Birkhof Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Rozmawialiśmy o fusso i nie po bawiliśmy się Koch fse. Poniżej fusso a na nim koch. Fajny detailer. Starego kamienia nie ściąga, cudów nie robi. Szybki śliski ładnie pachnie i look jest bardzo dobry.Jak sie sprawuje Lex? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 @Birkhof 6 miesięcy i 1600km bez awarii Świetne auto do miasta, bardzo płynne, świetnie wykończone, bardzo zrywne ale nie szybkie. Co ciekawe zawieszone jest jak na toyotę raczej twardo. W cenie z rocznika bomba, po cenniczku bym nie kupił. ~6.8l/100 przy średnim dystansie 2km. Bardzo mały bagażnik. W środku przestrzenne. Mega zwrotne i poręczne, łatwe do wyczucia i nienapompowane. Samochód z tyc które uczą cię jeździć spokojnie - sam częsciej przestawiam go w eco niż sport. Z wad to dokładane w salonie czujniki parkowania strasznie drą japę, dużo w nim pikania jak się wąsko parkuje Jakoś w detalu - mega. Dywaniki, wentyle, takie detale są z najwyższej półki. W kontekście forum - na aucie lakier ceramiclear. Sprawia wrażenie świetnej jakości. Najlepiej polakierowane auto jakie widziałem ale nie widziałem dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 @Birkhof 6 miesięcy i 1600km bez awarii Świetne auto do miasta, bardzo płynne, świetnie wykończone, bardzo zrywne ale nie szybkie. Co ciekawe zawieszone jest jak na toyotę raczej twardo. W cenie z rocznika bomba, po cenniczku bym nie kupił. ~6.8l/100 przy średnim dystansie 2km. Bardzo mały bagażnik. W środku przestrzenne. Mega zwrotne i poręczne, łatwe do wyczucia i nienapompowane. Samochód z tyc które uczą cię jeździć spokojnie - sam częsciej przestawiam go w eco niż sport. Z wad to dokładane w salonie czujniki parkowania strasznie drą japę, dużo w nim pikania jak się wąsko parkuje Jakoś w detalu - mega. Dywaniki, wentyle, takie detale są z najwyższej półki. W kontekście forum - na aucie lakier ceramiclear. Sprawia wrażenie świetnej jakości. Najlepiej polakierowane auto jakie widziałem ale nie widziałem dużo A co tam masz za silnik i jaki to rocznuk. Rozgladam sie wlasnie za hybryda CT ale tam byly jakies lifty po drodze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 @Birkhof Japońce liftują czasem co roku produkcji 2018, my2019, odebrany nowy gdzieś w kwietniu. 1,8 100km + hybryda, 143 konie chyba razem to ma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Polecicie jakiś bezdotyk w Lublinie na akcję z własnym wiaderkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macmel Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 W dniu 17.10.2019 o 08:04, wojciechch napisał: Polecicie jakiś bezdotyk w Lublinie na akcję z własnym wiaderkiem? Koncertowa nad Luxmedem, można sobie na spokojnie umyć, zwłaszcza późnym wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 @wojciechch z własnego doświadczenia wiem, że wieczorami jak nie ma kolejek to prawie nigdzie się nie czepiają. A na pewno tam gdzie kolega @macmel pisał albo na bursaki 19 koło motokasi, ochrona jest spoko i pozwalają sobie spokojnie myć. Aby kolejki nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niem.ank Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Znalazłem spoko ofertę Koch Chemie Nano - https://picuj.pl/Koch_Chemie_Nano_Magic_Plastic_Care_500ml/10569.html czy spoko to kupić? