kaarolek1 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 moze dlatego ze zostawiło białe mazy po zrobieniu NL na aplikatorze z mikrofibry wytarlem na sucho możliwe że to? Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek1 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ja polecam PB NL jesli napada deszcz na boczki badz w inny sposob zamoczymy nic nie robic wtedy nie zostaja slady u mnie przypadkiem koedy wycieralem po deszczu boczek zostawaly slady raz zapomnialem i wyschlo bez plam teraz tak robie caly vzas wysycha samo dajcie znac jak przetestujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPol Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Też to zaobserwowałem. Też nie wycieram i plam nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Co zrobić z klejacym się boczkiem? Apc nic nie pomaga. Po nałożeniu dressingu trochę mmiej się klei ale dalej jest to wyczuwalne. Podejrzewam że ten element był podmalowywany przed sprzedażą. Ktoś miał podobny problem? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Tutaj robiłem porównanie Mainz Cherish, Pink Sheen i Natural Look viewtopic.php?t=21681&start=45 W teście mnie kompletnie nie przekonał ale zamówiłem próbkę i sam przetestuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Próbka dotarła. Dziś przetestowałem. Nakładane aplikatorem z mikrofibry Shiny Garage. Jest bardzo dobrze. Pasuje mi ten efekt. Tyle że następnym razem muszę kokpit umyć (nie miałem czasu) bo biały aplikator się czarny zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolomanolo Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Używał już ktoś może ADBL interior QD Wczoraj pierwszy raz. Daj radę zapuszczonym plastikom w megance bez problemu i zostawił naturalne, matowe wykończenie. Podoba mi się do tego stopnia, że chyba nie będę kładł żadnego dressingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ronek Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Czy Koch Chemie Refresh Cockpit Care będzie dobry do czarnych błyszczących plastików czy jest coś lepszego. Zależy mi żeby wygladały naturalnie i jeżeli to możliwe nie palcowały się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinekamcar Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Czy Koch Chemie Refresh Cockpit Care będzie dobry do czarnych błyszczących plastików czy jest coś lepszego. Zależy mi żeby wygladały naturalnie i jeżeli to możliwe nie palcowały się. Będzie idealny tylko po zaplikowaniu przetrzyj sucha fibra:) i dotego fajnie pachnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simoooon97 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja mam Satin Dressing od SG i jestem zadowolony, fakt to że jest dosyć trudny w aplikacji, ale jest on dosyć gęstym mleczkiem, fajnie odżywia plastiki wnętrza jak i deskę rozdzielczą Do bieżącej pielęgnacji wnętrza używam CarChem Interior Natural Shine, nie zostawia on tłustej warstwy tylko fajnie ją odżywia w parę chwil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nequ1995 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 A co możecie powiedzieć o Shiny Garage Apple Dressing? Warty zakupu czy coś innego polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 nequ1995, Apple Dressing ma matowe wykończenie a Satin satynowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viento Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 nequ1995, SG Apple to dobry dressing. Warto po aplikacji przetrzeć go mf bo u mnie bez przetarcia lubił się świecić. Długo się trzyma i nie ciągnie kurzu. Z minusów - przy kontakcie ze skórą jest nieprzyjemnie lepki. W stosunku cena-jakość to bardzo dobry wybór. Satin jest dużo bardziej wymagający przy aplikacji i jak na mój gust świeci się dosyć mocno. Nie polubiłem go, choć trwałość bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nequ1995 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiczek9518 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Jak kolega shinekamcar zdecydowanie polecam Kocha, efekt po aplikacji i zapaszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Jakich używacie QD (jeśli używacie) na PB NL albo na ADBL Interior wow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 21 Lipca 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Strus, AF Spritz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 A możesz rozwinąć ? Obecnie mam PB NL ale jak się skończy to chyba będzie ADBL bo na mojej desce efekt jest identyczny a ADBL jest tańszy. Myślałem żeby go z ADBL Interior QD zestawić i byłbym wdzięczny gdybyś ewentualnie wyjaśnił dlaczego Spritz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 22 Lipca 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Strus, bo ładnie pachnie i zostawia fajny satynowy efekt - nie dodaje połysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ok, dzięki. Wolałbym jednak coś co podtrzyma efekt PB a nie mi go zmatowi. NA mojej desce PB fanie się błyszczy. Przekonałem się do tego efektu bo wygląda naprawdę dobrze. Nie chcę kłaść na niego coś co ten efekt zepsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Czy ktoś z Forumowiczów używał Polsh Angel Snow Cake? I czy Zymol wypuścił nowy Vinyl Conditioner? Czy po prostu zmienił opakowanie. U jednego z partnerów (SSC) znalazłem dwie wersje starą w przezroczystej butelce i nową w białej. Różnią się też ceną. Może ktoś coś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 ///MPower, To nie tak, że zmienił opakowanie. To (teoretycznie) dwa różne produkty. Droższego nie używałem, ale w tym temacie Łukasz wyjaśnia subtelne różnice: viewtopic.php?t=5006&start=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Dziękuję Piotrku Cały czas używałem tego w przezroczystej butli, a o tym w białej zupełnie zapomniałem. Zmyliło mnie to że Mariusz z SSC zamieścił go jako nowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam, chciałbym zapytać, bo mam pewny problem z PB Natural Look i tapicerką w swoim pasku B6. Otóż po nałożeniu efekt nie jest zadowalający. Oczekiwałbym lekkiego połysku, a tu po nałożeniu nie widać różnicy miedzy obszarem z nałożonym dresingiem i obszarem po samym apc. W astrze g plastiki / tapicerka idealnie wyglądają, lekki połysk, natomiast w passku słabo. Co polecacie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dziwne bo spojrz na moja relacje w Psb i tam jest wlasnie polozony NL. Mocne przyciemnienie lekki polysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi