hunterzmc Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Sluchajcie a co moge zrobic z tym fantem zeby to jakos wygladala lepiej ?? Nie jest to skóra tylko taki dziwny material
prezes.gd Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Wygląda to na zwykły plastik. W zasadzie jedynym rozwiązaniem jest obszycie kierownicy skórą.
hunterzmc Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Nie no to plastik raczej nie jest...miekki materiał w miare (tak jakby twardsza guma)
Marco Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 (tak jakby twardsza guma)Sam sobie opisałeś ten materiał. Na tej kierownicy nic nie ma w sensie skóry. To zwykła kiera. Do obszycia.
Sucre Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 Czyli do wytartych plastikowych kierownic nic nie ma?? W astrze mam dosc zmeczona plastikowa kiere i mialem nadzieje ze znajdzie sie cos do podpicowania.
kubik Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 Czyli do wytartych plastikowych kierownic nic nie ma?? W astrze mam dosc zmeczona plastikowa kiere i mialem nadzieje ze znajdzie sie cos do podpicowania. za grosze kupisz mniej zmęczoną,bo np.ktoś na skórzaną zmienił i z głowy
rustin Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Panowie lepszy jest renoskór czy saphira ?
Dystrybutor muzycom Opublikowano 7 Maja 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Doszedł Wam jeszcze jeden zawodnik: http://allegro.pl/renowacja-kierownicy- ... 04339.html
rustin Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 raczej to to samo co renoskór. Miał ktoś do czynienia z tymi dwoma? Lepszy krem saphir czy farba?
Dystrybutor muzycom Opublikowano 7 Maja 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 raczej to to samo co renoskór. Naprawdę dawno nikt mnie tak nie rozbawił Pozdrawiam!
kubik Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Szkoda,że dopiero teraz to wyszło... muzycom, Macie kolory Volvo?
Dystrybutor muzycom Opublikowano 7 Maja 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Mi nie wypada pisać bo jestem związany z marką, po prostu pokazałem alternatywę Mamy, nie wszystkie ale mamy. Oczywiście z proporcji więc kolor nie będzie idealny. Jednak jak malujesz kierownicę nie będzie problemu. Pozdrawiam!
damin Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Podobny zestaw ma w ofercie Klinika Skóry. http://klinikaskory.pl/index.php?page=s ... &Itemid=53 Kupiłem ten zestaw do renowacji kierownicy w moim aucie. Jeśli czas pozwoli będę działał w następnym tygodni. Przy okazji postaram się zdać relacje z przeprowadzonych prac
Mat. Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Mamy, nie wszystkie ale mamy. A możecie dobrać tak samo jak przy większych zestawach kolor na podstawie tapicerki? Bo chętnie przetestowałbym ten mniejszy zestaw likwidując przetarcie na podłokietniku zanim zabiorę się za resztę tapicerki Co do tematu, testowałem kiedyś renoskór na gałce zmiany biegów i nie polecam. Chyba, że po prostu nie umiałem poradzić sobie z aplikacją
Dystrybutor muzycom Opublikowano 7 Maja 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 W tej cenie? Nie ma takiej opcji nawet jakbyśmy jechali cały miesiąc na ryżu. Nie przy tej ilości farb które mamy do namieszania Kto mieszał ten wie, że to nie jest łatwy kawałek chleba.
Mat. Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Jasna sprawa. Po prostu zastanawiałem się gdzie jest haczyk, że 150 ml kosztuje ponad 150 zł, a 50 ml niecałe 30 zł Dzięki za odpowiedź
Dystrybutor muzycom Opublikowano 7 Maja 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2013 Tę cenę traktujcie jako promocyjną i małe badanie rynku produktów z innej półki cenowej. Korzystajcie puki badamy rynek Jeśli wszystko pójdzie dobrze niedługo produkty zagoszczą na półkach waszych ulubionych sklepów Pozdrawiam!
Mat. Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Co można zrobić z taką kierownicą? Przetarłem wczoraj cleanerem od AF i pod brudem wyszly takie kwiatki. No chyba, że to ja za bardzo przykładałem się do czyszczenia gliptonową szczotką. Zestaw do kierownic z Lederzentrum poradzi sobie? Dodam, że pacjent to Lexus GS300.
Dystrybutor muzycom Opublikowano 8 Maja 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Poradzi. Dołóż tylko pad aby ładnie to przeszlifować. Pierwsza warstwę wklep gąbeczką. Przeszlifuj ponownie i tak do uzyskania zamierzonego efektu. Pytanie tylko co to za kolor
Mat. Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Pytanie tylko co to za kolor Zdjęcie poglądowe, ale wnętrze i zestawienie kolorów jest identyczne jak na zdjęciu poniżej. Jakby udało się coś dobrać z dostępnych kolorów to czy jest możliwość odbioru osobistego we Wrocławiu?
Dystrybutor muzycom Opublikowano 9 Maja 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Tak nie będzie problemu. Musisz tylko nam powiedzieć co to za kolor jest
Mat. Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 Po numerze VIN znalazłem jedynie kod konfiguracji kolorystycznej wnętrza (Interior trim code). Jak uda mi się go rozebrać na czynniki pierwsze to wtedy odezwę się na PW żeby już nie robić OT
rustin Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 muzycom, można opis jak działać tym zestawem do reanimacji skóry bo dzisiaj przyszedł czy farbę nakładać przecierając gąbką czy 'packami' ?
Rekomendowane odpowiedzi