DS_Tomek Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tomek a ten ladny zapach to bardzo kwiatkami wali? ;-)Bo ja slyszac zapach kwiatowy mam od razu przed oczami/nosem kwiatowy ajax do podlogi Nie wiem, dla mnie pachnie przyjemnie... Ale rozmowa na forum o zapachach... Sam rozumiesz, każdy czuje inaczej Wpadnij do nas do sklepu, obwąchasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Rosemeyer, Pink Sheen ma to do siebie że właśnie "owy bukiet" pachnie jak kwiatowy płyn do płukania tkanin. Raczej ten z tańszej półki, taki rodem z późnych lat PRLu. Niektórym ten zapach bardzo się podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Rosemeyer, Pink Sheen ma to do siebie że właśnie "owy bukiet" pachnie jak kwiatowy płyn do płukania tkanin. Raczej ten z tańszej półki, taki rodem z późnych lat PRLu. Niektórym ten zapach bardzo się podoba... o f**k - to nie dla mnie w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Rosemeyer, pink sheen pachnie głównie przy aplikacji potem już go nie czuć. Jak chcesz to podjedź do mnie to dam Ci troszkę na wypróbowanie zanim kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Moim zdaniem Pink Sheen nie ma za wiele wspólnego z matem. Testowałem go w trzech samochodach i był nieprzyjemnie połyskliwy ale pewnie wszystko zależy od tworzywa. Zapach opisałbym tak jak Sjake tyle ,że dodałbym ,że jest dość intensywny jak na środek do deski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 SV Protecton Matt - pozamiatałem A serio, to "przewaliłem" nieco, zanim znalazłem prawdziwy mat - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 SV Protecton Matt muszę zobaczyć u siebie jak zadziała, ale chyba w ciemno mogę powiedzieć że NL pójdzie do odpowiedniego działu i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 SV Protecton Matt muszę zobaczyć u siebie jak zadziała, ale chyba w ciemno mogę powiedzieć że NL pójdzie do odpowiedniego działu i... no ja wlasnie tez sie wlasnie nad tymi obiema opcjami zastanawiam, bo przeciez nie bede czyscil co tydzien nim bagaznika, a ze mam duza butle to chyba z 10lat to bede musial robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja już prawie zdecydowany, pokazać swoją butelkę PB NL na giełdzie. Wczoraj wieczorem spojrzałem jeszcze raz i stwierdziłem, że jakby zmatowiał, ale jak mi dziś rano sypnął blaskiem w słońcu, to wymiękłem... będę sprawdzał inne polecone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystaldetail Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Grzegorz, tutaj sami najlepsi - wiec masz pewnosc, ze partnerzy forum oraz madrzy ludzie tutaj - badziewia nie poleca ale sa tez gusta i gusciki .. pamietaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 SV Protecton Matt - pozamiatałem A serio, to "przewaliłem" nieco, zanim znalazłem prawdziwy mat - polecam Wszystkie plastiki matuje? Bo np Vinyl Conditioner na jednym idealny mat, na innych niestety połysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 rickson, wszystkie, środek jest zupełnie inny niż Zymol. Z tym że IMO Protecton Matt jest przeznaczony do aut względnie nowych, daje ładny mat ale jak masz przebarwienia na plastiku to ich nie przykryje tak jak np. zwykły Protecton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A konsystencja, aplikacja, wydajność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mocno wodnisty, nie ma w sobie nic z "tłustości" , podony w sumie do 303. Ja aplikuje bawełnianym aplikatorem, na gładkich plastikach trzeba przetrzeć żeby się wyrównał, na takich z fakturą z reguły nie. Wydajność - Swissvax panie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Mhm, jak opchnę Vinyla to może się skuszę. Dzienx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Grzegorz, tutaj sami najlepsi - wiec masz pewnosc, ze partnerzy forum oraz madrzy ludzie tutaj - badziewia nie poleca ale sa tez gusta i gusciki .. pamietaj Wiem, wiem dlatego cały czas wertuję tematy, podpytuję w wolnych chwilach prywatnie PN-a , a w sumie to fajną propozycję dostałem od sklepu po sąsiedzku, jak się okazało A gusta... do tego jeszcze bym dodał co dla kogo jest matem - z definicji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To może paru osobom pomoże Audi A3 : Panele oczyszczone i nałożony SV Protecton vs Z Vinyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrusiek636 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ale mat po SV. Na innych "deskach" też taka różnica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 wczoraj dostałem o pytanie co sprawdza się na desce w astrze III, dzisiaj zrobione foto, słońce za chmurami CG Natural Shine Matt w słońcu połysku jako takiego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To może paru osobom pomoże Kosmetyki drogie, a po tych zdjęciach - gdyby nie pasek po taśmie, to wychodzi, że lepiej było nic nie nakładać (zdjęcia w różnych kolorach, ciężko porównać - bo najczarniejsze jest pierwsze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 dzinkins, no właśnie tego porównania szukałem. Chyba dokupię sobie SV do kolekcji. Na zmianę z zymolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adii Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 dzinkins, obok mogłeś jeszcze dać jakiegoś natural looka tak profilaktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 dzinkins, no właśnie tego porównania szukałem. Chyba dokupię sobie SV do kolekcji. Na zmianę z zymolem Warto mieć oba bo każdy plastik też inaczej wygląda po różnych środkach dzinkins, obok mogłeś jeszcze dać jakiegoś natural looka tak profilaktycznie już nie chciałem mieszać takiej półki Dziś na wszystkie plastiki poszedł Zymolek fajny efekt jutro może pstryknę parę zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLISHANGEL Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 dzinkins, brakuje mi w porównaniu Sensitive Venus Ale pomysł na zdjęcie czad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclaren Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ja też używam zymola, tego tańszego i jak dla mnie to nie jest zły, ale nie powala. Meguiars niewiele mu ustępuje, albo wcale. Deska to E60. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi