atvmmz Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Nie miałem ale jeżeli coś jest do opon to na pewno nie stosowałbym tego wewnątrz auta. Masz w tym temacie wymienione masę sprawdzonych środków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnusmas Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Nielsen Finesse czy SG Apple Plastic Dressing? Jest temat jeden na forum, ale nadal się waham. Zależy mi na przyciemnieniu i matowym wykończeniu. Który bardziej przyciemnia plastik? Który daje większy połysk/większy mat? Oczywiście efekt po kilku dniach od nałożenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 [ref=#ff3366]Gnusmas[/ref], ADBL Interior QD teraz zakupiłem i jest pełen mat ale też ładnie przyciemniana plastiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viento Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 [ref=#ff3366]Gnusmas[/ref], Apple na pewno mocniej przyciemni, ale trzeba go potem przetrzeć bo może się świecić. Finesse da fajny świeży mat/satynę, bardzo łatwy w aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Panowie, GYEON Q2M Preserve czy Unique Hestia? Zależy mi na efekcie najbliżej satyny. Focus MK1. Nt. Gyeona nic nie znalazłem w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 [ref]kempus[/ref], Tutaj jest 50tka z Gyeona, jak dla mnie wygląda mega fajnie, ale ja lubię matowe wykończenie. https://www.facebook.com/detailingshopp ... 78/?type=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9913 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jak najlepiej aplikować ADBL Interior QD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Na element przecierajac czystą fibrą Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9913 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 a po zaaplikowaniu ADBL Interior QD trzeba na niego kłaść dressing czy może zostać sam Interior QD? Bo on chyba nie jest typowym dressingiem do plastików, prawda? Zależy mi na matowym wykończeniu "jak z fabryki" no i żeby kurzu szybko nie łapało. A może jest cos lepszego co daje mat w cenie 30zł za 0,5l? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Qd zastępuje dressing między pełnymi procesami detailingu wewnątrz jak sama nazwa wskazuje jest to środek do szybkiego odświeżania wnętrza nie tylko tworzyw sztucznych delikatnie czyści i konserwuje zawiera filtry. Ma fajny zapach i daje pełny mat do nowego auta jak znalazł. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_Cuma Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 [ref]marcin9913[/ref], Ze swojej strony mogę ci polecić Gtechniq C6 lub Funky Witch Mademoiselle. Oba dają bardzo fajne matowe wykończenie, ale z tego co zauważyłem u siebie C6 bardziej ciągnie kurz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Od 2 tygodni testujemy IW Interior Detailer, bardzo fajny matowy efekt. Dwóm zainteresowanym osobom możemy podrzucić testerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Gesiu_15, czy po ADBL I QD gdy na plastiki trochę napada deszcz zostają takie brzydkie plamy? Ja muszę zmienić tego sonaxa co mam, bo mi ślady zostawia , a też chcę pełny mat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz65 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Od 2 tygodni testujemy IW Interior Detailer, bardzo fajny matowy efekt.Dwóm zainteresowanym osobom możemy podrzucić testerki Testerki, przeznaczacie na testy ? Może byłbym zainteresowany tylko jakoś na razie pogoda mi nie dopisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Gesiu_15, czy po ADBL I QD gdy na plastiki trochę napada deszcz zostają takie brzydkie plamy? Tak szczerze to nic takiego nie zaobserwowałem :)ADBL IQD mi pasuje na zimę idealnie. Nie muszę bawić się w czyszczenie Apc tylko szybką akcja IQD i środek odświeżony pozostawiając matowe wykończenie Zapach ma swoich zwolenników i przeciwników, mi się podoba zawsze to dla mnie coś innego Warto kupić i przekonać się na własnej skórze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 czy po ADBL I QD gdy na plastiki trochę napada deszcz zostają takie brzydkie plamy? ... a też chcę pełny mat. Nie zostawia żadnych zacieków itp. Ze swojej strony polecę Ci FW Mademoiselle. Jeśli miałeś doczynienia z Mainz Cherish nie zawiedziesz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfr Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Gesiu_15, czy po ADBL I QD gdy na plastiki trochę napada deszcz zostają takie brzydkie plamy? Ja muszę zmienić tego sonaxa co mam, bo mi ślady zostawia , a też chcę pełny mat. Akurat u mnie też zostawia plamy, zacieki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdaavi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam, czy przed zastosowaniem ADBL Interior QD należy wyczyścić kokpit APC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie ma potrzeby chyba że jest mocno zaszczurzony Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viento Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 [ref=#ff3366]xdaavi[/ref], akurat Interior QD sam w sobie ma dość mocne właściwości czyszczące, więc nie ma takiej potrzeby. Nie jest to dressing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 W piątek zakupiłem dressing do kokpitu Funky Witch Mademoiselle. Aplikacja bajeczna, zapach bardzo fajny, a efekt jaki pozostawia Takiego efektu jaki pozostawił nie miałem przy żadnym innym, które już przerobiłem. Bardzo fajny produkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funky Witch Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 maciek-drummer dziękuję za opinię, jeśli możesz wrzuć kilka zdjęć Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 No takie opinie dobre to chyba sam się skuszę, mam Unique Hestia bo zależy mi na matowym wykończeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Może się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi