Michael MSTP Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Dodatkowo mając wosk lub inne zabezpieczenie na aucie pianie bedzie napewno latwiej sobie poradzić z brudem. Same zalety zabezpieczenia wiec sie nie zastanawiaj!
wwiecha Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 Kolega chciał Ci uświadomić że Monello jest z Holandii a nie Włoch. ehhh a ja nie o tym mówię, tylko, że nie ma czegoś takiego jak "PA Monello"
sobiepan Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 Tenzi car max tak jak na opakowaniu PISZE jak BYK 1do2 tak używam i jest super.Niestety mało wydajna!!.I oczywiście auto bez wosku lub wosk do kosza.
matix19 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 U mnie na butelce pisze 1:1, zrobiłem 1:10 bo gdzieś na forum tak wyczytałem. W każdym bądź razie ten produkt nie zadomowi się u mnie w garażu na półce z kosmetykami przez taką słabą wydajność.
sobiepan Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 To fakt mało wydajny,ale mył dobrze.Teraz testuję K2 Acitve foam 1do 5 i na razie wydaje sie byc ok a cena .
matix19 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 hmm może i ja bym jej spróbował póki nie mam wosku na aucie
ralieco Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2015 Witam Mamy w pracy myjke hds 1000 lub jakąś jej odmiane na kołeczkach. Dwa kolka male dwa dóże. Jaka pianownice zakupic czy lepszy maly opryskiwacz. Jaka wydajna piane wybrac na ciezki brud auta ciezarowe. Jakie stezenie co z wysokim pecha czy nie zdejmie lakieru lub skury z reki.
ShiningCar Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 tylko, że nie ma czegoś takiego jak "PA Monello"
wwiecha Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2015 A pokaż jak możesz zdjęcie naklejki z korpusu ? Bo P.A. oznacza swoje pianownice swoim logo, a to na zdjęciu jest napisane inną czcionką i bez kropek Chętnie nauczę się czegoś nowego Może kupują korpusy od P.A. i dają swoje butelki?
pyzdra1 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2015 Pytanie może dziwne. Czy pianownica ręczna z wodą tylko w środku będzie działała jako zwykły spray/zraszacz? Mam do usunięcia tapetę w pokoju i muszę ją dobrze nawilżyć. Zakup pianownica będzie dobrym pretekstem dla mnie żeby przekonać żonę że coś takiego jest potrzebne; ) każdy na tym skorzysta
Lex Luthor Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Będzie działał jak zwykły opryskiwacz, tylko wyjmij filce.
Barista Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 I zatkaj dziurkę, bo będzie pluło powietrzem.
hihol Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Moja PA Monello ktora dla niektorych nie istnieje troche slabo 'ubija' piane..stezenie nie pomaga, regulacja takze niewiele. Porownujac piane wypluta przez pianownice P.A to mam geste mleko. W P.A z tego co widzialem jest dodatkowa pianka albo siatka spieniajaca(?). Czy uzytkownicy Monello i nie tylko moga sie wypowiedziec czy modyfikowali swoje pa (np. SITKO FILTR SPIENIAJĄCY DO PIANOWNICY PA)?
sobiepan Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 W Pa nic nie modyfikowałem absolutnie.
tomekc001 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 W P.A z tego co widzialem jest dodatkowa pianka albo siatka spieniajaca(?). Czy uzytkownicy Monello i nie tylko moga sie wypowiedziec czy modyfikowali swoje pa (np. SITKO FILTR SPIENIAJĄCY DO PIANOWNICY PA)? Proponuję odkamienić tą siatkę spieniającą. Zdemontować i do octu na całą noc. Mam tą samą pianownicę i wszystkie bebechy są takie jak w P.A . W firmie Techkar mają również nowe wkładki. W dalszej części filmiku jest pokazane jak rozebrać gada. edit.. Rozumiem że od nowości działała lepiej.
sobiepan Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 ...lub sprawa nieodpowiedniego /zbyt dużego nie regulowanego/przepływu -wydajności myjki ciśnieniowej.
hihol Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Przeplyw regulowany. Po rozkreceniu monnelo nie widizalem zadnej siatki ani nic co by spienialo..
tomekc001 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Siatka jest, chyba że ktoś w fabryce zapomniał zamontować. To jest wypisz wymaluj PA w innej wersji kolorystycznej.
hihol Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Czyli siatka 14mm do dokupienia..dzieki
Kstelmach Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 poproszę link do siadki. Jak ją konserwować
tomekc001 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 Niech będzie, że tym razem to jest "siadka" http://sklep.techkar.pl/sitko-do-pianow ... ,2504,2156 Konserwacja? Od czasu do czasu kąpiel w środku odkamieniającym (np ocet)
polo33 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 mnie nie działała PA po przytkaniu dziurki w korpusie gdzie pobierana jest chemia z wężyka, pomogło dokładnie czyszczenie i przedmuchanie kompresorem
ostryziom Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 WaxItCar, ja kończę mój 5l baniak a kupowałem go przeszło rok temu więc mam nadzieję że mam ta dobta;-) zreszta na glorii pianowala ladnie ale za dużo zabawy więc kupilem pa żeby była kozak smietana i bez zabawy, okazuje się że życie pisze inne scenariusze:-) atvmmznie zagladalem do siatki pa kupilem parę dni temu.
Rekomendowane odpowiedzi