TOM3K Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Cleaner od Soft99 ciut odświeżył lakier corsy Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @marsel1987 wrzucił to ja też wrzucę Ta sama pasta tylko pad inny, zielony Rupes plus maszyna Liquid Elements T2000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Koch 8.02 + biały flexi na rotacji Lare Czarne UNI Audi A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 @Malinek planujesz jeszcze jakieś wykończenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 @paperson, tak bo bałagan się zrobił dosyć spory i po tym przeleciałem żółtym flexi i menzerną 2500 i na koniec Antihologram na czerwonym royalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Sonax Ex04-06. Royal pads one step. rotacja. opel vectra c 2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michlacz231 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Koch H8.02 niebieski nat , na rotacji ( masner ) focus mk1 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Krótkie futro flexi z 101 -> Niebieski Nat z FG 400 na DA 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 APC Buldozer 1:20 i machane pędzlem od SG, bez wysiłku po pierwszym mizianiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal91 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Pierwszy kontakt z maszyną na lakierze i coś tam się uczymy. Bass Polska BP-5119 + żółty NAT+ Menzerna HCC1100 (FG500) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 @rygryss wiesz może jak te plastiki doszły do takiego stanu?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Lata użytkowania bez konkretnego czyszczenia po drodze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 @.r. nic z tych rzeczy, zwyczajnie zmyty dressing... za kazdym razem jak zmywam dressing jest taka różnica... proszę mi tu nie imputować w tym roku to już drugie takie czochranko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Sorki ;d nic nie chciałem imputować, nie wiedziałem, że swoje autko ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 @.r. , luzik a tak wygląda dressing położony na wyczochraną powierzchnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 natural look ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 @zawisza , SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogoniasty Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Biały pad od Detailing Mafia + Menzerna 400. Na wykończenie Czerwony pad od Royal Pads + Koch Antihologram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 @Ogoniasty auto z grupy VAG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogoniasty Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Tak, Seat Leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubee Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 @Ogoniasty 2007-2009 rok ? benzyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogoniasty Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Auto już odjechało więc rocznika nie sprawdzę, a silnik diesel. Żeby nie było offtopu Jako Pre-Spray używałem ADBL Pre Spray Pro Czteroletni Suzuki SX4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Właśnie u siebie robiłem 3 etapową korektę lakieru a mam właśnie swojego Seata Leona. Lakier calkiem przyjemny. Może za jakiś czas umieszczę prace w dziale PSB ale narazie wstawiłem realizacje z iniego auta. Żeby nie było offtopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Koch Chemie F5.01 + Pad żółty Royal Pads Maszynka DA Krauss S8 Lakier VAG (skoda superb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi