gor7 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Witam wszystkich na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Auto-Detaling Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Witam wszystkich serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takecare Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawnydpf Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwnk Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Dzień dobry, Nazywam się Daniel i trafiłem tutaj do Was z myślą, że uda mi się uzyskać wiele odpowiedzi. Planuje otworzyć myjnię ręczną, na której chce używać dobrej jakości kosmetyków w celu jak największego zadowolenia klienta. Jestem na etapie wyboru narzędzi do wykonywania usługi mycia samochodów. Największą zagadką jest jednak dla mnie chemia i narzędzia pomocnicze. Mam nadzieję na wiele owocnych dyskusji, które pomogą mi w otwarciu biznesu i jego ciągłym rozwoju. Serdecznie pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Dzień dobry, Nazywam się Daniel i trafiłem tutaj do Was z myślą, że uda mi się uzyskać wiele odpowiedzi. Planuje otworzyć myjnię ręczną, na której chce używać dobrej jakości kosmetyków w celu jak największego zadowolenia klienta. Jestem na etapie wyboru narzędzi do wykonywania usługi mycia samochodów. Największą zagadką jest jednak dla mnie chemia i narzędzia pomocnicze. Mam nadzieję na wiele owocnych dyskusji, które pomogą mi w otwarciu biznesu i jego ciągłym rozwoju. Serdecznie pozdrawiam! Na dobry start: szukać, czytać, oglądać i od nowa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwnk Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 6 godzin temu, RoBee napisał: 9 godzin temu, dzwnk napisał: Dzień dobry, Nazywam się Daniel i trafiłem tutaj do Was z myślą, że uda mi się uzyskać wiele odpowiedzi. Planuje otworzyć myjnię ręczną, na której chce używać dobrej jakości kosmetyków w celu jak największego zadowolenia klienta. Jestem na etapie wyboru narzędzi do wykonywania usługi mycia samochodów. Największą zagadką jest jednak dla mnie chemia i narzędzia pomocnicze. Mam nadzieję na wiele owocnych dyskusji, które pomogą mi w otwarciu biznesu i jego ciągłym rozwoju. Serdecznie pozdrawiam! Na dobry start: szukać, czytać, oglądać i od nowa. Dzięki . Bardziej doświadczeni koledzy na forum już mi 'pokiwali' palcem za zbyt szybkie spamowanie wątkami, które zostały już poruszone wcześniej. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Witam wszystkich, dzięki za przyjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leego Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Cześć wszystkim. Dzięki, że tworzycie to forum i dzielicie się swoją wiedzą i doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frikus Opublikowano 12 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Cześć. Niezmiernie miło jest dołączyć do grona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voodoo199 Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszMazan Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szubian Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 siema, cześć szukając kosmetyków do mojego autka znalazłem to forum i chyba zostanę na dłużej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boskidar Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Witam. Dopiero co zamowilem porcję nie marketowych kosmetyków do auta, widzę ze znajdę tu wiele odpowiedzi na moje amatorskie pytania. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroczi Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Cześć! Nazywam się Andrzej i mam nadzieję że pomożecie mi jako początkującemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiekxx88 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Witam wszystkich Forum przeglądam już od ładnych kilku lat i w końcu zarejestrowałem swoją obecność Wszystko co potrzebuje wiedzieć w temacie detailingu znajduję się tutaj. Dziękuję wszystkim, że mogę być tutaj i czerpać wiedzę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojopin Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Cześć wszystkim, nadszedł wreszcie ten czas, żeby zacząć się udzielać na forum, a nie tylko je czytać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka6 Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Witam wszystkich, zaszczepila się we mnie pasja autodetailingu i dzięki forum chce poszerzyć swoją wiedzę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi95 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adus1234 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Witajcie, powracam na Forum KA z nowym nabytkiem, plany sa na dopieszczenie "Szarika" poki co zbieramy arsenal i jezdzimy czekajac na kolejnego pasazera:) poki co po pierwszym myciu na szybko wpadl SSW by kropelki cieszyly oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marini23 Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Witam, amatorsko dopieszczam dwoje autka i brakuje mi weny, aby wyszukiwać odpowiednią chemię, stąd chęć poszerzenia swojej wiedzy, ale i nowinek ze świata detailingu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnoldzik Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Dzień dobry. Kupiłem zabawkę v8, którą chciałbym doprowadzić do stanu idealnego mam nadzieje, że bardziej doświadczeni koledzy podpowiedzą "co i jak" aby nie zepsuć tego co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmix Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Witam wszystkich. Czytuję to forum od długiego czasu, nadeszła chwila żeby wreszcie się zarejestrować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnoldzik Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Dzień dobry; jestem nowy na forum liczę, że doświadczeni koledzy podpowiedzą co zrobić aby nie zepsuć pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0l5 Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Witam adeptów detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi