Yakuz89 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 A nagrzewnica ci sie nie poci? Nie ma zapachu plynu chlodzacego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChinQuan Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 No wlasnie nie ma zapachu plynu. Zaczelo tak sie robic wlasnie po wyczyszczeniu auta. Nie jestem w stanie stwierdzic czy to po angel waxie czy po tym zapachu bo wyczyscilem I na gotowo wypsikalem zapachem. Moze sprobuje wyprac te dywaniki I umyc szyby plynem zeny nie parowaly I zobacze co dalej Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 A sprawdzałeś jak wygląda filtr kabinowy? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChinQuan Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Filtr wymienialem na nowy jakies 3 tygodnie temu Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ja bym spróbował przelecieć szyby ipa żeby odtłuścić a dopiero potem płynem do szyb np. ADBL glass cleaner Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChinQuan Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 No ok a cos moze z angielskich produktow? Tylko mimo wszystko jakas musi byc tego przyczyna. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 A próbowałeś włączyć klimke jak są zaparowane? W ogóle używałeś klimatyzacji przez zimę? I kiedy był jej ostatni serwis? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChinQuan Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Klime masz na mysli ze zimne powietrze? Czy poprostu ogrxewanie z zapalonym AC? Jesli to 2 to caly czas tak jezdze. No a,co do serwisu to wlasnie tego nie wiem bo ja,auto mam rok. A prxez ten czas serwisu nie robilem. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Potrafisz sprawdzić czy w ogóle załącza się kompresor czy włączają się wentylatory? Niektóre auta poniżej określonej temperatury nie zalaczą klimatyzacji także przycisk nic nie znaczy a skoro nie robiłeś jeszcze przeglądu to wystarczy żeby sprawdzili szczelność i ewentualnie dobili czynnika jeśli wszystko z nią w porządku a obstawiam że może go brakować(wtedy też może nie włączać klimy żeby nie uszkodzić kompresora) skoro nie odparowuje lepiej bo klimatyzacja między innymi osusza powietrze co powinno poprawić odparowanie jeśli wszystko okej z całym układem Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChinQuan Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Wydaje mi sie ze kompresor sie zalacza bo slychac go. Na postoju przy zaczeniu czyc delikatny spadek obrotow do rego klima chlodzi bo zimne powietrze leci. Umowie sie serwis I tak mialem to zrobic Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Nie twierdzę że nie działa ale zrób to dla własnego spokoju Aha i wilgoć też ma duży wpływ także w ładny dzień wietrz auto... Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChinQuan Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Rozumiem:) dziekuje za opinie I pomoc. Jak rozwiarze problem dam znac Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Dodane po 1 minucie 15 sekundach: A wlasnie. Co myslicie o tych preparatach do czyszczenia klimy? Ktore zostawia sie u aucie ? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChinQuan Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 A wlasnie. Co myslicie o tych preparatach do czyszczenia klimy? Ktore zostawia sie u aucie ? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Chodzi Ci o puszkę stawianą na podłodze którą się załącza na obiegu wewnętrznym.i włączonej klimie?? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChinQuan Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Tak dokladnie Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Daję radę ale najlepiej puścić w parownik typowy preparat odgrzybiajacy zapytaj w serwisie ile będą chcieli ale nie powinni chcieć dużo za sam preparat dawałem coś koło 35zł w zeszłym roku za liquid moly bodajże Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titi1286 Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Witajcie, czy na plastiki w 8 letniej buni (jeszcze nie pielęgnowanej) przed położeniem angelwax angel trzeba potraktować apc? na jego etykiecie piszą że też czyści. trochę jestem przewrażliwiony na punkcie zapachów przez własną alergię i wożenie w aucie niemowlaka. Mam nielsena apc - pytanie czy mogę go użyć bez obaw czy angel wystarczy? Plastiki nie mają plam, nie są usmolone, uwalone, jedynie kurz i pewnie to co niewidoczne gołym okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Lepiej użyj żeby efekt był właściwy i zrobione zgodnie ze sztuką APC zetrzesz reszta odparuje więc bez obaw po zabiegu możesz przewietrzyć auto Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marex666 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Cześć, co możecie polecić wydajnego do deski i boczków wewnątrz po czyszczeniu APC ? Chodzi o konserwacje i odświerzenie plastiku. Do użytku raczej uniwersalnego na różnych plastikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 86 stron tematu..... poświęć choć chwilę na przeczytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChinQuan Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ja uzylem angel was plastic recovery. Jest w formie zelu nakladalem. Nakladalem aplikatorem I potem mikrofibra. Wydaje mi sie ze jest bardzo wydajny, daje ladny matowy I czarny kolor na plastikach. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marex666 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 ADBL Interior QD ktoś juz testował ? I jak się ma w stosunku do Interior WOW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 [ref=#ff3366]marex666[/ref], Interior QD to Quick Detailer "szybkie odświeżenie" a Interior WOW to dressing więc nie ma się jak w stosunku do WOW'a. Poczytaj temat to się dowiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 700366 ADBL Interior QD ktoś juz testował ? I jak się ma w stosunku do Interior WOW ? search.php ps. Nie... nikt nie testował, to jakaś nowość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prze__mek Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Tutaj robiłem porównanie Mainz Cherish, Pink Sheen i Natural Look viewtopic.php?t=21681&start=45 Nie działają zdjęcia ; ( Sprawdź jeszcze raz, bo u mnie wyświetlają się poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi