JPZ Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Lusterko 29 letniego Audi 80 kontra Sonax Xtreme żel do plastików zewnętrznych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakisek Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Maxifi prespray + ekstrakcja Excede Rrc strong 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwi Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Może takie trochę mało typowe 50/50 ale co tam Przed Po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hazelek Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Cały elemnt wyczyszczony dwa razy RRC Strong a z prawej dodatkowo jeden przejazd Colourlock Strong. Chyba jakas tam roznica jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 8 godzin temu, Hazelek napisał: Cały elemnt wyczyszczony dwa razy RRC Strong a z prawej dodatkowo jeden przejazd Colourlock Strong. Chyba jakas tam roznica jest pytam z ciekawości, masz foto przed czyszczeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Ostatnio zrobiona blenda z kierownicy 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Pierwsza zabawa maszyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Moje pierwsze podejście do korekty lakieru przy użyciu maszyny. Idealnie jeszcze nie jest, ale jak na pierwszy raz to jestem całkiem usatysfakcjonowana. Przed: Po (przepraszam za wsadzenie palca w obiektyw) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 @Inka14 idealnie rzeczywiście nie jest. Lecz i tak musiałaś się napracować, zważywszy na fakt twardego lakieru i małego skoku DA Na pierwsze podejście jest zacnie. Są jakieś szkody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Ziarno podobne do hondowskiego vivid blue. Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 @paperson To akurat jest fragment blachy od znajomego blacharza, nawet nie wiem z jakiego auta, ale lakier nie chciał się łatwo poddać (albo to kwestia mojego braku umiejętności). Bałam się od razu brać za swoje auto, za bardzo je uwielbiam Szkody jak najbardziej są, ale całe szczęście nie na lakierze. Tak się nakręciłam, że nie zauważyłam, że blacha zaczęła spadać z koziołków i oczywiście ostra krawędź przejechała mi po ręku. A dodatkowo przy pierwszym czyszczeniu pada sypnęłam sobie tymi wszystkimi babroszkami w oczy. Ale to nic, człowiek się uczy na błędach, a banan na twarzy mimo wszystko jest 8 minut temu, sparco0 napisał: Ziarno podobne do hondowskiego vivid blue. Dobra robota Dzięki wielkie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 PrzedPo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Dekle z felg WOŁGi Amglos i bawełna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 @peciu Czym zrobione? Efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 @Pawel_t11 dzięki, a robiłem pastami 3d ACA500 na niebieskim nacie i AAT502 na czerwonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4m450 Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 W dniu 4.07.2019 o 12:53, boT napisał: Ostatnio zrobiona blenda z kierownicy Czym robiona ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albert383 Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Piano Black focus mk3 Menzerna 2500 80mm pomarańczowy nat Menzerna 3500 135mm finish czarny rrc K2 masner Odtłuszczone rrc wipe out 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 @k4m450 wydarte do gołego plastiku, farba czarna baza, lakier satynowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarKoz Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 4-letnia skóra w RAV4, Colourlock Strong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webster88PL Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 bonetowanie podsufitki Maxifi pre-spray, SG Extra Dry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 @Webster88PL jaka chemie uzyles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webster88PL Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Godzinę temu, Bare Shine napisał: @Webster88PL jaka chemie uzyles? poprawiłem opis i uzupełniłem chemię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Zupelnie przypadkiem trafił się mega szczurek na którym mogłem pokombinować z zestawami pad/pasta. Grubasy zostały, ale mat usunięty, a to tylko jedno wypracowanie pasty widocznej na zdjęciu na niebieskim padzie i Roller 9mm @ADBL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Takie koślawe 50/50 - Colourlock Soft Clean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Tez się pochwalę, w końcu po zakupie autka znalazłem czas na skóry to na środku fotela to nie przetarcie, to brud który został usunięty. Colourlock Soft w akcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi