Radu5 Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Najlepszy dressing z efektem satynki to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Najlepszy dressing z efektem satynki to?Marka i model auta to?Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radu5 Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 @Freddy A4 b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Najlepszy to pojęcie względne. Coś jeszcze Cię interesuje prócz wizualnego efektu satyny? Czy możesz wypowiedzieć się obszerniej na ten temat?Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radu5 Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Do tej pory lubiłem matowe dressingi i takich też szukałem, ostatnio spodobał mi się efekt satyny, taki trochę błyszczący. Fajnie jakby te plastiki przyciemniło i nie zostawały plamy po wodzie. Preferuje te dressingi z atomizerem. Obecnie używam ADBL wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Jak wiemy rynek daje olbrzymi wybór i nie wiem czy ktoś przetestował wszystko ale nawet jeśli to raczej nie w jednym konkretnym aucie. Podrzucę Ci takie których efekt znam nie z etykiety i mógłbyś spróbować właśnie w vagu. 4detailer superior interior dressing - płynny, atomizer, ładny zapach, łatwa aplikacja, efekt w audi/vw satyna, można użyc jako interior detailerFx protect interior dressing - jak wyżej Shiny garage apple plastic dressing - płynny, atomizer, zapach jabłko, łatwa aplikacja, mocniej przyciemnia niż robi satynę ale może Ci podejdzie, też można użyć jak interior detailerMyślę że inni mają więcej na myśli i też coś podrzucą. Powodzenia Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaroMCZ Opublikowano 30 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Dużego doświadczenia nie mam ale mi w a3 8p najlepiej przypasował fx protect interior dressing. Jak dla mnie dobre przyciemnienie i delikatna satyna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 31 Maja 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 adbl matt max, według mnie jeden z fajniejszych matowych dressingów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Tylko Zymol Vinyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radu5 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Dziękuję za odpowiedzi a z tych bez atomizera to PB NL byłby najlepszą opcją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Chyba znalazłem idealny dressing dla mnie....no może poza zapachem...bo go brak... Maguiars Ultimate Protectant, jak dlanoe od wczoraj nr1, gęsty nie pryska po wnętrzu jak reszta dressingów, mocno przyciemnia, robi delikatny połysk, choć bardziej chyba satyna po wyschnięciu...Jego wada to cena. Może macie coś podobnego w wyglądzie, konsystencji podobnego do tego produktu? Jak nie ma to przeżyje co jakiś czas wydatek 85 zł.... Do tej pory najbardziej zadowolony byłem z Wow z ADBL , zapach fajny, wygląd fajny ale pryska po całym wnętrzu, FX Protect Interior dressing też był znośny, Detailer's Magic fajnie pachnie ale średnio przyciemnia i pryska jak szalony.Kilka dressingów jeszcze przerobiłem ale to nie było to. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radu5 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 @marcineke z jakiego auta to plastiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik444 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 @marcineke Meguiars supreme shine, jeśli chcesz mniejszy połysk to Megauirs new car lub natural shine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 46 minut temu, Radu5 napisał(a): z jakiego auta to plastiki? Wyglądają na Skodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 @Eidos71 Golf 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 22 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Spróbuj sobie shiny garage satin interior plastic dressing myślę że Ci się spodobaWysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 U mnie ostatnio króluje InnerQD od Carpro. Staram się auta nie zapuścić ale raz na tydzień psik psik na mikrofibre i gotowe. Czyści, zabezpiecza i konserwuje. Jeden z lepszych ostatnio zakupów Nawet moja siostra wzięła do siebie do samochodu i wyczyściła to mówi, że bardzo jej sie spodobał. Dodatkowo ten cytrusowy zapach - nie męczy ale jest wyczuwalny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 U mnie również InnerQD króluje jeżeli chodzi o regularne sprzątanie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszzar Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Rozne preparaty używałem, ale do wnętrza obecnie korzystam (podobnie jak Ty swojego czasu) ADBL Interior Wow. Brak połysku, lekka satyna, przyjemny zapach. Ten satynowy "look" robi robotę, nie toleruje połysku na plastikach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Takie pytanie, czy dressing Funky Witch Eros to jest to samo co Gentleman tylko o innym zapachu i kolorze? Czy może jest to inna formuła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Mam oba i jak dla mnie różni się tylko zapachem i kolorem. Jak dla mnie Gentelman ma ładniejszy zapach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 42 minuty temu, Rafal9304 napisał(a): Mam oba i jak dla mnie różni się tylko zapachem i kolorem. Jak dla mnie Gentelman ma ładniejszy zapach. Miał ładniejszy zapach. Obecnie uległ "zmianie" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 To fakt, ale mimo wszystko i tak jest ładniejszy od Erosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Eross jakis nie odkryty zapach.Delikatny w zapachu i mat hmmm..Panowie mam zagwostkę. Auto sprowadzone z Belgii i mam mega specyficzny zapach tapicerki. Petarda jak dla mnie.Z mojego Arsenalu nie mogę nic podobnego dobrać. Coś w stylu adbl unlimited.qd i wlaśnie Eros. Z tych świeżych, raczej perfum. Nie kwiat, nie owoc.Trafił ktoś. A może czym smalcują plastiki zagranicą?Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 W dniu 26.09.2023 o 17:36, alexander.p napisał(a): Eross jakis nie odkryty zapac FW Eros ma zapach Versache Eros edt, tańsza alternatywa Guess 1981 Los Angeles Men. Jak ci się podoba możesz nimi psikać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi