analyzator Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 2 godziny temu, Lukaso napisał: Panowie, może ma ktoś kocha protector wax? Kupiłbym setkę - 150 na testy. A, i @analyzator chyba kiedyś pisałeś że masz by autofoam, może sprzedał byś literka? Oba do kupna w dużych pojemnościach a chce spróbować to średnio mi się widzi kupować duży baniak. Mam i kocha PW i autofoama. Mogę odstąpić trochę na próbę i zdecydujesz Oba bardzo fajne produkty 40 minut temu, pablo15005 napisał: Ps, znalezli by sie chetni na koch motorplast? Moglbym zalatwic 5l za 180zl, ale po co mi az tyle... Chętnie wezmę literka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 To jeszcze osoba max dwie po litrze i zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Motorplasta wziąłbym litr. @analyzator to co, kiedyś jakbyście się styknęli to zgadalibysmy się pojechałbym i ja i kupił bym powiedzmy setkę kocha i pianę i jeśli byś chciał to litr czy tam pół autofoama, zależy jak Ci tam pasuje ile mógłbyś się pozbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Wolałbym odstąpić na próbę trochę do zabawy - nie sprzedaję, używam, rozdaję Bliżej połowy lipca będę dostępny lub jak chcesz szybciej to zgadajmy się najlepiej jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nie, nie ma potrzeby, jutro ja będę zajęty pozatym musiałbym lecieć do Lublina specjalnie a mam 50 km także jakoś jeszcze ogarniemy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Myjąc furę żonie pobawiłem się prostaffem water protect + i te detailery z prostaffa wymiatają. Mój nowy nabytek od carpro to już poszło pół butelki a cc zdaje się jednak wydajniejsze w aplikacji i look jest obłędny. W ogóle mam jakieś zboczenie do tych rzeczy w spreju. @Sebalbn wspominając też przyjemną aplikację golda... Zamówiłem golda dorzuciłem jeszcze goodstuffa tego show. To na kolejne spotkanko do zabawy będzie. Jakbyście robili jakieś zakupy i byłby dostępny koch greenstar to dorzućcie proszę butelkę do zamówienia. Musiałbym pojedynczo zamawiać. @pablo15005 moze obok gumi stoi ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 @analyzator bede zamawial pasty to wezme Ci greenstara, mam go u siebie, dobre apc nie duszace i robi robote. Mam dobre rabaty na kilku stronkach wiec jak cos chcecie walic smialo. Jestem z okolicy Niedrzwicy dasz rade kiedys podjechac po to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 @pablo15005 Nie moje okolice ale na pewno się złapiemy czy przy pucowaniu czy przy okazji. Mogę też opłacić z góry. Kocha używam jako jedyne apc - mistrzostwo świata. Właśnie kończę kolejną butelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Witam ! Z racji tego, iż mamy pierwszy piatek miesiąca, ktoś wybiera się na spota dzisiaj ? @Big , @analyzator ? Pogoda idealna na mycie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 2 godziny temu, Sebalbn napisał: Witam ! Z racji tego, iż mamy pierwszy piatek miesiąca, ktoś wybiera się na spota dzisiaj ? @Big , @analyzator ? Pogoda idealna na mycie auta I mam co myć! Ale fura obecnie stoi na parkingu w Modlinie a my na wakacjach. Chętnie w kolejny weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Zobaczę, bo mają mi dzisiaj montować napęd do bramy i nie wiem kiedy skończą. Postaram się być, ale nie wiem o której. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 To może po prostu przełóżmy spota na przyszły tydzień? Nie ukrywam, że nam też bardziej to pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 @Sebalbn dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Big Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Ja też jestem "za". Więc spotykamy się 12 lipca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Dokładnie 12.07 tak jak zawsze, koło 18:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Siemka :---) Będę. Mogę się spóźnić chociaż nie obiecuję. Buziaczki i do zoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 My też przynajmniej na chwilke przyjedziemy @analyzator pamiętaj, żeby nie napełniać pianownicy, wezme Ci tą od 4detailers o której gadaliśmy wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Pany dzięki za spota ! @analyzator jeszcze raz sory, za to, że my tak krótko wczoraj, ale jak już Ci wspominałem, grubsza sprawa. A ten show detailer od goodstuff na prawdę robi robote, fajny "shine' i śliskość lakieru. A co do tego cleanera od dodo juice to musze kupić taką małą buteleczke i zrobić 50/50 z angelwax'em ale przy krytycznym oświetleniu, bo jak faktycznie schodzą te waterspoty to szok Mam nadzieje, że może gdzieś miedzy spotami sie zobaczymy pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 @Sebalbn spoko spoko sam się ostatnio urywałem bo żona/dzieci to małe DJLP to już obleciało kombi dwa razy i jeszcze jest z 40% także starczy na więcej niż 50/50 - na testy to bierz moją. Wpadnij po buteleczkę to będzie i czas pogadać Show tym kryciem robi robotę mój wczoraj dostał błotnik i też bardzo fajnie siadło. Takiego mi brakowało. Twardzieli już mam na półce jak dobrze liczę z 6 czy 7. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Aż takie wydajne to dodo? To całkiem spoko Ja angelwaxem już też kilka aut zrobiłem, fajnie siadło na białej a4 b7, mega look'u dodało, ale tam nie było widać żadnych waterspotów, jak na czarnym uni. Musze zobaczyć jak ten show u Ciebie zrobił robote, bo pewnie jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 @Sebalbn może za mało używam tego do do ale tyle wystarczyło i robotę zrobił 30ml na kombi w sumie nie brzmi jak dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Najważniejsze, że działa a jak jest ekonomicznie to nawet i lepiej A wymywasz go potem przed woskiem czy bezpośrednio po nim nakładasz wosk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 @Sebalbn Zawsze wymywałem. IPA 20-50% ze dwa razy. Bardzo fajnie radzi sobie z drobnymi defektami. Miałem na aucie "ślady" -ktoś pewnie reklamówką szurnął po aucie, ktoś się oparł na nie-czystym. Masz uni to zrozumiesz swirle, love-marks to już jako tako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 @analyzator no i namówił Dzisiaj wieczorem wleci dodo cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 @Sebalbn jak ja Ciebie rozumiem piękne hobby mamy, koszyk nigdy nie jest pusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi