Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Shmatan,

rozumiem że to ma byc na zime tak? I liczy się trwałośc + maksymalny wet look ;) ? Ja jestem zadowolony bardzo z nowego Megsa 16 :good: i pod Dodo się spokojnie nada a cena bdb:)

Ma być na lato jak nie będzie mi się chciało częściej biegać z naturalami ;] ew. pod naturalne.

#16 już miałem i sprzedałem - nie widziałem w nim nic poza 476s

Opublikowano

ShiningCar, właściwie sam nie wiem czemu o PH pro nie pomyślałem wcześniej ;] b22 i supernatural poza możliwościami finansowymi ;]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Damian przepiekne e34, wet look tez przekonkretny. Pamietasz moze ile taka kombinacja posiedziala?? Co to za kolor bmw? diamant?

Opublikowano

Szczerze moja opinia to PB BH jest warty tyle co czarna pasta do butów. O wiele więcej wet looka daje AG ULTRA DEEP SHINE. Na to dowolny wosk z carnaubą. Efekt zadowoli każdego.

PB BH zrobiłem raz cały samochód i wywaliłem go do nieużywanych kosmetyków. Jednak po paru miesiącach dałem mu drugą szansę i ponownie zero zadowolenia.

Opublikowano
Pamietasz moze ile taka kombinacja posiedziala??

Siedziała cienko bo to było szybkie odświeżenie na weekend :D Coś koło 1-1.5 mca

Co to za kolor bmw? diamant?

Tak, diamantschwarz metallic 181/9

Opublikowano

A ja zaproponuje coś trochę innego:

1. Auto Finesse Tough Prep Pre Sealant

a następnie

2. Auto Finesse Power Seal Sealant

Daje naprawdę fajne efekty wizualne

Opublikowano

Jak pogoda pozwoli to zrobię coś przy świetle naturalnym - aktualnie to A3 z mojej strony ale zdjecia lipa (aparat przy sztucznym świetle wymięka).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co kupić:

RaceGlaze55 for Poland czy Nattys Red?

Auto to czarny Saab 9-3 II.

Znam różnicę w cenach i ilościach na obu woskach.

Chodzi mi o maksymalny efekt lustra.