Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 9 godzin temu, cinek1 napisał: A cos matowego kto poleci ? Ten durogloss 201 jaki zostawia efekt? Carchem Polymer Rubber plastic protectant Funky Witch Mademoiselle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek1 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Na mam carchem faktycznie matowe fajne wykończenie ale zakupie jeszcze funku witch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dn501 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 ADBL WOW - w końcu skończył mi sie PB NL i jestem mega zadowolony z WOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 38 minut temu, dn501 napisał: ADBL WOW - w końcu skończył mi sie PB NL i jestem mega zadowolony z WOW no mi wręcz odwrotnie zamówiłem WOW w 1L butelce i użyłem 2 razy i wróciłem do PB NL dłuzej mi sie utrzymuje i nie ciągnie kurzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Mi ADBL Interior WOW nie ciągnie kurzu, a Good Stuff Black Panther ciągnie, pewnie zależy coś od plastiku bo wow na bmw nie ciagnie a good stuff na passacie już tak ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Właśnie nałożyłem Kocha cockpit care i jestem zadowolony Bardzo ładna satyna na desce rozdzielczej, przyjemny zapach szkoda że się nie utrzymuje. Aplikacja za pomocą pada adbl lekka i przyjemna, ponadto wydaje mi się, że ta buteleczka posłuży baaardzo długo. Zobaczymy ile to poleży i jak będzie przyciągać kurz. Jutro cyknę jakieś foto jak już się w 100% wchłonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bl4ck Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Panowie czym czyścić na co dzień kokpit\plastiki tak aby nie zmyć wcześniej nałożonego dressingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Albo delikatnie APC w niewielkim stężeniu, psik na fibrę i przecierasz albo środki typu ADBL Interior QD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 7 minut temu, bl4ck napisał: Panowie czym czyścić na co dzień kokpit\plastiki tak aby nie zmyć wcześniej nałożonego dressingu? Polecam ADBL Interior QD Limited Edition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bl4ck Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Ok dzięki wielkie kupiłem ADBL Interior QD Limited Edition. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaio Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Witam a co polecicie do hyundaia i 30 druga generacja stosuje sonaxa extrem mat jest niezły tylko u mnie strasznie przyciaga kurz 2 dni i trzeba przecierać fakt ostatnio był bez APC nakładany może coś polecicie jakieś dobre mazidło oczywiście w macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 1 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 3 minuty temu, vaio napisał: Witam a co polecicie do hyundaia i 30 druga generacja stosuje sonaxa extrem mat jest niezły tylko u mnie strasznie przyciaga kurz 2 dni i trzeba przecierać fakt ostatnio był bez APC nakładany może coś polecicie jakieś dobre mazidło oczywiście w macie adbl interior QD badz WOW oraz standardowo polece natural Look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykmm Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ja od siebie polecam PB Natural Look efekt jest bardziej satynowy niz mat, ale za to bardzo fajnie odpycha kurz, raz na tydzien lekko przetre fibra i znow jest czysciutko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 @vaio - Zymöl Vinyl Conditioner. Delikatna satyna, nie przyciąga kurzu (oczywiście po pewnym czasie kurz osiada, ale po użyciu którego produktu tak się nie dzieje..?). Cena wyższa, niż części konkurencji, ale warto. No i Polishangel Snowcake - na forum jest/był test i produkt bardzo chwalony, choć również nie należy do tanich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Witam, Panowie szukam czegoś do nowego kokpitu. Chciałbym zabezpieczyć plastiki i wstawki ala skóra ale muszę mieć środek bezzapachowy... W poprzednim samochodzie używałem natural look ale on pachnie migdałami a chciałbym obecnie utrzymać zapach "salonowy" (nowego auta) i nie chciałbym wyczuwać innych zapachów. Dzięki za wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 25 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 @kolo100 GTECHNIQ C6 Matte Dash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 6 minut temu, psemo napisał: @kolo100 GTECHNIQ C6 Matte Dash Przemo rozumiem, że ten specyfik jest taki jakiego szukam czyli bezzapachowy? Nie zmienia wyglądu kokpitu (połysk)? Jak bardzo jest wydajny bo widzę, że buteleczka zawiera tylko 100ml? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 25 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Tak, jest bezzapachowy. C6 jest idealny do nowych aut. Pozostawia neutralne wykończenie, nie przyciemnia, nie maskuje rys. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Dzięki zamówione... Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 A ja od lat wracam do 303AP, przerobione Natural Look, Koch Chemie, Nielsen, C6 i kilka innych, ale zawsze wracam do 303. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 @kempus tak jak Ty jestem przywiązany do specyfiku, który urzekł mnie na początku przygody z detailingiem. Jest to Meguiar's Natural Shine Protectant - jak dla mnie bardzo szybka aplikacja, bez zbędnego plastikowego połysku (jak w nazwie). Do 303AP się przymierzałem, słyszałem dobre opinie. Jaki efekt zostawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 303 zostawia taki szklisty połysk. Ja nie spotkałem się z lepszym dressingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 OK, czyli nie dla mnie. Lubię porządny mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 U mnie w Focusie to fajna satyna, która z czasem przeradza się w taki półmat :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Dwie skrajne opinie. Chyba będę musiał sam przetestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi