kamil2903 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2023 4 godziny temu, Domel napisał(a): Dziękuję, to już się wszystkiego dowiedziałem... Najgorsza jest ta świadomość, że praca wykonana niczym krew w piach poszła... Ehhh kto nie ma w głowie musi mieć w tej sytuacji _ w rękach;)
Moderator Domel Opublikowano 26 Grudnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2023 49 minut temu, kamil2903 napisał(a): Dziękuję, to już się wszystkiego dowiedziałem... Najgorsza jest ta świadomość, że praca wykonana niczym krew w piach poszła... Ehhh kto nie ma w głowie musi mieć w tej sytuacji _ w rękach;) SRP to była moja pierwsza "pasta" z 10lat temu. Jest to właściwie "żywica"/politura/aio/glaze ale świetnie sie nia pracuje.
kamil2903 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2023 A jeszcze mam pytanie, bo nigdzie nie znalazłem informacji, jakbym na AG SRP na zakończenie położył ADBL synthetic wax spray, to zaszkodziłbym tej położonej warstwie AG?
bialas1 Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego Macie jakiś sprawdzony cleaner pod wosk Infinity Wax DIABLO Hybrid Teflon i BH Finis? Aplikacja ręczna.
Mumins Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 1 godzinę temu, bialas1 napisał(a): Macie jakiś sprawdzony cleaner pod wosk Infinity Wax DIABLO Hybrid Teflon i BH Finis? Aplikacja ręczna. Ze składni zdania zakładam, że nie będziesz wymywał. Zatem sugeruję Mckee's, na nim siada wszystko bezbłędnie. 5
bialas1 Opublikowano 16 Lutego Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 7 godzin temu, Mumins napisał(a): Ze składni zdania zakładam, że nie będziesz wymywał. Zatem sugeruję Mckee's, na nim siada wszystko bezbłędnie. Dzięki za konkretną odpowiedź jestem żółtodziobem w kwestiach detailingu i wszystkiego się uczę, powoli kupuje Mckee's i testuje
analyzator Opublikowano 17 Lutego Zgłoś Opublikowano 17 Lutego @bialas1 mckees robi super sięgam po niego regularnie jak chcę mieć szybko soute i pewność że siądzie. 1
firemantom Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia Możecie polecić cleaner pod Collinite 476s?
analyzator Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia @firemantom pod coli to raczej coś czystego bez wypełnienia. Mckees coating prep mi się super sprawdza. Pewnie koledzy doradzą coś innego, może tańszego bo ten cenę ma relatywnie wysoką
firemantom Opublikowano 19 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia Wcześniej kładłem Dodo Juice Lime Prime ale słabo z dostępnością. Szukam czegoś co nie będzie zbyt drogie i będzie ok.
Pulse Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia @firemantom tańszy i wciąż dobry będzie duragloss squeaky clean 1
belzebiasz Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 12 godzin temu, Pulse napisał(a): duragloss squeaky clean @firemantom Mam, polecam, będziesz zadowolony
Qarol19 Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia Witam Chciałbym użyć pierwszy raz cleanera myślałem o HOW Amber Pre-Wax nakładanie maszynowe, mam nowego zapakowanego pada którego dostałem ADBL Final Finish (jasny zielony) nada się do nałożenia tego cleanera czy lepiej tak jak wyczytałem w wątku czarny/czerwony NAT?
Mareczek720 Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia Szukam cleanera, który nada się pod BH i naturalny wosk. Docelowo na lato wleci HDC, ale teraz szukam czegoś przejściowo. Budżet do stówki. Pacjent to leciwy, szary metalik Alfy Romeo. Może coś klasycznego jak Dodo, Duragloss squeaky, Prima Amigo?
analyzator Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia @Mareczek720 jak na raz i do szafy to bierz mały Dodo. Dobry. Tani. 1
bawgo Opublikowano 24 Maja Zgłoś Opublikowano 24 Maja Czy ktoś jest w stanie powiedzieć, który z tych podkładów najmocniej przyciemni i wyciągnie kolor niebieskoszarej perły mercedesa (w najbliższym czasie pójdzie na to DJ Purple Haze, ale fajnie by było, jak i pod sealanty by siedziało), najlepiej jak najmniej ścierny? Trwałość nie jest konieczna, choć +/-6 tygodni byłoby mile widziane -Prima Amigo -ValetPro Purple Passion -PB Black Hole -Soft99 Micro compound liquid dark Chyba że coś kompletnie innego zda ten egzamin lepiej?
Kuba1 Opublikowano 25 Maja Zgłoś Opublikowano 25 Maja @bawgo Dj lime prime, dość uniwersalny Sam wosk purple haze przyciemni i lekko przymuli perle (fajny efekt, ale nie nazwałbym tego wyciągnięciem koloru)
Rekomendowane odpowiedzi