Justyna Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Sparco, klej po odważnikach jakimś T&G, może się też przydać jakaś stara karta bankomatowa itp. Co do woskowania to możesz nałożyć Coli 476, który posiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 może podpowiecie mi czym to doczyścic ? P21-S Felgen -Reiniger - psiknij, rozetrzyj i zostaw na 20 minut.. następnie delikatnie szczoteczką i wodą z myjki ciśnieniowej. Ewewnutualnie można kwaskowo.. Autobrite Very Cherry Acid i szczoteczka do zębów. (Pamietaj o rękawiczkach i okularach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Miał ktoś z Was do czynienia z Brown Royal? Na 'jutube' wygląda całkiem ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matherr Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Sparco, do kleju po odważnikach środek do smoły i asfaltu lub jak mówiono tar & glue poradzi sobie. Z tym, że na pewno sam nie spłynie, trzeba czymś sobie pomóc, w moim przypadku pomogła mi stara płyta cd bo akurat żadnej karty nie miałem pod ręką. carplan wonder wheel może sobie też poradzić z resztą, która się nie domyła - w moim przypadku pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Poradziłem sobię benzyną ekstrakcyjną i kartą z klejem po odważnikach dużo roboty było ale zeszło,a te czarne środki sobie odpuściłem tego i tak nie widac i są to alufelgi zimowe,ale dziękuję wszystkim za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Panowie szukam jakiś ciekawych i dobrych środków do czyszczenia felg. Wstępnie mój wybór padł na: *Tenzi En Jee *cQuartz IronX *Valet Pro Bilberry Co sądzicie o takim zestawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 blaszczu, polecam P21S FelgenReiniger GEL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 23 Października 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 *Tenzi En Jee *cQuartz IronX *Valet Pro Bilberry IronX możesz zastąpić Wolf's Brake Dusterem, który jest tańszy, a niewiele mniej skuteczny. Zamiast Tenzi En Jee lepiej weź coś kwasowego aby było na pierwsze doczyszczenie (jeśli masz felgi z kilkuletnim brudem), a Bilberry do regularnego użycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 polecam P21S FelgenReiniger GEL Można to rozcieńczać do codziennej pielęgnacji? Bo sam żel jest dość mocny z tego co czytałem i z takiej nawoskowanej felgi dużo nie zostanie... wosku oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 patol, niestety jeszcze nie próbowałem tego rozcięczać, ale wątpie. P21 GEL działa tak samo jak IronX (deironizacja), a skuteczność mycia bardzo poprawna. Wosk raczej zjedzie, pomimo tego, że nie zawiera kwasów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Wosk raczej zjedzie, pomimo tego, że nie zawiera kwasów itp. 3 miesięczne Zaino Z2 nie zeszło, ba - ma się nadal bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 3 miesięczne Zaino Z2 nie zeszło, ba - ma się nadal bardzo dobrze No to kurcze, muszę spróbować na nawoskowanym felunku. Jak narazie domywałem jedynie fele po całym sezonie i poradził sobie świetnie. Dla zasady - całość poprawiłem kwasem więc... oceny zeszłorocznego zabezpieczenia się nie imałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Dobra Pany, nie bić i nie śmiać się! Czytam czytam, mam już kilka rzeczy do porządnego umycia felunków, ale mam problem z ich nazwą. Czy mam polerowane, gołe czy jakie.. Lol. Ktoś oceni: Po tym będę się starać wybrać najlepszy stuff i zweryfikować, co już mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Października 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 DawPi, Lakierowane (najbezpieczniejsze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Noo, to BILBERRY SAFE WHEEL CLEANER ląduje w koszyczku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Października 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 DawPi, Wyglądają na zadbane więc myślę że nic innego nie potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Tia, to zdjęcia trochę się zdeaktualizowało. Poza tym chcę je wyczyścić od wewnątrz też. Zresztą wiesz, że mam IronX w dwóch postaciach od Ciebie, więc i na testy tych cudaków znajdzie się miejsce. Dobra, to może pora spać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 blaszczu, polecam P21S FelgenReiniger GEL A gdzie można go nabyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 http://www.sklep.polishangel.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 http://www.sklep.polishangel.pl/ Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor mx_nowicki Opublikowano 25 Października 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 blaszczu, polecam P21S FelgenReiniger GEL A gdzie można go nabyć? http://www.pielegnowacauto.pl/producent/p21s/ P.S. wkrótce pojawią się testy tego produktu robione przez użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 A czy ktoś testował VP Brute Force? Jak to się ma do innych produktów. Poszukuję czegoś do mocno zapuszczonych felg na pierwsze spłukanie. Na później mam Wolf'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 czegoś do mocno zapuszczonych felg Jak dla mnie VP Blue gel wheel cleaner...Jest bardzo mocny i super sie z nim pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Jak dla mnie VP Blue gel wheel cleaner...Jest bardzo mocny i super sie z nim pracuje. W jakim stosunku z wodą używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 ja korzystałem z ValetPro Blue Gel'a w stosunku 1:5 i jak na razie pokonał on Autobrite'a Cherry Acid w tym samym rozcieńczeniu, ale jako że lubię porównywać sobie środki to niebawem zobaczymy co potrafi jeszcze coś od Wolfs'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi