DS_Tomek Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Mess, "Poprawiony" PERL spisuje się lepiej niż poprzednie wersje. Brak popularności zawdzięcza pierwszym edycjom.Bardziej uniwersalny jest własnie perl z racji możliwości konserwacji chociażby skóry. PB NL nie nadaje się do tworzyw na zewnątrz auta. btw. Dressing - pierwsza zasada doboru to: Wszystko zależy od typu plastiku. mam pytanie od kiedy jest produkowana wersja "poprawiona' - i jakie sa zauważalne efekty poprawionej wersji ? Myślę że przynajmniej pół roku, jak nie lepiej. Różni się przede wszystkim trwałością, z która jest o wiele lepiej niż w przypadku pierwotnych edycji tego produktu. Car Pro relatywnie często modyfikuje swoje produkty, nie są to znaczące zmiany, ale miło obserwować że firma stara się ulepszać swoje produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybero Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Szybkie pytanie do użytkowników bosz aquatak 115. Nada się to do okazjonalnego mycia w warunkach domowych czy bardziej jako konewka do ogródka? ....oglądałem na YT i niewyglada to tragicznie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Takie pytanie, ile schodzi Sonaxa Xtreme Brilliant Shine Detailer na jedną aplikację na samochód klasy średniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 zależy kto jak psika powiedzmy, że 20-30 ml? ca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll71 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam , czego używać jako pre-wash w opryskiwaczu gloria do samochodu zabezpieczonego naturalnym woskiem? Chodzi mi o coś co będzie bardzo bezpieczne dla wosku, a pomoże we wstępnym usunięciu zabrudzenia. Autko myte raz w tygodniu. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 25 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Magifoam lub NSF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Troll71, magi zdecydowanie Ci polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canta8 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Z góry przepraszam za lamerskie pytanie ale kończy mi sie butelka Megsa Natural Shine Protectant. Butelka ładna,atomizer niezły więc myslałem,że wykorzystam do innych kosmetyków. Nie da sie odkręcic butelki!! jeden ze znajomych powiedział,że to jest butelka jednorazowa? Gwint jest, obraca się do pewnego momentu i potem stop. Czy wie ktos z Was czy to naprawde jednorazówka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 25 Lutego 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Da się odkręcić na 100% edit, może to zależy od butelki, ja mówię o takiej : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Canta8 mialem 2 butelki od Megsa Quick interior detailer kazda po odkreceniu ciekła niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ta nakrętka z przetłoczeniami jest czasami ciężka do wyczucia, ale odkręcić się da. Trochę cierpliwości i puści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Czy roztwór z pianą aktywną i innymi chemiami może sobie leżeć w oczekiwaniu na wykończenie dłuższy czas (np. miesiąc) czy raczej trzeba to w miarę szybko zużyć? Traci on właściwości czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canta8 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dziękuję za odpowiedzi w sprawie butelki. Teraz idę ją przekonac do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauber Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jaką piane brać? VALETpro ADVANCED NEUTRAL SNOW FOAM, AUTOBRITE MAGIFOAM czy coś tańszego i równie dobrego? Koniecznie 5l.. Teraz miałem VALETpro pH NEUTRAL i chce coś innego, nie do końca byłęm zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 AUTOBRITE MAGIFOAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 VALETpro ADVANCED NEUTRAL SNOW FOAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Koledzy szukam cyfrowego miernika PH i twardosci wody. Ph znalazalem. Czy jest urzadzenie do pomiaru tych 2 czynnikow? Nie chce targac 2 urzadzen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauber Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 AUTOBRITE MAGIFOAM VALETpro ADVANCED NEUTRAL SNOW FOAM Widzę, co użytkownik, to inna sugestia Poczekam jeszcze 1-2dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DS_Tomek Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Siła mycia tych pian jest podobna, z lekką przewagą AB Magifoam. VP Advanced Neutral Snow Foam ma w roztworze pH neturalne, Magifoam skłania się leciutko ku zasadzie. Magifoam ma zapach nadpsutego banana z nutką śledzia. Mi osobiście nie przeszkadza, bo piana ma myć a nie zapewniać doznania zapachowe, ale warto o tym wspomnieć. Szczególnie biorąc pod uwagę intensynie pomarańczowy zapach konkurenta Magifoam utrzymuje się naprawdę długo na nadwoziu, Advanced Neutral Snow Foam relatywnie krótko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Chcę zamówić perfume przez internet Macie jakieś sprawdzone źródła? Ps. Takie żeby cena też nie zabijała. Chyba, że ktoś z Was handluje - kto wie? Chodzi o Hugo Boss - Baldessarini Strictly Private Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Kama, ja zamawiam z iperfumy.pl mają najlepsze ceny, szybka wysyłka, jak czegoś nie mają na stanie to zamawiają. Jestem ich stałym klientem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Perfumeria_24h na Alledrogo, ale generalnie przy perfumach nie da się pewnych rzeczy taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Perfumeria_24h na Alledrogo, ale generalnie przy perfumach nie da się pewnych rzeczy taniej Ja tam zawsze czekam na wyprzedaż w sephorze i mam cenę internetu+1500 nowych testerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja tam zawsze czekam na wyprzedaż w sephorze i mam cenę internetu+1500 nowych testerów +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Z góry przepraszam za lamerskie pytanie ale kończy mi sie butelka Megsa Natural Shine Protectant. Butelka ładna,atomizer niezły więc myslałem,że wykorzystam do innych kosmetyków. Nie da sie odkręcic butelki!! jeden ze znajomych powiedział,że to jest butelka jednorazowa? Gwint jest, obraca się do pewnego momentu i potem stop. Czy wie ktos z Was czy to naprawde jednorazówka? Zależy od butelki. U mnie jedna się odkręca, a drugiej się nie dało odkręcić nawet kluczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi