TfB Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Sof finish na twardym lakierze bmw nic nie robil na kochu antyholo;D nawet nie drgnal:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czech4 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam w czerwcu zrobiłem finiszem menzerny i czarnym padem 3m lakier swojej e 39, drobne rysy usunęła ale jest sporo głębokich z racji tego że położyłem juz fusso nie będę się bawił w tym roku ale na wiosnę będę chciał użyć HCC 1100 ewentualnie 2500 i antihologram kocha .Jakich padów użyć do twardego lakieru jaki jest na e 39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Futro. Mf jesli faktycznie jest twardy:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipen Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Jakie wytrzymałe futro polecacie do konkretnego wycinania? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Jakie futro najlepsze, co polecacie do ostrego cięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Stycznia 2017 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Jak ma być ostre to LAKE COUNTRY 100% Twisted Wool Cutting Pad (oczywiście wiąże się to z małym bałaganem który zostawia na lakierze, ale cięcie jest nr 1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dzięki za odpowiedz. Jest jeszcze jedno futro Lake Country z tego co kojarze takie lekko fioletowe, dobre? Bo to jest w rozmiarze 169 mm trochę dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Stycznia 2017 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 [ref]Maciej WTN[/ref], Te fioletowe to połączenie futra z gąbką w skrócie to coś ponad pad cutting ale jednak słabsze niż twisted wool , za to wykończenie lepsze niż klasyczne futro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 [ref]Maciej WTN[/ref], Te fioletowe to połączenie futra z gąbką w skrócie to coś ponad pad cutting ale jednak słabsze niż twisted wool , za to wykończenie lepsze niż klasyczne futro Będziesz miał w ofercie w najbliższym czasie to fioletowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Stycznia 2017 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 [ref]Maciej WTN[/ref], nie szybciej niż wiosna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado_red Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 prośba o pomoc w doborze zamiennika do pada polerskiego megsa soft buff cutting (kolor burgundowy). Na Meguaiars polska mieli fajną promocję na komplet 2 sztuk za 36zł ale już jest niedostępny. https://www.meguiars.pl/sklep-online/akcesoria/gabki-i-futra-polerskie/soft-buff-4-foam-cutting-pad-2-pack-detail.html Nie chcę wydawać majątku na pad bo moja robota będzie czysto amatorska. Maszyna: DA Power system, pasta megs UC cel: likwidacja swirli/hologramów na twardym lakierze VW Pad musi być średnicy 100mm mocowany na rzep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 [ref=#ff3366]tornado_red[/ref], Jeśli nie jest to sprawa pilna to możesz zastanowić się nad czymś takim: https://pl.aliexpress.com/item/Professi ... 1711&tpp=1 Podróbka Megsowych padów Dodam, że jakiś czas temu kupiłem na Ali zestaw padów typu plaster miodu, były bardzo dobrze wykonane i dobrze się na nich pracowało na maszynie typu DA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado_red Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Dzięki za radę, warte rozważenia . A co do padów to zdecydowałem się na Medium Heavy cutting pad (pomarańczowy plaster miodu) od Flexipads Planuję zacząć od pada polerskiego, który już mam i jak efekt będzie mizerny zastosuję wspomnianego Orange'a Pierwsze próby z więc lekka obawa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 w jakim sklepie kupie jeszcze boski pads 80mm? Shining Car się nie odzywa a ostatnio tylko u nich widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 w jakim sklepie kupie jeszcze boski pads 80mm? Shining Car się nie odzywa a ostatnio tylko u nich widziałem Waxclusive, showcarshine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek1 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Hejka jaka polecicie pastę pośrednia pod DA mam menażerię 400 i 3500 ale brakuje czegoś w środku i jakie pady do tego pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simoooon97 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 w jakim sklepie kupie jeszcze boski pads 80mm? Shining Car się nie odzywa a ostatnio tylko u nich widziałem MRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 693411 zestaw padów typu plaster miodu mógłbyś kolego zalinkować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateeusz_sz Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Szybkie pytanie do użytkowników maszyn DA, Miękki pad 135, mam wybór pomiędzy NAT, Bosski lub flexi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Mi najlepiej pracuje się czerwonym NATem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Jaki będzie najlepszy/najtrwalszy pad do cięcia na maszynie DA? Chodzi mi głównie o jakies mikrofibry, pro woole Mam teraz Booski Pro Wool ale jakoś trwałością nie grzeszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mir540t Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Drogi, ale rewelacyjny jest CarPro Cool Pad. Połączenie wełny i mikrofibry. Bardzo dobrze tnie i nie nagrzewa mocno lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 [ref]Mir540t[/ref], trzeba uzywac kompresora do czyszczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart1337 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zamierzam skompletować sobie takie coś pod DA (pasty - megs 101, koch antiholo) Booski Pads MicroBuff 80mm + 130mm NAT DA135mm: czarna(miękka), żółta(średnia) oraz biała lub niebieska (twarda, jedna jest otwarto komórkowa a druga zamknięto - czym to się różni? którą wybrać?) NAT 80mm : zółta, czarna, niebieska Będzie OK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zamknięta służy do rotacji, otwarta do maszyn DA ( inna temperatura nagrzewania się padów i rozprowadzanie past) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi