Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Arek Widocznie jakiś błąd w pakowaniu, przepraszam przy ewentualnym następnym razie przypomnij się to będzie więcej FREE
Administrator AreK Opublikowano 15 Marca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Spoko,spoko najważniejsze rzeczy są więc luz a co do zamówienia to jest w drodze.....
duniek Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Dzisiaj odebralem paczuszke, wszystko w najlepszym porzadku. Wielkie dzieki za gratisy !!!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Jest jakiś błąd na serwerze więc chwilowo sklep nie działa ale jeszcze dzisiaj powinno być ok Pozdrawiam Już wszystko OK
MetalMagnes Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 CAR CRAZY, Mariusz jakie widzisz zastosowanie dla COLLINITE 850 METAL WAX? Rozumiem, że czyści i chroni. Jest to cleaner wosk, sealant, hybryda? Czy nadawałby się do czyszczenia wydechu? Konserwacji i zabezpieczenia podwozia?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2010 MetalMagnes, Jest to "Cleaner Wax" Czyli: - Cleaner i Sealant w jednym. Nadaje się do wszystkiego co jest metalem lub chromem, przy zwykłej aplikacji tak jak wosk nada metalom ochronę, przy polerowaniu jak pastą polerską wyczyści i nabłyszczy element i nada ochronę. pozdr.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 WITAM NOWY WIOSENNY GRATIS !!! Pozdrawiam
pawelszakal Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Po swietach tez skusze sie na ten gratisik
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Zapraszamy zapraszamy
SHAFT Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Dzisiaj odebrałem pudło od kuriera. Wszystko tak jak należy a dodatkowo niespodziewane dodatkowe gratisy. Mariusz wielkie dzięki
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 SHAFT, miłego
kolargol Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 do mnie również dotarła paczka błyskawicznie polecam
Marcin Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 czy te 10% znizki nie powoduje brak dodatkow, ktore sa w opisach przedmiotow ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Marcin, Absolutnie nie, gratisy w poszczególnych opisach i gratisy wymienione na głównej stronie za zakup za ponad 250zł - łączą się, rabat także.
Marcin Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 a to super , dzieki za info. Idzie wiosna , tzreba bedzie uzupelnic swoje kosmetyki
Kaliber93mm Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 CAR CRAZY, znana Ci jest już może dokładniejsza data pojawienia się sample'ów Poorboys'a w polskiej ofercie produktów? Czekam na nią z ogromną niecierpliwością.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Kaliber93mm, Mówią coś o kwietniu ale czy to na 100% pewnie to sam nie wiem
Dystrybutor m.k. Opublikowano 27 Marca 2010 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Raz przez allegro, raz przez forum, a w końcu w Twoim sklepie. Zarejestrowałem się i zrobiłem zakupy, z tym, że w podsumowaniu było okienko na dodatkowe informacje, więc tam podałem hasło rabatowe. Jeśli mam nr zamówienia 100 to znaczy, że jestem setnym klientem sklepu?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 m.k., Dzięki wielkie po raz kolejny (Mail z wyceną wysłany). My staramy się rozwijać a ty podążasz za nami, SUPER DZIĘKI WIELKI Co do nr 100 zamówienia to na ten nr ma wpływ wiele czynników i nie jest to równoznaczne z setnym zamówieniem ale za to że udało ci się trafić tak okrągłą liczbę to na pewno jakiś dodatkowy gratis będzie w paczce . Pozdrawiam
Dystrybutor m.k. Opublikowano 28 Marca 2010 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Czyli jak zwykle wszystko PROFI
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 INFO DO WSZYSTKICH KLIENTÓW Mikrofibry które dajemy gratis czyli te delikatne w dotyku, najlepiej się spisują w pracy na sucho czyli polerowanie wosków, resztek past itp. Małe najlepsze do wnętrza do zebrania kurzu przed dressingiem, albo do częstego odkurzania kokpitu. Przy pracy na mokro spisują się gorzej ze względu na swoją strukturę. Piszę to gdyż przed weekendem miałem nie zadowolonego klienta który mi trochę po narzekał na temat mikrofibr, więc chciałem wyjaśnić ta kwestię. Oczywiście nie mówię że są w jakości takiej jak np Chemical Guys 9mm Ale w końcu to gratis
kabul Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Piszę to gdyż przed weekendem miałem nie zadowolonego klienta który mi trochę po narzekał na temat mikrofibr, więc chciałem wyjaśnić ta kwestię. Oczywiście nie mówię że są w jakości takiej jak np Chemical Guys 9mm Ale w końcu to grati To nieźle wybredny - moim zdaniem jak za darmo to najlepsza mikrofibra świata Ja używam ich do finalnego przetarcia wnętrza i bardzo dobrze się spisują. Mówię o tych brązowych - tych żółtych używam od dawna i nie raz je kupuje w markecie i też są dobre.
Rekomendowane odpowiedzi