Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Partner forum
Opublikowano

Witam

następujące osoby proszę o podesłanie adresów na PW :

mihnova

qbejs

ariello01 najlepiej test na autobahn ;)

Tworek najlepiej na FK

piotr8505

Opublikowano

Ja jak zwykle zastałem awizo w skrzynce, mam jakiegoś nygusa za listonosza i mu się nie chce naginać na 3 piętro, to dupek wrzuca awizo do skrzynki.

Z racji tego że jutro mam dostać informacje na temat delegacji, przedstawienie mojego testu może się lekko przesunąć, jeszcze dam znać .

Opublikowano
Tworek, za 1100zł latał byś każdemu z awizem do drzwi ?

ale jak sie nie podoba to przeciez moze zmienic prace 8-)

Opublikowano

MM.MM, Słuchaj . Jak wykonujesz korekte i dojdziesz do jej połowy, zostawiasz ją i robisz następną ? Chyba nie ? Tak jak napisał m911, jak mu się nie podoba to niech idzie na kasę do Tesco lub innego molocha. Ale wracając do tematu, próbkę odebrałem, jak zwykle ładnie zabezpieczona. W tym tygodniu zapuszczam felgi w celu przeprowadzenia testu.

Opublikowano

Stjarnagloss wczoraj odebrany, poczekam aż felgi się trochę ubrudzą i będzie teścik :D

tylko takie małe pytanie - jakie stężenie wybrać 1:5 ?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Partner forum
Opublikowano

Witam

Dawno nie było nic do testów a pojawił się ciekawy produkt:

BILT HAMBER AUTO CLAY " MEDIUM"

60b9ac065f4bf2a7.jpg

Przygotowane są 4 próbki po 50g

Wymagania:

- jedna osoba która ma w swoim arsenale dwie pozostałe wersje czyli soft i regular

- jedna osoba która nie miała jeszcze styczności z glinką

- dwie osoby które już używały jakichkolwiek glinek

Przy tym teście relacja zdjęciowa nie jest konieczna ale szczegółowe opisanie wrażeń jak najbardziej :)

Zapraszam chętnych 8-)

Opublikowano

Chętny.

Raczej do opcji drugiej, co prawda miałem styczność a testerem glinki ale wykorzystana na zupełnie nowym lakierze (1 panel) - nie było co zbierać więc efektów w zasadzie nie zauważyłem :/.

Opublikowano

Kurde, a można wyglinkować felgi? :-) Bo by mi pasowało - w sumie łapię się na punkt 2, bo to co robiłem niedawno glinkowaniem nazwać nie można.

• Moderator
Opublikowano

Nigdy nie mialem w reku glinki i nigdy jej nie uzywalem. Ale chętnie przetestuje i sprawdze jesli to mozliwe. *warunek drugi :)

Opublikowano

Ja posiadam bh soft, jakas glinke sonaxa i megsa. Łapię się więc do 3 grupy ;) Zdążyłem?

Dodam, że test byłby przeprowadzony w przyszły weekend (pierwszy weekend listopada), wtedy będę szykował auto do zimy ;)

Opublikowano

Witam

Chętnie przetestuję, tym bardziej że rozważam zakup pierwszej glinki....

pozdr

Opublikowano

Ja łapie się do ostatniej grupy, mam glinkę od temachem, mam też dostęp do "softa" i oczywiście jestem chętny ;) Testery mam 3, żaden nigdy nie był glinkowany :)

Opublikowano

Zgłasza się, warunek 3, mam ValetPRO Yellow Poly Clay Bar. W okresie wiosenno-letnim zawsze jest problem z żywicą, która leci z drzew przy parkingu strzeżonym prosto na auto (VP wcale sobie z nią nie radził, używałem specjalnego preparatu, ale bym coś jeszcze znalazł na aucie do sprawdzenia jak sobie ta glinka poradzi) oraz kropki smoły na masce i na tablicy (VP sobie całkowicie z tym nie poradził) z chęcią przetestowałbym jak ta glinka sobie radzi z takimi problemami.

Opublikowano
jedna osoba która ma w swoim arsenale dwie pozostałe wersje czyli soft i regular

BH Soft i ValetPro Yellow mam, Regular mogę do porównania wziąć od kolegi, chętnie ją sprawdzę :)