Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wszystkie (prawie) województwa mają bardziej lub mniej zorganizowane spotkania...

Spotkania u Marka w Jelczu są dość sporadyczne... może byśmy się mogli spotkać pogadać kiedyś gdzieś bardziej cyklicznie? :kox:

• Replies 841
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Przydała by się jakaś opuszczona hala :D

he he możemy coś pomyśleć

8-)

ale to jak wrócę z urlopu

• Dystrybutor
Posted

Jeżeli tylko będę na miejscu to chętnie podjadę.

Posted
Wszystkie (prawie) województwa mają bardziej lub mniej zorganizowane spotkania...

Spotkania u Marka w Jelczu są dość sporadyczne... może byśmy się mogli spotkać pogadać kiedyś gdzieś bardziej cyklicznie?

Zgadzam się w zupełności. Podpisuję sie pod tym dwoma łapkami. Nic nie zastąpi bezposredniej wymiany doświadczeń. Uważam, że więcej się człowiek nauczy od innych niż z samego czytania teorii. Świetny pomysł na spędzenie czasu wśród pozytywnie zakręconych na punkcie aut.

pozdrawiam :good:

Posted

siema :D

u mnie jest duży plac tyko nasze spotkania mogłyby się odbywać tylko w niedziele

szczegóły możemy ustalić dopiero jak wrócę z żonką z urlopu :P

jak tylko będziecie mieli nadal ochote i pasuje wam moje propozycja chyba ze ktoś ma coś lepszego ;)

pozdr . znad morza :mrgreen:

Posted

u mnie jest duży plac tyko nasze spotkania mogłyby się odbywać tylko w niedziele

jak tylko będziecie mieli nadal ochote i pasuje wam moje propozycja chyba ze ktoś ma coś lepszego ;)

Placów to we Wrocku nie brakuje... tylko żeby wodą pochlapać było można i coś się pobawić przy aucie :)

Udanego wypoczynku 8-)

Posted

Placów to we Wrocku nie brakuje... tylko żeby wodą pochlapać było można i coś się pobawić przy aucie :)

Udanego wypoczynku 8-)

tylko chlapanie oznaczałoby spore koszta dla organizatora...

a nałożyć dressing i machnąć plastiki można wszędzie :)

Posted
tylko chlapanie oznaczałoby spore koszta dla organizatora...

a nałożyć dressing i machnąć plastiki można wszędzie :)

Wodę każdy weźmie swoją :D

• 2 weeks later...
Posted

Standardowo wszystkie spotkania motoryzacyjne we Wrocławiu są na parkingach pod Mostem Milenijnym. Za przemawia to, że most chroni przed deszczem itp. ;)

• Dystrybutor
Posted

To może ktoś rzuci jakimś terminem i adresem i jak pierwsze spotkanko wyjdzie to już jakoś pójdzie. Na zachętę ode mnie próbka produktu na auto :) wasz ruch :)

Posted
To może ktoś rzuci jakimś terminem i adresem

SPOTKANKO

No, a wczoraj to co było?? 4 auta się zjechały to już jakieś 25-30% wrocławskiego teamu :lol:

Póki co fura czysta 8-)

• Dystrybutor
Posted

No to się troszkę spóźniłem... Czekam w takim razie na kolejny termin a tamten wątek dodam do obserwowanych to może nie przeoczę. :) może :idea: