Jump to content

[Lublin] Spotkania regionalne

Big

Recommended Posts

Mam nadzię że poza mną jest jeszcze ktoś z Lublina. Co powiecie na jakieś spotkanko regionalne? Fajnie bylo by się spotkać i pogadać, wymienić doświadczenia. Co wy na to?

Powiedział bym że niedługo ale narazie nie mam swojego pieszczocha (leczy się malutki u Lakierologa). Jak wruci i zrobię te mody które mam zaplanowane i coś wykminimy.

Tylko szkoda że nas tak mało. Pozdrawiam

[ Dodano: 4 Październik 2009, 20:37 ]

Kurcze jestem przerażony faktem że jest nas aż tak mało. Ciekawe czy ktoś więcej się pojawi z naszych okolic. Pozdrawiam

• 2 weeks later...

Andzej jak znajdziesz troche czasu to srobnij wczesniej i jakoś sie spikniemy. Ja na tygodniu po godz. 15 jestem wolny więc jakoś się dostosuję :)

• 3 weeks later...

ja w sumie do lublina tez daleko nie mam bo tylko ze 100km, no może troszkę więcej, czasami tam bywam więc jk coś będę miał w planie to się odezwę i może się spotkamy, najprawdopodobniej będzie to w listopadzie

malkolm, z chęcią :) Jak widac Lublinianie nie są zbytnio zaiteresowanii wymianą doświadzczeń.

Jest nas mało. A ja niestety nie za bardzo dysponuję czasem narazie. Jakoś albo w polu, albo na uczelni albo jakieś święto wyskakuje. Zima idzie to napewno u mnie się trochę rozluźni. Pozdrawiam

Big, nie pieklij się, ja mam kryzys finansowy, dobrze że przynajmniej paliwa mam na pół roku :) ale nawet na piwo nie wystarczy jak się spotkamy :(:cry: Andrzej pewnie jeszcze tez pracuje, mam chyba podobną profesję

• 2 months later...
  • 2 weeks later...