Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 sluchajcie, trochę z obiegu wypadłem wśród kosmetyków (praca, dom, firma itd.) i już nie mam czasu na zabawę jak kiedyś... Widzę, że tych firm róznych róznistych się teraz porobiło więc pytam na szybko: Kupiłem starego weekendowego merca 190 na alusach, które pewnie mają tyle lat co mercedes. Kiedyś używałem IronX do felg, aby opiłki żelaza zdjąć. Felgi mają bardzo duży nalot we wnękach i chciałbym w jak największym stopniu je odratować, aby wyglądały na jeden sezon jakoś. Co byście polecili mocnego??
wobbjack Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Najlepiej najpierw kwas, potem deironizator np: ironX a na koniec prickbort i beda jak nowe Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
m1chal Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Najlepiej najpierw kwas, potem deironizator np: ironX a na koniec prickbort i beda jak nowe coś tańszego jak ironX a równie skutecznego? bo mam kilka kompletów felg do obrobienia and what you mean "prickbort"? co to? tenzi alux to kwas? nada się?
Fredi88 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 706147 coś tańszego jak ironX a równie skutecznego? bo mam kilka kompletów felg do obrobienia Oj nie chce sie przejrzec forum. A przewijaja sie te produkty codziennie w postach. Najtaniej k2 roton, przed chwila wrzucony test na forum tenzi krwawa felga, tuga zielona, pozniej sporo drozsze jak chocby vampire itp. 706147 and what you mean "prickbort"? co to? Preparat do usuwania smoly... oj szukajka gryzie...
wobbjack Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Teraz tuga jest droższa od adbl vampire liquid Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
m1chal Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 706147 coś tańszego jak ironX a równie skutecznego? bo mam kilka kompletów felg do obrobienia Oj nie chce sie przejrzec forum. A przewijaja sie te produkty codziennie w postach. Najtaniej k2 roton, przed chwila wrzucony test na forum tenzi krwawa felga, tuga zielona, pozniej sporo drozsze jak chocby vampire itp. 706147 and what you mean "prickbort"? co to? Preparat do usuwania smoly... oj szukajka gryzie... tak przy 3 stronach bym przejrzał temat... przy 33 raczej jest już trudno Do smoły nie szukam bo mam...wiec akurat o to sie nie pytalem
Fredi88 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2017 706159 tak przy 3 stronach bym przejrzał temat... przy 33 raczej jest już trudno Kazdy z takim podejsciem jak ty jedna strone tematu dobija wystraczy przejrzec kilka ostatnich stron i wiadomo co obecnie jest polecane. 706159 Do smoły nie szukam bo mam...wiec akurat o to sie nie pytalem A kto pytal co to prickbort? wiec napisalem ze preparat do usuwania smoly.
wobbjack Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Najlepiej najpierw kwas, potem deironizator np: ironX a na koniec prickbort i beda jak nowe coś tańszego jak ironX a równie skutecznego? bo mam kilka kompletów felg do obrobienia and what you mean "prickbort"? co to? tenzi alux to kwas? nada się? Od zawsze używam tuga alu teufel spezial gel. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
piotr@sta Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witajcie Na ile starczą próbki 50ml TAC System : IRON.ZERO lub CarPro CQuartz IronX? Sarczą na oblecenie auta + coś tam na felgi(nie szczury od tego mam tenzi alux)?
wobbjack Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Starczy Ci na 4 felgi z jednej strony Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
lokuero Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Mam pytanko co do zielonej tugi. Kupiłem ją i zauważyłem, że strasznie szybko wysycha, to jest normalne?
dejwid92 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 [ref=#ff3366]lokuero[/ref], aplikujesz na rozgrzane elementy czy chłodne? w słońcu czy w cieniu? co to znaczy "strasznie szybko" dla Ciebie?
lokuero Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 [ref=#ff3366]lokuero[/ref], aplikujesz na rozgrzane elementy czy chłodne? w słońcu czy w cieniu? co to znaczy "strasznie szybko" dla Ciebie? 30/45 min po jezdzie, w cieniu na myjni samoobslugowej. 5 min i zaschnieta w wiekszosci przypadkow.
wobbjack Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2017 Czyli jednym słowem aplikujesz na rozgrzane elementy więc się nie dziw że Ci zasycha. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Michał126 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2017 A nawet jeśli, to co to za problem? Ważne, że zdąży zadziałać - ciach wodą pod ciśnieniem i syf schodzi nawet jak wyschnie
Moderator Domel Opublikowano 18 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2017 Krwawa Felga od MPConcept pachnie jak normalny deironizer z dużym dodatkiem "perfum" Całkiem ok
Rekomendowane odpowiedzi