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 @niem.ank idź być głupi gdzieś indziej @Sebalbn jak tam u was? bo ja to mam jakieś potrzeby i może by coś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 O której? Może bym podjechał się zapoznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 @analyzatorwłaśnie miałem Ci wczoraj pisać czy coś będziesz mył, ale troche za późno się ogarnołem. A o której by Ci pasowało dzisiaj? Mam coś co Ci się spodoba, ja wczoraj już testowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 @pablo15005 @Sebalbn narobiłem smaka i nie odpowiedziałem. Byłem przelotem na szybkie, sorry. Pierwszy piątek nam odpada z okazji okazji to może pierwsza sobota czy niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Siemano Lublin. Żyjecie tam¿ Może w ten weekend coś podziałamy? Ja się wstępnie szykuje na przygotowanie do zimy więc trzeba będzie wyciągnąć jakiś kaliber i spróbować zmyć z lakieru te wszystkie detailery :----) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Hejka. Co tak cicho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Nie pisałem nic bo ostatnie 2 tygodnie w biegu i jeszcze sezon na przeziębienia... U mnie już umiera ten HoW sapphire i już myśle czym go oblecieć, żeby te 4 miechy posiedziało, chyba padnie na BH DSW. Ty widze też wysmalcowałeś I jak odczucia tych wosków ? Docieranie/aplikacja ? Leciałeś na ten cleaner od BH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 2 godziny temu, Sebalbn napisał: Nie pisałem nic bo ostatnie 2 tygodnie w biegu i jeszcze sezon na przeziębienia... U mnie już umiera ten HoW sapphire i już myśle czym go oblecieć, żeby te 4 miechy posiedziało, chyba padnie na BH DSW. Ty widze też wysmalcowałeś I jak odczucia tych wosków ? Docieranie/aplikacja ? Leciałeś na ten cleaner od BH ? Pół maski na cleanerze BH, pół saute, razem 10 test spotów User experience wygrywa angelwax i daleko daleko nic. Zapach miazga, smalcowanie jakbym olejkiem samochód nacierał, docieranie siłą woli, wydajność nieskończona BH oba też super, wskazanie na finisa bo dużo natury i fajnie mięknie pod aplikatorem. DSW bezproblemowe - ćpach i jest. Carchem aplikacja słaba, suchawy, docieranie okej, fusso ja z nim nigdy nie mam problemu. Wygląd, lakier trochę odświeżony to nie widać dużej różnicy. Wszystkie świetnie włączajac fusiaka. Zdrówka, może kolejny weekend? Żona mówi że jej brudne i faktycznie, jest co myć. dorzucilem foto i jaram się jak śmieci w kominku to już rok jak ostatnio miałem okazję tak ogarnąć auto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 No wygląda na prawde pięknie na zdjęciu, moge się domyślać jak wygląda na żywo Angelwax zawsze klasa, tak jak i BH. Jeżeli pasuje Ci sobota to jak najbardziej jestem za Kurde też szukam jakiegoś garażu w swojej okolicy ale ciężko coś sensownego znaleźć. A taki garaż pod blokiem, że auto na lusterka wchodzi to troche strzał w kolano... Ale lepiej taki niż żaden z jednej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 @Sebalbn no jest problem z garażami wszędzie. Raczej klity. 4x6 to pewnie minimum a większość ma po 15-16m. Sobota. Popołudnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Okej, sobota koło 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 @Sebalbn 18 jak najbardziej okej. Zimno trochę ale przynajmniej nie będzie przysychało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 @Sebalbn jak tam? Punktualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 To tym razem fotki ode mnie. Standardowo bardzo fajnie i miło mi razem z wami było po raz kolejny zamykać sezon Nanorurek nawet się dotarł na moim test panelu ;----) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Btw. Myjnia w gali w remoncie. Jest w Lublinie jeszcze jakaś pod dachem gdzie jest na plusie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebalbn Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 @analyzator Powiem szczerze, że mi nic innego nie przychodzi do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patgor Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Czesc Panowie! Ktore studio detailingowe moglibyscie polecic w Lublinie? Potrzebuje polozyc ceramike na nowy lakier w przerwie Swiatecznej. Jak dopisze pogoda to i na jakis spocik sie pisze:)Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi