Tomek WRO Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ja też chętnie przyjadę swoim brudasem, nie koniecznie na mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 mi tam generalnie pasuje kazdy wieczorek, po za dzisiejszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 To co, moze jutro o 20:00 na dachu Castoramy (Magnolia)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 a świeci coś tam? czy można brudnym:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 właśnie miałem to miejsce zaproponować, świeci eleganncko, ale też będę brudasem można zawsze prysnąć na bezdotyku, wcześniej, wy przynajmniej macie wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Kto ma ten ma Ja bardzo chętnie... to co dzisiaj ? tylko gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 letis, patrz 4 posty wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi156 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Ja może tez bym przyjechał się przywitać ale nie wiem czy się wyrobię. PS. Nie wiedziałem, że w magnolii da się wjechać na dach Casto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Dobra, ja bede, parking jest spoko bo nie wieje, sa lampy i zawsze duzo miejsca. Mozna sie ustawic gdzies z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 najlepiej w narożniku z widokiem na rondo z resztą red będzie widoczny z każdego miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 To co o 20 na magnolii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 letis, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 przybędę brudasem Jak by ktoś miał może jakimś sposobem forumową naklejkę z chęcią odkupie. i może jak by ktoś miał nadmiar tanich mikrofibr to też bym był zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Mialby ktos ochote wziac to prawie litrowe opakowanie NL na pol? Mi sie juz wlasnie konczy wiec z checia zakupilbym nowa butelke, a ze w CarDetailer jest fajna promocja, to za niecale 0,5l wychodziloby mniej niz 30zl na glowe http://www.cardetailer.pl/poorboys-worl ... urers_id=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Pytanko mam koledzy, czy macie jakąś myjnie do której jak pojedziecie wiecie że umyją wam auto nie wycierając ścierą i środki użyte będą troszkę lepsze niż ludwik? Zima się zbliża, raczej na bezdotyku auta się nie ogarnie (a niestety nie mam garażu itp). No i żeby mycie nie kosztowało worek złota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsiemKilo Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Czy "wrocławska ekipa" przewiduje w najblizszym czasie jakieś spoty? W zasadzie zalogowany jestem juz jakiś czas na forum, jednak do tej pory jakos nie moglem sie zebrac na spota, albo za poźno sie dowiadywałem z forum. Mimo tego, że na forum mało sie udzielam to trochę działam w kwestii AD i z chciałbym spotkać sie i pogadać z ludźmi zakręconymi w temacie kosmetyki aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 W tym roku coś nam słabo poszło ze spotami, głównie przez brak miejscówki. Ale dla mnie to nie problem gdzieś podjechać, więc ja zawsze chętnie na spot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No na pewno na Krakowskiej na otwarciu nowej lokalizacji trzeba będzie zrobić spota. Teraz już zaczyna się chłodniej robić tak więc będziemy mogli ewentualnie przenieść się gdzieś do grzanego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 haha popieram żeby wpaść na otwarcie myjki na krakowskiej cała ekipa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Ja mogę przyjechać ale nie będę mył auta bo nie chcę zrobić Wam na złość W niedzielę opłukałem auto z kurzu za 3 zeta a za pół godziny walnęło deszczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Tomek i 3 zeta stracone Ja czekam tylko jak się cieplej zrobi i któryś z doświadczonych kolegów będzie polerował jakieś autko to chętnie mu przedłużacz przytrzymam i pot z czoła bym poocierał by podpatrzeć trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsiemKilo Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 native, jak sie dobrze orientuje to do otwarcia myjni na krakowskiej to jeszcze troche czasu pod warunkiem, że mowa o przenoszącej sie myjni cmk. Ja praktycznie codziennie mogę podjechać gdziekolowiek na terenie wrocławia, oprócz dnia jutrzejszego. Od siebie zaproponować mogę nawet tą środę, a jeśli chodzi o miejsce to nie mam jeszcze przetetstowane ale raczej wjade na wszystkie wielopoziomowe parkingi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letis Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Jak by ktoś chciał rainX-a to w kauflandzie na bardzkiej jest za 18,99chyba Zarówno nw jak i anti fog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogoz Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 A ja niedawno po 26 w makro kupowałem, w razie czego też byłbym chętny na spota, ale coś mało nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi