Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mess, "Poprawiony" PERL spisuje się lepiej niż poprzednie wersje. Brak popularności zawdzięcza pierwszym edycjom.

Bardziej uniwersalny jest własnie perl z racji możliwości konserwacji chociażby skóry. PB NL nie nadaje się do tworzyw na zewnątrz auta.

btw. Dressing - pierwsza zasada doboru to: Wszystko zależy od typu plastiku.

mam pytanie od kiedy jest produkowana wersja "poprawiona' - i jakie sa zauważalne efekty poprawionej wersji ?

Myślę że przynajmniej pół roku, jak nie lepiej.

Różni się przede wszystkim trwałością, z która jest o wiele lepiej niż w przypadku pierwotnych edycji tego produktu.

Car Pro relatywnie często modyfikuje swoje produkty, nie są to znaczące zmiany, ale miło obserwować że firma stara się ulepszać swoje produkty.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Szybkie pytanie do użytkowników bosz aquatak 115. Nada się to do okazjonalnego mycia w warunkach domowych czy bardziej jako konewka do ogródka? ....oglądałem na YT i niewyglada to tragicznie....

Opublikowano

Witam ,

czego używać jako pre-wash w opryskiwaczu gloria do samochodu zabezpieczonego naturalnym woskiem? Chodzi mi o coś co będzie bardzo bezpieczne dla wosku, a pomoże we wstępnym usunięciu zabrudzenia. Autko myte raz w tygodniu.

Dzięki :)

Opublikowano

Z góry przepraszam za lamerskie pytanie ale kończy mi sie butelka Megsa Natural Shine Protectant. Butelka ładna,atomizer niezły więc myslałem,że wykorzystam do innych kosmetyków. Nie da sie odkręcic butelki!! :zly: jeden ze znajomych powiedział,że to jest butelka jednorazowa? Gwint jest, obraca się do pewnego momentu i potem stop. Czy wie ktos z Was czy to naprawde jednorazówka?

• Administrator
Opublikowano

Da się odkręcić na 100%

edit, może to zależy od butelki, ja mówię o takiej :

meguiars_natural_shine.jpg

Opublikowano

Czy roztwór z pianą aktywną i innymi chemiami może sobie leżeć w oczekiwaniu na wykończenie dłuższy czas (np. miesiąc) czy raczej trzeba to w miarę szybko zużyć? Traci on właściwości czy nie? :)

Opublikowano

Jaką piane brać? VALETpro ADVANCED NEUTRAL SNOW FOAM, AUTOBRITE MAGIFOAM czy coś tańszego i równie dobrego? Koniecznie 5l..

Teraz miałem VALETpro pH NEUTRAL i chce coś innego, nie do końca byłęm zadowolony ;)

Opublikowano
AUTOBRITE MAGIFOAM

:good::good::good:

VALETpro ADVANCED NEUTRAL SNOW FOAM

:good::good::good:

Widzę, co użytkownik, to inna sugestia :P Poczekam jeszcze 1-2dni :D

Opublikowano

Siła mycia tych pian jest podobna, z lekką przewagą AB Magifoam.

VP Advanced Neutral Snow Foam ma w roztworze pH neturalne, Magifoam skłania się leciutko ku zasadzie.

Magifoam ma zapach nadpsutego banana z nutką śledzia. Mi osobiście nie przeszkadza, bo piana ma myć a nie zapewniać doznania zapachowe, ale warto o tym wspomnieć. Szczególnie biorąc pod uwagę intensynie pomarańczowy zapach konkurenta :)

Magifoam utrzymuje się naprawdę długo na nadwoziu, Advanced Neutral Snow Foam relatywnie krótko.

Opublikowano

Chcę zamówić perfume przez internet ;)

Macie jakieś sprawdzone źródła? Ps. Takie żeby cena też nie zabijała.

Chyba, że ktoś z Was handluje - kto wie?

Chodzi o Hugo Boss - Baldessarini Strictly Private

Opublikowano

Kama,

ja zamawiam z iperfumy.pl mają najlepsze ceny, szybka wysyłka, jak czegoś nie mają na stanie to zamawiają. Jestem ich stałym klientem :)

Opublikowano

Perfumeria_24h na Alledrogo, ale generalnie przy perfumach nie da się pewnych rzeczy taniej :o

Opublikowano
Perfumeria_24h na Alledrogo, ale generalnie przy perfumach nie da się pewnych rzeczy taniej :o

Ja tam zawsze czekam na wyprzedaż w sephorze i mam cenę internetu+1500 nowych testerów :D

Opublikowano
Ja tam zawsze czekam na wyprzedaż w sephorze i mam cenę internetu+1500 nowych testerów

+1 :D

Opublikowano
Z góry przepraszam za lamerskie pytanie ale kończy mi sie butelka Megsa Natural Shine Protectant. Butelka ładna,atomizer niezły więc myslałem,że wykorzystam do innych kosmetyków. Nie da sie odkręcic butelki!! :zly: jeden ze znajomych powiedział,że to jest butelka jednorazowa? Gwint jest, obraca się do pewnego momentu i potem stop. Czy wie ktos z Was czy to naprawde jednorazówka?

Zależy od butelki. U mnie jedna się odkręca, a drugiej się nie dało odkręcić nawet kluczem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.