Gesiu_15 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 [ref]aneroid[/ref], Test Wow : viewtopic.php?f=232&t=26386 Interior QD : viewtopic.php?f=232&t=26727 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ponownie "Gesiu_15" dzięki wielkie QD moim zdaniem wygrał i wędruje do koszyka....... Dzięki wielkie. Fibra do tego chyba bez wielkiego znaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Aplikator okrągły sobie kup zamiast zwykłej fibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Można prosić o propozycję ? Lepszy będzie ? Dotrze wszędzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Obojętne jaki wybierzesz. Ja używam aplikatora z mikrofibry dobrze się sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dzięki serdeczne.. Dodane po 1 godzinie 32 minutach 15 sekundach: ADBL Interior QD orientuje się ktoś jaki on ma okres ważności, przydatności.. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Koledzy coś szukam co zrobi fajny efekt satyna/mat i przede wszystkim napoi plastiki i zabezpieczy na długo - coś co nie trzeba powtarzać co dwa tygodnie. Do tej pory używałem megsa natural shine i właśnie się kończy. Dla odmiany pb natural look czy wyszło już coś nowszego co jest lepsze? Nie szukam czegoś co zrobi tylko look tylko coś co robi super robotę ogólnie to jest takie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 pb nl albo zymol vinyl conditioner Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacuus Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Koch chemie green star > pb nl na aplikatorze fibrowym Focus mk1 2003 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekWND Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Poszukuje dressingu do kokpitu mojej A3 8P. Zalezy mi na matowym wykonczeniu i ożywieniu koloru. Czy ktoś z was zajmowal sie plastikami ww. auta? Macie jakies doswiadczenie z ta specyficzna deska rozdzielcza? Zastanawiam.sie nad zakupe Koch Chemie Refresh, badz cos od QT np. C6. Jakie sa wasze opinnie na temat tych produktow. Wybaczcie mi za bezposredniosc pytania ale jestem tu nowy i chcialbym wiedziec jak najlepiej do tego podejsc. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 [ref=#ff3366]ManiekWND[/ref], jeśli chcesz uzyskać bardzo fajne satynowe wykończenie to polecam Koch Refresh Cockpit Care. Ogólnie w grupie VAGa (i nie tylko) wygląda bardzo korzystnie. C6 to produkt dla fanów typowego matu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Czy Koch Refresh Cockpit Care i Poorboys World Natural Look są porównywalne i uzyskuje się podobny efekt matu i reszty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekWND Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 [ref=#663399]ShiningCar[/ref], wlasnie nad tym produktem Koch'a sie zastanawiam. Polecasz jakies sprawdzone APC do zastosowania przed dressingiem? [ref=#663399]Aneroid[/ref], sam zastanawialem sie nad produktem PB NL ale jak dowiedzialem sie, ze po kontakcie z woda na kokpicie zostaja zacieki to zdecydowalem sie na Koch'a. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Wygląda na to że zaczynam też skłaniać się do Koch'a "ManiekWND" . Ale z tego co rozumiem nie używałeś go jeszcze? Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekWND Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 [ref]aneroid[/ref], nie uzywalem go jeszcze ale w poniedzialek powinienem juz sie przekonac jak działa. Wrzucę kilka fotek przed i po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacuus Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ten koch nie ma jakiegoś odpowiednika" komercyjnego " ? Np chyba kh plast star i coś innego tak miało. Juz nie pamiętam jak się ten produkt nazywał. W każdym bądź razie był ten sam produkt tylko pod inną nazwą. Przeznaczony dla "ludu" i w większej butelce dla firm. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FG400 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ten koch nie ma jakiegoś odpowiednika" komercyjnego " ? Np chyba kh plast star i coś innego tak miało. Juz nie pamiętam jak się ten produkt nazywał.W każdym bądź razie był ten sam produkt tylko pod inną nazwą. Przeznaczony dla "ludu" i w większej butelce dla firm. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Refresh Cockpit Care nie ma odpowiednika. Mówisz o produkcie do tworzyw zewnętrznych, gdzie niby odpowiednikiem Nano Magic Plast Care jest Plast Star, ale to też jest nieprawda. Nie jest to to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 [ref]aneroid[/ref], nie uzywalem go jeszcze ale w poniedzialek powinienem juz sie przekonac jak działa. Wrzucę kilka fotek przed i po Super, z góry dzięki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacuus Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ten koch nie ma jakiegoś odpowiednika" komercyjnego " ? Np chyba kh plast star i coś innego tak miało. Juz nie pamiętam jak się ten produkt nazywał.W każdym bądź razie był ten sam produkt tylko pod inną nazwą. Przeznaczony dla "ludu" i w większej butelce dla firm. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Refresh Cockpit Care nie ma odpowiednika. Mówisz o produkcie do tworzyw zewnętrznych, gdzie niby odpowiednikiem Nano Magic Plast Care jest Plast Star, ale to też jest nieprawda. Nie jest to to samo. Jakie są różnice? Bo osobiście używam pss i jestem mega zadowolony na zderzakach w transie leży miesiąc 3500 km w deszczu 2 mycia na bezdotykowce proszkiem i nadal siedzi jak zly Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 , nie uzywalem go jeszcze ale w poniedzialek powinienem juz sie przekonac jak działa. Wrzucę kilka fotek przed i po I jak testy, będą zdjęcia i kilka zdań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Do plastików wewnętrznych w 1L opakowaniu Koch ma produkt o nazwie Top Star. Inny niż RCC zapach, ale również świeży/przyjemny i podobny efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ciekaw jestem jaka jest różnica między jednym Koch Chemie GmbH Refresh Cockpit Care, a drugim Koch Chemie GmbH Top Star ? To co rzuca się w oczy to cena i pojemność, a reszta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ale cisza - czyżby brak doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacuus Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Tu masz różnice wystarczy jednego i drugiego w google wbić opis z mxnowicki Koch Chemie Top Star to świeżo pachnąca, wysokiej klasy mleczko do pielęgnacji elementów plastikowych i gumowych, która czyści te materiały na poziomie porów, pielęgnuje, działa antystatycznie, chroni przed wyblaknięciem, nadaje jedwabiście matowy, naturalny połysk opis z mr cleaner koch Chemie Refresh Cockpit Care - to preparat typu QD do tworzyw sztucznych i gumy wewnątrz samochodu. W jednym kroku zarówno czyści jak i zabezpiecza pielęgnowane elementy. Naturalny, świeży wygląd długo się utrzymuje jednocześnie chroniąc przed promieniowaniem UV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dzięki serdeczne kolego "gacuus " za informacje. Ja również pozyskałem z Firmy informacje które mówią że : "Większy z produktów jest wersją użytkową dla odbiorców takich jak myjnie, lakiernie. Posiada odpowiednie dopuszczenia do użycia w tego typu zakładach." "Refresh natomiast jest przeznaczony dla odbiorców detalicznych, prywatnych." Ps Mam znajomych na ul. Browarnej w N S. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi