Gość Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 SJake, ha! znam temat. Jak się wjeżdża z rana na giełdę to ludziska "myją" auta Clinem i papierem a 'woskują" Plakiem. Ja to kiedyś nakręcę Ale i tak nie nie moge napatrzeć się na miny gości z boku co pucują auto cały dzień i zerkają na moje co jest bez dotykania cały czas ladne
npiotr Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Plak jest do wszystkiego, wszechstronny produkt A ile taki cherry glaze wytrzyma na lakierze? miesiąc? I widać że najlepiej wsppółgra sam, żaden wosk na niego ,bo nie trzyma się. Achilles jest w tym podobno lepszy, można kłaść wosk na niego.
antonio3 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 na wszystko mozesz klasc wosk problem tylko z trwaloscia tych kombinacji
cubstone Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 SJake,gruby_RS, Jednak nie poszła Parę pytań było, dwa poważniejsze podejścia, ale niestety automat skutecznie odstrasza. PS. Ja doświadczalnie nałożyłem jedną warstwę Colli. Jeśli samochód szybko się nie sprzeda, to będę nadzorował jak się ten duecik trzyma.
djtomas Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Autem testowym została granatowa Astra G z 2000r. Obrazek masz jakieś zdjęcia całego auta przed? ogólnie bardzo ciekawy efekt fajnie jakby ktoś zrobił test porównawczy: - VP Achillesa - PB Black Hole - AF Tripple - AG SRP POzdr.
damian Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 fajnie jakby ktoś zrobił test porównawczy: - VP Achillesa - PB Black Hole - AF Tripple - AG SRP Dokładnie
SzaKal Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja mam SRP, Achillesa i Cherry Jak chcecie to mogę na dniach zrobić test.
Moderator psemo Opublikowano 20 Listopada 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 SzaKal,
Bio Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 - VP Achillesa- PB Black Hole - AF Tripple - AG SRP i do tego AB Cherry Glaze Szczególnie ciekaw jestem maskowania rys przy ręcznej aplikacji.
djtomas Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja mam SRP, Achillesa i Cherry Jak chcecie to mogę na dniach zrobić test. byłoby miło tylko najlepiej weź jakiegoś pacjenta z "poużywanym" lakierem, a nie po korekcie;) POzdr.
cubstone Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 djtomas, niestety nie mam żadnych fotek "przed"
Bio Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 SzaKal, Ja ze swojej strony mogę Ci wysłać trochę DC2, może ktoś skusiłby się i podzielił Tripplem ?
Tworek Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja mam Triple i mogę się podzielić Był to gratis od jednego z partnerów, leży od pół roku i chyba go nie użyję. Oczywiście rozliczeniem będzie przedstawienie testu.
cz@rek Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Szakal ja tez mogę się tripplem podzielić bo sam jestem ciekaw wyniku a ze jestem z OP to mogę podrzucić ci jutro przed 17 do Aqua to se odlejesz ile ci będzie trzeba
SzaKal Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Nie ma problemu Jak już wspominałem trzy różne produkty mam
cz@rek Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 Jak już wspominałem trzy różne produkty mam W przypadku kosmetyków im więcej tym lepiej w takim razie postaram się być przed 17 jutro
snap Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2011 panowie tylko test na czyms czarnym po szczotach najlepiej
kedar Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 A ile taki cherry glaze wytrzyma na lakierze? miesiąc? I widać że najlepiej wsppółgra sam, żaden wosk na niego ,bo nie trzyma się. Achilles jest w tym podobno lepszy, można kłaść wosk na niego. Sam CG wytrzymał mi 3 tyg. garażowania pod chmurką i codziennej jazdy czyli ok.1200km.Auto myłem 1x tydzień Nigrinem i wspomagałem Pro-Detailerem. szakal, co do EGP to gdzieś wyczytałem na DW, że wytrzymuje do 4 m-cy. Czekam na teścik, bo na wiosnę chcę kupić jakieś AIO.
SzaKal Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2011 snap, W przyszłym tygodniu ok ... za dużo pracy...
damian Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 będzie teścik, czy dalej zawalony pracą?
SzaKal Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dzisiaj w końcu pada to myślę że będzie czas [ Dodano: 5 Grudzień 2011, 19:35 ] Dzisiaj w końcu miałem czas zrobić porównanie AF Tripple, AG Radiant (SRP), AB Cherry Glaze i VP Achilles Prep. Jak zwykle muszę przeprosić za jakość zdjęć.... Pacjent to tak jak była umowa miał być ciemny kolor i bardzo zniszczony. Umyliśmy maskę bardzo silnym stężeniem APC i następnie IPA. W takim stanie jest lakier ... http://www.youtube.com/user/ArekGierczy ... gu-RcYmoaA To smarujemy ... Przypomniałem sobie że mam jeszcze jeden fajny produkt który też wypełnia Po zerwaniu taśmy widać wyraźnie gdzie są położone produkty. Pierwszy film bez lampy, drugi z lampą. http://www.youtube.com/user/ArekGierczy ... apEMVdyE70 http://www.youtube.com/user/ArekGierczy ... 4GvtSmzSb8 Heh i jak widać żaden produkt sobie nie poradzi z mocną zniszczoną powierzchnią ... lakier tego auta jest tak zniszczony że tu pomoże tylko korekta ...Według mnie każdy produkt wypełnia na podobnym poziomie, jeżeli chodzi o zapach to pachnie tylko cherry i wet mirror, reszta pachnie chemią, najbardziej śliski jest cherry a reszta też na tym samym poziomie. Po aplikacji produkty zostawiałem na 5 min. i spolerowałem, najciężej poleruję się achillesa a reszta podobnie. Jeżeli chodzi o trwałość to zobaczymy z czasem ... Na resztę maski położyłem #105 Tu jeszcze filmik z odpychaniem wody : A dziękuję jeszcze użytkownikowi cz@rek na próbkę Tripple
djtomas Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2011 naprawdę nie da się wyróżnić żadnego faworyta pod względem wyglądu lakieru? szkoda trochę że słabe fotki, dobrze że nakręciłeś filmiki;) czy w takim wypadku polecasz kierować się ceną przy zakupie? POzdr.
Rekomendowane odpowiedzi