mienczak Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Cześć wszystkim! Jeszcze trzy miesiące temu nie słyszałem o car detailingu, myciu na dwa wiadra i licznych procedurach upiększających samochód. Od tego czasu edukuję się i czekam na paczkę z moim pierwszym zestawem kosmetyków i akcesoriów. Mam pod opieką kilka samochodów domowników i dużo zapału do pracy. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happy Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Hej! Czasu co raz mniej ale witam wszystkich detailerów : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek198o Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Witam. Zaczynający zabawę z detailingiem. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omc12 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Witam, wszystkich. Chciałbym się wreszcie czegoś dowiedzieć o detalingu, a przy okazji zasięgnąć opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja135 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztarkel Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Cześć. Świeży w tym temacie - jednak "siłę" detailingu poznałem wtedy, kiedy zniszczyłem wszelkie powłoki, które leżały na świeżo kupionym (używanym) samochodzie. Auto przed pierwszą myjnia bezdotykową (niestety szczotkową) przez 2 zimowe miesiące praktycznie się nie brudziło. Po myjni czar prysł a teraz chciałbym przywrócić ten piękny stan z przed pierwszego mycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croix Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Cześć! Nazywam się Robert, od jakiś kilku dni na forum więc najwyższa pora się przywitać. Mieszkam w Mławie (Mazowieckie), powoli zbieram swój sprzęt do "amatorskiego" car detailingu. Jak narazie korzystam z tego co mam trochę z chemii marki Tenzi, kilkanaście mikrofibr, odkurzacz i jakiś wieloletni karcher k2. Pierwsze wątki z forum powoli naprowadzają mnie którędy mam iść w stronę czystego auta. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekZZZ Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Cześć, Od dłuższego już czasu interesuje się detailingiem, pasje tą rozwijam od kilku lat i testuje ją głównie na swoich samochodach. Uwielbiam testować nowe produkty i cieszyć oczy łanie wyglądającym autem :-) Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkad4 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Witam wszystkich. Cieszę się, że będę mógł czerpać wiedzę z zasobów tego forum. Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianoo Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Siema jestem Damian i zawitalem tu do was z nadzieją że dowiem się wielu ciekawych rzeczy związanych z kosmetyką samochodową :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz EM Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Witam wszystkich pasjonatów prawdziwego, klasycznego podejścia do detailingu ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 24 minuty temu, Łukasz EM napisał: Witam wszystkich pasjonatów prawdziwego, klasycznego podejścia do detailingu ! Pozdrawiam oooo kogo witam kogo goszczę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paracelsus444 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Witam, Dołączyłem do forum po długim czasie obserwowania wpisów. Postanowiłem również skorzystać z wiedzy doświadczonych detailerów i samemu w miarę możliwości podzielić się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @paracelsus444 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus77 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Witam Serdeczne pozdrowienia dla Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davckor Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Witam, wszystkich posiadam Audi A5 3.0 TDI Coupe i chciałbym odświeżyć jego powłokę lakierniczą oraz środek Piona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stpsn Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Witam wszystkich, forum znalazłem przy okazji szukania opinii na temat kilku środków do pielęgnacji aut i trochę mnie wciągnęło... Tak jak pielęgnacja auta Od 2 miesięcy baczny obserwator, a teraz może uda się coś napisać, zasięgnąć opinii.. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyndwe Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Dzień dobry, dotarłem do Was trochę za późno, ale może uda się nadrobić zaległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek27 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Witam wszystkich forumowiczów. Czytam Wasze wpisy od dawna, super tematy pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skayline Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Witam wszystkich. Trochę się tu naczytałem a jeszcze niczego nie napisałem. O... Już Napisałem . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi86 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Witam wszystkich, Od jakiegoś czasu już zaglądałem na forum i w końcu nadszedł czas rejestracji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemassq Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 Witam Od zawsze dbam o swoje auta i zamierzam pogłębiać wiedzę w tym temacie. Mam nadzieję znaleźć tu odpowiedzi na moje pytania i dowiedzieć się więcej i więcej i....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin64 Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szost557 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Cześć wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasek13 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Witam wszystkich forumowiczów, bardzo fajne i przydatne forum,wiele się nauczyłem a teraz przyszedł czas na rejestrację. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi