StanDL Opublikowano Czwartek o 20:12 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:12 Jaką pastę polecacie do DA 9mm? Chciałbym zrobić przednią szybę. Myślałem o żółtym, średnim Honey'u żeby nie przesadzić.Podpinam się pod pytanie. Co prawda ja już się wyposażyłem w ADBL Glass Polish i pomarańczowy Honey R-DA ale chętnie poznam jakieś sugestie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
adi1509 Opublikowano Czwartek o 20:51 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:51 7 godzin temu, BigW napisał(a): Jaką pastę polecacie do DA 9mm? Chciałbym zrobić przednią szybę. Myślałem o żółtym, średnim Honey'u żeby nie przesadzić. Ja u siebie na rollera 9mm kupiłem pad filcowy 75mm i atakowałem Soft 99 Glass compound z. Elegancko przygotowało pod niewidzialną wycieraczkę. 2
maciek-drummer Opublikowano Piątek o 10:49 Zgłoś Opublikowano Piątek o 10:49 13 godzin temu, adi1509 napisał(a): kupiłem pad filcowy 75mm i atakowałem Soft 99 Glass compound z Jaki dokładnie?
adi1509 Opublikowano Piątek o 19:52 Zgłoś Opublikowano Piątek o 19:52 @maciek-drummer https://www.detailing-house.pl/super-shine-neofelt-75mm-filc-polerski-do-szkla-metalu-plastiku 1
DZIADZIA Opublikowano Niedziela o 16:39 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 16:39 W dniu 16.01.2025 o 21:51, adi1509 napisał(a): Ja u siebie na rollera 9mm kupiłem pad filcowy 75mm i atakowałem Soft 99 Glass compound z. Elegancko przygotowało pod niewidzialną wycieraczkę. Tlenek ceru idealne współpracuje z gąbką, nic tak nie odtłuści i wyczyści szyby, jak tlenek
Rekomendowane odpowiedzi