Pit_Krk Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Pasta menzerny u Ciebie to stara wersja FG400 czy już HCC400?Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
robcok Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Przewidujecie CarPro ClearCut 1litr?
D@ViD Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zółty PAD od NAT do DA w rozmiarze 135 oraz czarny do DA w rozmiarze 80mm kiedy będzie ?
zdanek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Będziecie mieli w najbliższym czasie Prima Amigo? Ktoś mi sprzątnął z koszyka, niepotrzebnie czekałem z zamówieniem
kamykmm Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Kiedy będzie dostepny Prickbort? Co sie zbieram zeby kliknac koszyk, to czegos brakuje
sebwiecz Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dzięki Chłopaki za wysyłkę w expresowym tempie Cóż, robicie niezłą robotę, tak trzymać !! Pozdrawiam Seba 1
ANB Karol Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 10 godzin temu, Pit_Krk napisał: Pasta menzerny u Ciebie to stara wersja FG400 czy już HCC400? Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka Dziś świeża dostawa wjechała 10 godzin temu, robcok napisał: Przewidujecie CarPro ClearCut 1litr? Przewidujemy możliwe że będzie w następnym tygodniu 7 godzin temu, david2888 napisał: Zółty PAD od NAT do DA w rozmiarze 135 oraz czarny do DA w rozmiarze 80mm kiedy będzie ? Dziś wysłali mi paczkę mam nadzieję że będzie wszystko 3 godziny temu, zdanek napisał: Będziecie mieli w najbliższym czasie Prima Amigo? Ktoś mi sprzątnął z koszyka, niepotrzebnie czekałem z zamówieniem Będę składał zamówienie ale ostatnio był problem z produktem mam nadzieję że uda mi się załatwić na pocieszenie dziś był dzień Prima amigo z 6 poszło chyba Godzinę temu, kamykmm napisał: Kiedy będzie dostepny Prickbort? Co sie zbieram zeby kliknac koszyk, to czegos brakuje Prick w środę złóż zamówienie bez pricka jak dojedzie dołożymy lub klikniesz samego Pricka a my wyślemy wszystko razem
Karbo Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 @ANB Karol Nie mogę narzekać na zamówienie, ponieważ doszło wszystko to, co zostało zamówione. Natomiast trochę się rozczarowałem z powodu zabezpieczenia paczki... Prezent który miał polecieć w ręce kolegi wygląda tak: Jakby Ci to powiedzieć no dupa nie prezent, nawet nie mam pomysłu jak mu to wręczyć
ANB Karol Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 3 minuty temu, Karbo napisał: @ANB Karol Nie mogę narzekać na zamówienie, ponieważ doszło wszystko to, co zostało zamówione. Natomiast trochę się rozczarowałem z powodu zabezpieczenia paczki... Prezent który miał polecieć w ręce kolegi wygląda tak: Jakby Ci to powiedzieć no dupa nie prezent, nawet nie mam pomysłu jak mu to wręczyć Hmm Dawid nie wiem dokładnie jaka była Forma wysyłki ( kurier czy paczkomat ) natomiast staramy się zabezpieczać nasze paczki w odpowiedni sposób o czym świadczą opinie na nasz temat w tym temacie odnośnie zabezpieczenia towaru. Niestety obsługa kurierska jest dość brutalna bym powiedział w tym kraju i takie rzeczy nie powinny mieć miejsca ewidentnie paczka została potraktowana bardzo źle co szczątkowo nie jest nasza winą dla dobra naszych klientów staramy się jakoś rekompensować takie zdarzenia odezwę się na pw Szkoda że ma być to na prezent ;-(
Karbo Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Noo za bardzo nie mam pomysłu teraz jak to ogarnąć żeby nie wyszło lamersko Było kurierem i niestety wiemy jak to z nimi bywa, choć za te 1700 gdzie ciągle w stresie i każdy pogania... przykra robota, choć powinni szanować czyjeś dobra materialne Jak zamawiałem swojego marolexa to wraz z pudełkiem włożony był w karton wypchany jakimiś foliami, myślę że i w tym przypadku zdałoby to egzamin Niby zbędna rzecz, ale nigdy nie wiadomo na czym zależy kupującemu Pw otrzymałem - pochwalić muszę za dobre podejście pod klienta
