Dawid_Bojarski Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Nalot z pylu z klocków, często i gęsto jest wbity dość głęboko i powoduje chropowatosc lakieru Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
marcinsgdz Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 Koledzy mam pytanie. Czy Alu-Teufel Spezial jest gorszy od TuningKingz Blood Wheel Cleaner ? Czy wymaga więcej pracy z felgą? Ten pierwszy jest ciut droższy ale ma pojemność 1Litr a drugi 0,5l - czy to się przekłada na większą ilość myć?
łysycmg Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2017 Polecam tuge ja kupiłem ją do codziennego mycia ale byłem w szoku jak poradziła sobie z felgami po sezonie letnim,no i cenowo jednak lepiej wychodzi jak TK Blood.
szpyrek Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 U mnie TK krwawil średnio, mniej niż Roton bo z nim porownywalem ale lepiej niż ten k2 za to domywal.
czyzu6491 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 ja na felgach mytych raz w tygodniu używam rotona od K2 i radzi sobie bardzo dobrze, na felgi położony fusso 12 months
rafalowy Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 zamierzam kupić jakiś środek tylko tyle tego jest, że nie wiem co wybrać..
rafalowy Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Jestem na etapie kupowania czegoś do felg tylko weź tu bądź mądry i wybierz coś.. Zwłaszcza jak nigdy nie czyściłem takimi środkami felg
Arkeolowy Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Są odpowiednie działy na tym forum jak Testy produktów, poczytaj, zakup. ADBL Vampire Liquid, Tuga zielona
Dystrybutor Detailer's Magic Opublikowano 16 Marca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Polecamy nasz deironizer Iron Magic . Dostępny u partnerów forum
TfB Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2017 Polecamy nasz deironizer Iron Magic . Dostępny u partnerów forum Kiedy poszerzenie dystrybucji?:-) czaje sie na Was, ale akurat w sklepach w ktorych kupuje niestety brak dostepnosci.
pawelg441 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 witam jakim środkiem umyję te felgi ? stary pył z klocków, nie chce puścić tymi które mam, nie mam żadnego z efektem krwawej felgi, pedzelek, szczota, karcher i nie schodzi
Fyox Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Albo jakiś deironizer albo jak nie szkoda felgi to troszkę pasty polerskiej i delikatnie spróbować na kawałku, może zejdzie.
ktm950 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2017 [ref=#ff3366]pawelg441[/ref], spróbuj adbl vampire. Jest w żelu, powinien dać radę.
Michał126 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Rzeczywiście normalny deironizer takiego czegoś nie rusza - ostatnio zużyłem pół butelki Rotona na podobny wżarty nalot u kolegi i efekt prawie żaden. Potrzebny mocny deironizer, np. Tenzi Alux albo czerwona Tuga - tutaj można co najwyżej uratować sytuację
Pajko Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Valet pro blue gel a następnie jakiś deironizer.
ktm950 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Sam blue gel jest słaby. Dobrze jest go zmieszać z aluxem - wtedy dopiero jest moc.
Gesiu_15 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 [ref=#ff3366]pawelg441[/ref], ja bym się nie bawił Alux 1:5 zacznij jak nie idzie to zwiększ stężenie . Pracuj w cieniu i używaj rękawic . Po naniesieniu Alux poczekaj chwilę z 1 min niech popracuje , pędzelek , szczoteczka zrusz brud i spłucz . Trzeba być cierpliwym , cierpliwość popłaca . Jak usuniesz sporo Aluxem to potem jakiś Iron + Prickbort
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Podpinam się do tematu - w czasie wczorajszego mycia felg z Meśka po zimie (kolejno APC 1:10, Prickbort, Tuga zielona) zostaje taki osad, który słabo krwawi i dopiero po ostrym szorowaniu zaczyna puszczać. Felgi są o tyle specyficzne ponieważ od wewnętrznej strony za ramionami jest rowek który widać od zewnątrz i do którego jest słaby dostęp. Co sądzicie o czerwonej Tudze, może pomóc?
Mir540t Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Potrzebny mocny deironizer, np. Tenzi Alux albo czerwona Tuga - tutaj można co najwyżej uratować sytuację To nie są deironizery. Oba są po prostu kwasowymi produktami do mycia felg.
Gesiu_15 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 [ref=#ff3366]vangsta[/ref], w twoim przypadku również kwasem bym próbował to ruszyć
Lybex Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 zauważyliście spory wzrost ceny Tugi ?
TfB Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Bardzo duzo rzeczy ostatnio z chemi idzie w gore wraz z wiosennymi dostawami:-(
Lybex Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Tuga w obecnej cenie przestaje być już tak atrakcyjna
Gesiu_15 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Tuga w obecnej cenie przestaje być już tak atrakcyjna Dokładnie. Wolę sobie kupić Vampire Liquid 1l nie duża jest różnica a po aplikacji VL czuć poziomki czy coś takiego w każdym razie nie jest źle s dobrze działa
Rekomendowane odpowiedzi