kamykmm Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 18 godzin temu, ANB Karol napisał: Prick w środę złóż zamówienie bez pricka jak dojedzie dołożymy lub klikniesz samego Pricka a my wyślemy wszystko razem Zrobiłem i opłaciłem zamówienie 15350 - w komentarzu poprosiłem o wstrzymanie sie z wysylką, az dojdzie pick i pady NATa i zrobie drugie zamówienie z domówieniem
ANB Karol Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ok dzięki wielkie działamy :-)
Gold_Car Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Kiedy planujecie d-toxa mieć chciałem zrobić zakupy prick ok będzie w środę a d-tox? Nie lubię płacić dwa razy za przesyłkę chciał bym kupić kilka produktów i tyko tych dwóch brakuje do kompletu
ANB Karol Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 12 minut temu, Gold_Car napisał: Kiedy planujecie d-toxa mieć chciałem zrobić zakupy prick ok będzie w środę a d-tox? Nie lubię płacić dwa razy za przesyłkę chciał bym kupić kilka produktów i tyko tych dwóch brakuje do kompletu Hejka już chyba gdzieś pisałem w tym temacie niestety nie ma surowca i produkt będzie w SG dostępny po 16 marca, w poniedziałek powinienem mieć ADBL Vampire Liquid jeśli to by cię interesowało
Gold_Car Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Vl nie chce mam jeszcze ostatki. Wolę zmienić gi na produkt S.G. chciałem kupić też gyeona q2m tar . Poczekam na pricka i zrobię zakupy. Chyba że mogę tak jak kolega zrobić zakupy i później dokupić pricka i całość dostać w 1 paczce?
ANB Karol Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2018 14 minut temu, Gold_Car napisał: Vl nie chce mam jeszcze ostatki. Wolę zmienić gi na produkt S.G. chciałem kupić też gyeona q2m tar . Poczekam na pricka i zrobię zakupy. Chyba że mogę tak jak kolega zrobić zakupy i później dokupić pricka i całość dostać w 1 paczce? Dokładnie tak możesz zrobić by nic nie uciekło z koszyka 1
audicoupe Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Kiedy będzie dostawa butelek good staff 250ml z atomizerem oraz shiny garage 1l za atomi bo obecnie brak?
ANB Karol Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2018 GS nie będzie przez dłuższy czas chłopacy nie sprzedają na razie SG trudno powiedzieć bo nie bardzo słaby kontakt jest jeśli chodzi o takie pytania
sebwiecz Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Karol Przesyłki z PDP ostatnio to jakiś dramat. Do mnie karton też przyszedł uszkodzony ale nic w nim specjalnego nie było więc nie zawracałem gitary, i najlepsze że w miejscu gdzie nakleiliście naklejkę "Nie rzucać" dziura , ale jak widzę fotki @Karbo to dramat.
Patryk14 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Kiedy można spodziewać się sonax 04/06 250ml i DM Magic Glass 500mlWysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
ANB Karol Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 7 godzin temu, Patryk14 napisał: Kiedy można spodziewać się sonax 04/06 250ml i DM Magic Glass 500ml Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Sonax prawdopodobnie jutro DM kwestia 2-3 dni
GreQu Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Właśnie złożyłem kolejne zamówienie nr 15391 Fajnie jakbyście dorzucili brakujące atomizery z zamówienia 14082
ANB Karol Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 2 godziny temu, GreQu napisał: Właśnie złożyłem kolejne zamówienie nr 15391 Fajnie jakbyście dorzucili brakujące atomizery z zamówienia 14082 Oczywiście nie ma problemu ;-)
alexander.p Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 @ANB Karol u mnie karton od Marolexa również delikatnie uszkodzony. 1
Rekomendowane odpowiedzi